plotki,ploteczki cz.5

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Fofifek
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Fofifek » 18 lut 2007, 09:34

Udalo jej sie troche szumu zrobic...
Mogla sie ogolic rownie dobrze w domu...

Ale musze przyznac ze jej bardzo nie ladnie bez wlosow...Zupelnie to jej nie pasuje

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 18 lut 2007, 10:37

odnosze wrazenie ze wlasnie chciala sie jeszcze bardziej "zbrzydzic" ,cos krzyczala podobno ze nie chce by ja inni dotykali...

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 19 lut 2007, 13:31

Wygląda strasznie :roll: :|
Nie wiem co jej odbiło do tej puściutkiej główkihttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... unnnnn.JPG

Awatar użytkownika
anita111
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anita111 » 21 lut 2007, 21:21

nie czytalam jeszcze watku byc moze sie powtorze ale czytalam ze ona sprzedala swoje wlosy za milion dolarow pieniadze ponoc poszly na cele charytatywne :p

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 21 lut 2007, 22:33

na pudelku widnieje informacja ze Foremniakowa przyznala sie, ze jest razem z Maserakiem - niestety nie moglam tego przeczytac bo dziwnym trafem ten news nie otwiera sie, jako jeden jedyny ze wszystkich , chyba ktos zadzialal.

Awatar użytkownika
katrinn
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katrinn » 21 lut 2007, 22:33

pierwsze słyszę, wiem o depresji ale nie o celu charytatywnym :roll: szkoda mi jej dzieci :( zwłaszcza teraz kiedy jest w ośrodku uzależnień
16.05.07- plastyka brzucha ju¿ po [smilie=happy.gif]

aanioleek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aanioleek » 21 lut 2007, 23:05

Nicole pisze:bo dziwnym trafem ten news nie otwiera sie, jako jeden jedyny ze wszystkich , chyba ktos zadzialal.
Otwiera się, otwiera oto cytat:
"Małgorzata Foremniak i Rafał Maserak wreszcie przestali udawać, że łączy ich tylko platoniczny związek. Tak, jesteśmy razem. Nie ma co robić z tego szopki - mówi Faktowi aktorka.

Plotki o związku tych dwojga krążą już od roku, kiedy to aktorka i tancerz poznali się podczas programu Taniec z gwiazdami. Jednak fakt, że Foremniak jest żoną reżysera Waldemara Dzikiego, mocno komplikował sprawy. Teraz jednak tych dwoje wniosło o separację i nic nie stoi już na przeszkodzie związkowi Foremniak z Maserakiem, który mówi:

Lubię Gosię najbardziej na świecie! Najlepiej spędza mi się z nią czas. Jestem przy niej naprawdę szczęśliwy.

Znajoma pary opowiada:

Oni z Waldkiem nie chcieli jednak żyć dalej w związku, w którym pewne rzeczy już minęły. Małgosię fascynuje to, że Rafał choć młody, to jednocześnie jest bardzo dojrzały emocjonalnie.

Foremniak mówi:

Ten związek z Rafałem jest wyjątkowy i dlatego trzeba go chronić. Nie zastanawiam się, jak długo to potrwa, bo inaczej oszalałabym. Kiedy kobieta spotyka mężczyznę, nigdy nie wie, czy to związek na chwilę, czy na całe życie"
źródło: www.pudelek.pl

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 21 lut 2007, 23:13

Nicole pisze:na pudelku widnieje informacja ze Foremniakowa przyznala sie, ze jest razem z Maserakiem - niestety nie moglam tego przeczytac bo dziwnym trafem ten news nie otwiera sie, jako jeden jedyny ze wszystkich , chyba ktos zadzialal.
No przecież byli wczoraj razem na rozdaniu nagród "najpiekniejsi" czy jakoś tak.
Na żywo na dwójce było 8-)
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 23 lut 2007, 11:17

rzeczywiscie sie otwiera, wczesniej nie otwieralo sie - a wszystko inne tak :roll: Foremniak wyglada na fajna babke ale dziwie sie Maserakowi, ze w sumie na nia polecial... pewnie chce sie ,,wylansowac" - chociaz nie znam ani jej ani jego

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 23 lut 2007, 15:15

Niekoniecznie chce sie lansowac,moze to zwyczajnie milosc?Mnie sie obydwoje nie podobaja,ona ma wory pod oczami a on wyglada i zachowuje sie jak wiejski casanova

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”