Samochód, motocykl, rower...a może?

Higena, Uroda, Moda i Trendy, Co kto ma do Was i co Wam chodzi po głowie

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 21 sty 2007, 18:57

Wiesz, ze mi tez on wpadl w oko? Stare Mustangi to dla mnie jedyne auta , ktore maja dusze :-)
Choruje od dawna na nie, i to chyba kwestia czasu zebym stala sie posiadaczka takiej bryki http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... riving.gif
Jakos nie ma innej opcji dla mnie hehe :) I tak masz racje kolorek czarny ale do srodka dalabym czerwona skore :p Myslalam tez o granatowym malowaniu a do srodka bezowy kolorek - tez ladnie, ale napewno mniej drapieznie 8-)

A z nowych podoba mi sie ten hihi
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ngnowy.JPG
tylko troche drogawy jak dla mnie http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... chytry.GIF
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

Awatar użytkownika
Malowany_Chlopak
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Malowany_Chlopak » 22 sty 2007, 16:08

Jak byłem u kumpla na posiadowce to mnie pokazał właśnie ze taki stoi na allegro bo często przegląda ta stronke:) i jak mnie pokazał tego Mustanga to az sie zakochałem :) hehe i postanowiłem sobie takie male cacko sprawić (oczywiście jak dorwę gotówkę hehe)
co do koloru to masz Rina racje czarny z czerwona skora to chyba najlepsze rozwiązanie jakie może być , zastanawiałem sie tez nad fioletowym metalikiem, naprawdę robi wrażenie, kolega sobie kupił corrado fioletowe myślałem ze kolorek beznadziejny ale jak podjechał to az mnie szczeka opadła tez zależy jak fiolet:),
yhm ale czarne to czarne bardziej drapieżne jak to napisałaś <LOL> oh(rf1
wracjaac do nowego mustanga no to tez musze przyznać ze no nieźle cacko ale bardziej mnie pociąga jednak ten staruszek.
stare ale jare hehehe
zawsze chciałem sobie kupić hummera

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 1164_1.jpg

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 1164_4.jpg
ale zanim uzbieram okolo30tys zielonych no to troszeczkę potrwa zebranie takiej kaski wiec teraz sobie mustanga musze sprawic, jak dobrze by poszlo to za roczek już by był ,moj <LOL> chyba ze maly krasnoludek wyskoczy na drogę marzeń <LOL><LOL><LOL>
bylo pieknie, jest paskudnie, ale bedze dobrze

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 01 lut 2007, 13:20

Malowany Chlopaku ,dam Tobie rade ; jak juz uzbierasz te 30.000 to zacznij zbierac nastepna sumke tym razem na benzyne bo ten "malutki" samochodzik pije duzo benzyny by nie powiedziec bardzo duzo .
Lubie duze samachody i takimi jezdze , myslalam ostatnio o hummerze ale do europy jeszcze nie dotarly diesle i ten samochod staje sie zbyt droga zabawka . Acha , jeszcze jedno on jest (zalezy od modelu) bardzo szeroki , zajmuje dwa miejsca na parkingu a czasami nie miesci sie na waskich sciezkach np. w lesie .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025

Awatar użytkownika
espira
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: espira » 03 lut 2007, 08:11

Ale ropa teraz w cenie benzyny. A poza tym kogo stac na luksusowy samochod to stac go chyba i na paliwo niezaleznie od pojemnosci pojazdu.

Awatar użytkownika
Malowany_Chlopak
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Malowany_Chlopak » 03 lut 2007, 12:05

heheh beatko dziekuje za rade ale ja doskonale o tym wiem ile ten smok polyka na 100km to jest w granicach 60-70l :), ale ja nie mowie ze bede nim wszedzie jezdzil, bo wiadomo jakie sa nasze drogi ale prawda jest taka jak ciezarowka sie zmiesci na drodze to i on tez :) , bo maja podobne wymiary i tez trzeba miec prawko na ciezarowki bo to male cacko wazy wiecej jak 3,5 tony.
troszke czasu bedze to trwalo ale moze do satrosci dozbieram zeby spelnic swe marzenie :) chyba ze w totka wygram to bedzie wczesniej <LOL>hihihhi
a co paliwak to tez mozna pokombinowac i bedze taniej :)
czy marzenia nie sa piekne :)

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 03 lut 2007, 12:49

Zycze Tobie wygranej w totka oh(w1
pomarzyc mozna :roll:
Ps. a z ta ropa to sie po prostu zagalopowalam i zapomnialam ze nie mieszkam w Polsce , a tutaj
jest ona tansza od benzyny i chyba wiecej jest ropniakow niz benzynowcow 8-)
W Polsce jezdzilam kochanym fiacikiem (czerwonym :-) ) tutaj zawsze ropniakiem .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025

Awatar użytkownika
Malowany_Chlopak
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Malowany_Chlopak » 10 lut 2007, 15:57

Dziekuje ze trzymasz kciuki za mnie :) hehehehe moze uda sie wygrac :P
Narazie to tylko sobie marze, ale rzeczywistosc jest inna, i przewaznie jest odwrotnie:( a narazie to sie zadowalam golfikiem, i nie moge narzekac na niego:)
chcialem sobie kupic tez ropniaka ale nie wyszlo i musze mase kasy wydawac :( ale moze sie za niedlugo go zmieni:)
pozdr

ryzzu
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: ryzzu » 14 lut 2007, 13:15

Hejka

Ja na wiosne chce kupic sobie autko i prawdopodobnie bedzie to chrysler 300m lub audi a8 oby dwa beda mniej wiecej z 2000r. Ale jeszcze sie zastanawiam czy mi jest wogole potrzebne takie duze autko. Wiec jak chcecie to mozecie cosik poradzic mi na ten temat jakie wybrac.

Z gory dzieki za wszystkie opinie

ryzzu
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: ryzzu » 14 lut 2007, 23:50

A jakbym mogl to chce jeszcze dodac ze pozniej chcialbym zakupic sobie jakis fajny motor na jakies cieplejsze dni i pewnie bedzie to scigacz jakis fajny tak mi sie sni Kwasaki ninja z12 :p :)

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 15 lut 2007, 11:21

Hammera w Irlandii wogole nie mozna miec bo jest za duzy.No chyba ze jestes VERY IMPORTANT PERSON to moze zrobia wyjatek.Ja osobiscie kupuje w tym roku nowy samochod,bo nowy to jednak nowy.Jestem dobrym kierowca ale jak wsiadam do kilkuletniego samochodu to sie zawsze spinam ze jest wybity albo ze cos z nim nie tak.Samochod dla mnie musi byc pewny.
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Męskie sprawy”