ostatnio oglądany film...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 03 mar 2007, 23:38

co do Babilonu - wspanialy film nominowany do oskara a mnie sie jakos nie podobal - podejrzewam ze dlatego, ze wczesniej widzialam inny film ktory w sumie traktowal o tym samym i nie moglam odeprzec od siebie mysli, ze Babilon to sciągniety pomysl z tego pierwszego filmu ( wiec juz mamy jeden minus) a dwa - do sciagnietego pomyslu dorzucili kilka znanych twarzy aby zrobic super hita ( :/ ) . Ten pierwszy film nosi tytul ,,Crash", gra tam m.in. Matt Dillon i moim zdaniem ten film byl ciekawszy i jakos lepiej nakrecony od Babilonu - ogladajac go nie nudzilam sie wcale, a Babilon jakos sie dluzyl

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 04 mar 2007, 10:37

Babilonu jeszcze nie widziałam, ale Crash za to tak i bardzo mi się podobał. mam nadzieję, żę mamy na myśli ten sam film: "Crash-Miasto gniewu". Z tego co się orientuję, to ten film dostał oskara w zeszłym roku (albo dwa lata temu) za najlepszy film, wygrał wtedy m.in. z "Tajemnicą Brokeback Mountain". Pomysły im się na filmy kończą czy co? :p

Awatar użytkownika
Joya
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Joya » 19 mar 2007, 14:10

Ja w sobote byłam w kinie na Cesarzowej i bardzo gorąco Wam polecam ten film oh(s1
W bardzo dużym skrócie określiłabym go jako "niesamowity" :oops: - rozmach z jakim jest zrobiony i bogactwo obrazu (wystroje wnętrz, ubiory, sceny walk) wręcz zapierają dech w piersi. Jestem pod głębokim wrażeniem tego filmu, po nim wszystkie te wielkie produkcje Hollywoodzkie wydały mi się nieco.. prymitywne ;). No i zdecydowanie to jest widowisko, które warto zobaczyć na dużym ekranie.
6 marca 2007 - nareszcie ³adny nosek (od dr Wójcickiego)

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 22 mar 2007, 02:00

PROMENITION -fajny film 4=ro gwiazdkowy z romantyczna fabula. Nie wiem czy juz graja go w Polsce

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 22 mar 2007, 17:03

"Świadek koronny" - tak samo wspominam jak "Samotność w sieci" w zeszłe wakacje - czyli jedna wielka żenada... :roll:

"Noc w muzeum" - całkiem OK na niedzielne popołudnie... w sumie to podobał mi się... ale może też w dużej mierze dzięki grającemu tam duetowi - moi ulubieńcy - Ben Stiller i Owen Wilson (grali razem w Zoolander, The Royal Tenenbaums, Starsky & Hutch...)

"Hannibal: Po drugiej stronie maski" - tak ciekawy, że aż zasnęłam... :roll: nie polecam...
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 22 mar 2007, 18:33

Testosteron-cytat z filmu"nie przejmuj sie synku,mamy Sokratesa,mamy Fidiasza,na ch.. nam duze jaja" :p Val dawno Cie nie widzialam,pozdrawiam

Awatar użytkownika
Karolina044
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Karolina044 » 23 mar 2007, 08:31

Jak ktoś chce się "zdołować" to polecam "Jasno błękitne okno" z Brodzikową i Kawką,
film o przyjaźni dwóch kobiet i nie tylko.....
25 maj 2006- piersi A. Zieliñski

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 23 mar 2007, 11:46

Maxi gorąco Cię pozdrawiam :-D ... a faktycznie trochę mnie tu nie było... robiłam porządki w swoim życiu ;) i tak czasu mi brakowało na wszystko... no ale już wszystko poukładane i bardzo miło tu powrócić... :-D

...a wracając jeszcze do tematu to wczoraj oglądałam "300" ...tak świetnego filmu nie widziałam już dawno :shock: a przyznam, że filmy tego typu, raczej mnie nie pociągały... ale wczoraj "300" zmienił wszystko... :-) ...jest jeszcze lepszy niż Gladiator, ale mógłby mieć lepszą muzykę, choć i ta była niczego sobie, jednak trochę za mało chyba... ;) wspaniałe sceny i wspaniały klimat ...tak mnie zachwycił, że prawie dwie godziny zleciały jak 5 minut... :(
...znakomity film i wspaniali spartańscy wojownicy... 8-) coś pięknego... jestem pod wielkim wrażeniem... jak dla mnie to na razie film roku 2007... gorąco Wam polecam :!: :!: :!:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

karen'o
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karen'o » 23 mar 2007, 14:06

Valentina, fajnie slyszec, ze ci sie '300' podoba. jestem bardzo ciekawa tego filmu, komiks jest wypasiony :-) moze sie wyrwe w weekend z remontowego piekla i pojde poogladac walecznych spartan na pocieszenie ;)

Awatar użytkownika
anulka 12345
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: anulka 12345 » 24 mar 2007, 19:12

Testosteron- tragedia!

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”