Ewa Sonet

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 18 lut 2007, 14:09

cieszę się, jak większość tutaj, że takich nie mam
raczej "jak wszyscy tutaj" bo nie sadze aby ktos tu chcial takie miec :? bo to zupelnie inna sprawa tak jak zauwazylas ;) A to ostatnie zdjecie faktycznie ....... :roll:
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
Lilith
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lilith » 18 lut 2007, 14:29

Z drugiej jednak strony myślę, że popyt jest nieco powiązany z podażą. Myślę, że każda z nas gdyby tak pohandlowała, wyprzedziłaby ją o pierś co najmniej. Faceci w ogóle lubią piersi, szczególnie gołe. Niestety ( dla nich ) nie każda kobieta chce się obnażać przed wszystkimi. A te, które to robią mogą mieć wrażenie, że są wyjątkowo ponętne. A są po prostu gołe, a mężczyźni są wzrokowcami. Popatrzmy więc na panią serenadę czy jak jej tam i podziękujmy matce naturze, że dała nam takie cudeńka ( no i super doktorków ;) )

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 18 lut 2007, 14:51

No tak, ale niektórzy chyba naprawdę wolą patrzeć na takie niż te cudeńka od doktorów, albo niż na piersi w "normalnym" rozmiarze i fajniejszym jak na nasz gust kształcie.

Ja tego nie oceniam - sprawa facetów i jej. Mi nie przeszkadza popyt na jej wdzięki...
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 20 lut 2007, 14:06

Ci niektorzy sa nieliczni a to, co lubia okresla sie mianem fetyszyzmu :P Lillith ale sie usmialam po twojej wypowiedzi !! z tym zawiazaniem cyca na glowie. Podziel sie nowinkami na temat tej pani - to ona ma na imie Beata, nie Ewa? Wstydzila sie tego imienia czy jak :roll:

Awatar użytkownika
Kalisto87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Kalisto87 » 17 mar 2007, 14:09

Nicole pisze:to ona ma na imie Beata, nie Ewa? Wstydzila sie tego imienia czy jak :roll:
Baśka miała fajny biust na na na...a Ewa fajnego nie ma i w życiu nie chciałabym takich serdeli :roll: może robi z tego kasę ale coś mi się zdaje, że jej "odbiorcy" to albo szczeniaki, które podniecają się nienormalnie dużym cyckiem albo fetyszyści :roll: to jest wynaturzenie...takie cyce to można za plecy zarzucić i jeszcze kokardkę z nich zawiącać :p

Awatar użytkownika
luxure
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: luxure » 17 mar 2007, 15:27

A ja nie wiem co o tym myśleć.... z jednej strony nie powiem....zazdroszczę, bo ma duże, naturalne i ogólnie jest ładną dziewczyną. Ale z drugiej strony aż TAAAAKICH dużych to bym do końca nie chciała, jak one będą wyglądały za dajmy na to 20 lat po wykarmieniu dwójki dzieci? Strach pomyśleć!
A filmiki i całą karierę Ewy przemilczę bo to chyba dość puściutka panna

Awatar użytkownika
milucha
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: milucha » 17 mar 2007, 15:42

luxure pisze:jak one będą wyglądały za dajmy na to 20 lat po wykarmieniu dwójki dzieci? Strach pomyśleć!
Za 20 lat zrobi sobie podnoszenie i bedzie git...
Mi sie ogolnie podobaja duze piersi ale jej akurat zdecydowanie nie..
Marzenia sie spelniaja,trzeba tylko mocno chciec...

lejdi
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: lejdi » 04 gru 2007, 19:44

ona ma za duze wyglada jak dojna krowa :badgrin:

_Aga_
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: _Aga_ » 04 gru 2007, 23:19

Wg mnie takie piersi to spora przesada, fajnie że są naturalne itp ale osobiście nie chciałabym aż takiego biustu, aż współczuję jej kręgosłupowi :|

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 05 gru 2007, 23:22

ja tez lubie duze biusty ale jej zupelnie mi sie nie podoba :doubt: ale rozumiem ze innym moze sie podobac ;) bo kazdy ma inny gust :!:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”