Faceci - ufać im? czyli czy nas zdradzają i dlaczego?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 17 lut 2007, 17:23

Oj Rany Abela:( Tak mi Cie zal, bo wyobrazam sobie jak strasznie musisz sie czuc:( :( :( :(
Ciekawa jestem jak dowiedzialas sie o tej zdradzie i jaka byla reakcja Twojego meza,kiedy pokazalas mu,iz wiesz, ze Cie zdradza?
Czy nie myslalas,by go zostawic?by odejsc?Boze,jak Ty sobie z tym radzisz? :( Choc wiem, ze latwo mowi sie "odejsc". W sumie po tylu latach "odejsc",ale gdzie?:(
A tak bardzo, chcialabym Ci pomoc, bo sama wiem co to znaczy byc zdradzona:( :(
she

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 18 lut 2007, 22:39

O rany:(....
Abela1, nie no odejsc po tylu latach to rzeczywiscie byloby trudno. Poza tym- tak sobie mysle, ze mimo,iz moze nie bedzie miedzy Wami tak jak przedtem,a przynajmniej nie szybko to wiele zalezy od Twojego meza. Wlasciwie teraz to prawie wszystko jest w jego rekach. I to od niego zalezy-jak miedzy Wami sie ulozy. Musi on naprawde wykazac duzo sily,by udowodnic Ci,iz to co zrobil- bylo beledem i nigdy wiecej sie nie powtorzy. Ciekawa jestem czy widzisz po nim to, ze sie stara? Ze zaluje?Ze chce naprawic to,co zniszczyl?
Najgorsze byloby , gdyby on zamknal sie teraz w sobie, nie podejmujac zadnej walki o Wasz zwiazek. Jak oceniasz jego zachowanie teraz ogolnie i wobec Ciebie, po tym wszystkim?
No w sumie taka terapia mysle, ze nie zaszkodzilaby nikomu...Nawet gdybys chodzila na nia sama, byc moze, ze pomogla by Ci ona zrozumiec to i owo. Mnie sie przynajmniej tak wydaje. Nie czualabys sie osamotniona w tym wszystkim wg mnie. A co do niego, to myslisz, ze dalby sie wyciagnac na taka terapie we dwojke?....
she

Awatar użytkownika
abela1
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: abela1 » 20 lut 2007, 00:23

Witaj she!
Nie mogłam dopchać się do kompa.
A co do jego zachowania - widzę ,że się bardzo stara.
Chociaż kilka miesiecy wcześniej też myślałam to samo.
Powiedział mi że jak będę chciała to weżmiemy udział w terapi razem, tylko nie wiem za bardzo gdzie jej szukać?:?
Jak wydac pieniadze to z sensem.
Pozdrowionka

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 20 lut 2007, 00:48

O rany! No to chociaz tyle! To wlasciwie super, ze on chce pomoc tej calej sprawie i stara sie o naprawe tego,co zepsul! To wg mnie naprawde duzo!, bo nie wszyscy faceci byliby chetni na taka terapie, a i w ogole po takim czyms mogliby zamknac sie na swoja kobiete(zone) itd.
Nie wiem w jakim miescie mieszkacie, a jesli nawet nie w miescie,to gdzies w poblizu Was pewnie jest jakies miasto, w ktorym na pewno takie terapie sie odbywaja:)
Abela1- trzymam kciuki za Was!
Poza tym gdzies obilo mi sie o oczy forum, na ktorym jednym z tematow byl taki oto" sposoby zdradzanych( zdradzonych) zon". Jak tylko go odnajde- przesle Ci linka. Przepraszam, ze proponuje Ci do poczytania taki temat,ale kilku cennych wskazowek,mozna by sie tam bylo doszukac,takze... ;) ;)
Pozdrawiam i see you soon:)
she

Awatar użytkownika
OLIO
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

DLACZEGO zdradzaja???!!!

Post autor: OLIO » 07 kwie 2007, 21:02

hello, moze wiecie dlaczego faceci zdradzają, dlaczego to robią mając w domu dobra zone, dzieci, wszystko, dlaczego tak wiekszosc facetow postępuje??? dlaczego..dlaczego [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif]

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Snem byÂło zycie...dopoki Ty nie pojawiÂłes sie wtedy w nim....

Awatar użytkownika
blanka11
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: blanka11 » 07 kwie 2007, 21:16

OLIO, nie uogólniaj ,nie wszyscy tak postępują , może niektórych przerasta (niekiedy nagłe) zwiększony zakres odpowiedzialności
był sam ,zero odpowiedzialności jeszcze może u mamusi na garnuszku,
albo monotonia ............. nie wiem
24.07.2008 juÂż po..... prostowanie przegrody (syn)M.BaraĂąska J.Kossowska (NFZ)

Awatar użytkownika
izunia86
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: izunia86 » 07 kwie 2007, 23:03

Znam jeden glowny powod dlaczego faceci zdradzaja , ten powod to ich glupota. Bo jak mozna nie byc glupim jesli ma sie zone / dziewczyne , dzieci , dom i na boku odgrywac pajaca i zdradzac. Wydaje mi sie nienormalna wogole sytuacja w ktorej facet dopuszcza , ze moglby zdradzic swoja kobiete, czyli jakies samotne imprezy ( nie mowie ,ze nie moze isc z kolegami na piwko, chodzi mi raczej o dyskoteki ,taniec), flirty. Czy nie mozna robic tego wspolnie, czy nie jest milym wieczor spedzony z kims kogo sie kocha. Inna sytuacja , jesli facet swej kobiety nie kocha , wtedy prosta sprawa ,powinien przyjsc powiedziec ,ze nie ma miedzy nimi juz nic glebszego i zamiast zdradzic i tchorzyc przyjsc i jak facet z jajami honorowo powiedziec prawde i sie rozstac.
Niezaleznie od przypadku jedno jest pewne ,ze taki facet nie zasluguje na kochajaca, madra kobiete :evil:
30.03.07-podniesienie piersi.
3.08.07-powiekszenie,460 cc-dr.Stañczyk,juz po :D

Awatar użytkownika
Josie M
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Josie M » 08 kwie 2007, 01:13

ogólnie:
ludzie szukają innych ludzi, bo ci z którymi są nie dają im czego potrzebują...

a to z 2 powodów:
1. albo Ci zdradzający boją się o powiedzieć czego tak naprawdę pragną
2. albo Ci zdradzani boją się / lub nie chcą się tego dać
Jesli cos za bardzo udoskonalasz, na pewno to spieprzysz.

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 08 kwie 2007, 07:37

Josie M nie zgadzam sie z tobą gdyż uważam że w większości przypadków jest to wiena charakteru, gdybym ja nie dostawała od faceta tego co chce, to bym się z nim rozstała a nie skakała na boki, ale większość facetóe poprostu ma to we krwi uważają że zdrada jest trendy, przez to czują się "wielkcy" młodzi i "na topie" tylko ciekawe jakby odebrali zdrade właśnie z pozycji zdradzanego ... :roll:
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
daria_1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: daria_1 » 08 kwie 2007, 09:30

mozna sie tez pytac dlaczego kobiety zdradzaja. Jest ich tez sporo... :|
poprostu swiat juz taki jest...niestety... :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”