anetas w CKM-ie

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 05 mar 2007, 00:08

Aleksandra zgodze sie z toba w tej kwestii ze playboy i ckm robia takie retusze, ze z pryszczatej baby jagi wychodzi calkiem fajna dziewczyna, ale jest tez druga strona medalu bo retusz retuszem ale na takie sesje chodza dziewczyny, ktore i w realu musza byc choc troche atrakcyjne i zwracac na siebie uwage bardziej niz przecietnie. Tak wiec atrakcyjnosc w zyciu codziennym (ktorej anecie na pewno nie mozna odmowic) to raz a dodanie juz naprawde perfekcyjnego wykonczenia to dwa - bo jak wiadomo idealow na swiecie nie ma, ale w tego typu gazetach wrecz musza byc :) co do tego, ze w ckm nikt by sie nie zainteresowal przecietna dziewczyna to sie nie zgodze - czesto na okladki trafiaja kobiety niebrzydkie ale i niezbyt piekne a po prostu slawne - podawalam juz przyklad kai paschalskiej, ktora z wygladu nie podoba mi sie kompletnie - taka sobie ruda pucolowata, a na okladce normalnie sexi bomba :)

Awatar użytkownika
Aleksandra84
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

ckm

Post autor: Aleksandra84 » 05 mar 2007, 00:17

masz racje ja nie chcialam nikogo urazic np gdyby przyszla niska z krzywymi nogami twarza kelly osborne powybijanymi zebami to pewno by jej nie wzieli al echodzi mi o to ze wystarczy ze ma jedno ladne a reszte dorobia:)
I am beautiful nomether what they say...

...meyby it's good thing but I can't belive it...

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 05 mar 2007, 00:30

dorobia bo taka juz natura tego typu gazet... chociaz irytuje mnie fakt, ze w tych gazetach wszystko musi byc takie idealne i obowiazkiem jest nawet usuniecie retuszem kazdej malej pierdólki, chodzby najmniejszego pieprzyka minimalnej zmarszczki - a potem facet w zyciu realnym wybrzydza.

Awatar użytkownika
Aleksandra84
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Aleksandra84 » 05 mar 2007, 00:36

hehe wiesz co to forum przeznaczone jest operacjom plastycznym i jak widac ma wziecie dlatego upiekszane jest to co naturalne bo wiekszosc dazy do idealu i wydaje sie nam ze naturalne idealne i najpiekniejsze byc nie mzoe
a moim zdaniem pieprzyki np sa sexy:P
I am beautiful nomether what they say...

...meyby it's good thing but I can't belive it...

Awatar użytkownika
anetas
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anetas » 05 mar 2007, 01:12

Clouver pisze:hi hi hi

Bąkiewicz z tego co wiem to bierze kilka tys. zł za sesję więc Anetas musiała mieć niezłe szczęście, że trafiła tam przypadkowo. Gratuluję! :-D
przypadkowo, Clouver mam na myśli, że nie szukałam sposobów na sesję zdięciową i na CKMa, szczęśliwie zbieg różnych okoliczności sprawił, że właśnie się udało
made by-dr SZCZYT, 650cc

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 05 mar 2007, 08:48

Majoliwka pisze:Cloe nie przesadzaj zwykła dziołszka ze mnie :-D ale bardzo Ci dziękuję Twoje zdanie bardzo się dla mnie liczy :!: czekam na obiecane zdjęcia ;)
ja tez czekam :-D
oczywiscie nie na swoje, tylko majoliwki ;)

Awatar użytkownika
Majoliwka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Majoliwka » 05 mar 2007, 21:18

ma się rozumieć paula że wkleję dzieło Clouver, ale to pewnie trochę potrwa i wrzuce je do wątka nasze fotki IV. bo ten jest wątkiem o anetas :-D :badgrin:
02.08.06 Dr Kasprzyk okr±g³e Mentor 375/425- teraz siê zacznie!!!

Awatar użytkownika
Clouver
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Clouver » 06 mar 2007, 13:13

Ojej!
Widzę, że będę się musiała bardzo postarać, żeby obciachu nie było :-D !!!

Anetas, fajnie, że żyjesz w tych czasach i miałaś szczęście. Za moich czasów fotograf na sesję przyszedł ze zwykłą lampą na aparat analogowy, bo cyfrówek nie było nie mówiąc o Photoshopie. Buuu... :?
I am a sexbomb producer!

Awatar użytkownika
anetas
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anetas » 06 mar 2007, 15:32

Clouver pisze:Ojej!
Widzę, że będę się musiała bardzo postarać, żeby obciachu nie było :-D !!!

Anetas, fajnie, że żyjesz w tych czasach i miałaś szczęście. Za moich czasów fotograf na sesję przyszedł ze zwykłą lampą na aparat analogowy, bo cyfrówek nie było nie mówiąc o Photoshopie. Buuu... :?
Clover, nie boję się analogowych aparatów ;), a bez photoshopa też by się obyło, o to jestem bardzo spokojna :-) , myśle, więc, że czas nie gra roli ;)

ps, wklej koniecznie zdięcia swoich prac :-) , anetas chętnie popatrzy jakie dzieła tworzy pani fotograf :-)
made by-dr SZCZYT, 650cc

Awatar użytkownika
Violet
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Violet » 06 mar 2007, 17:07

Ja wlasnie mialam sesyjke godzine temu z przemila pania fotograf...ciekawe co z tego wyjdzie. :roll: :roll: :-D Dodam, ze jestem zielona w tych sprawach i bylam zestresowana :-D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”