Ewa Sonet

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 31 sty 2007, 11:12

tozto facet pisal? :roll: :-D i wszystko jasne, przemilcze... Dobrze, ze nie kazdy typ tak ma !

virriel WIELKI plus za to co napisalas ;)
23.03.07 Kubasik 400cc HP

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 31 sty 2007, 11:22

xenia523 - milkover to facet, jak widac po wypowiedzi najwyraźniej typowy :p ;)
Bez urazy :p 8-)

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 31 sty 2007, 11:31

Typowy jakich wielu :badgrin: ale jak pisalam, dobrze ze nie kazdy taki jest :-)
No to faktycznie jest czego zazdroscic :roll:

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 5B1%5D.jpg
23.03.07 Kubasik 400cc HP

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 31 sty 2007, 11:44

Mnie aż zżera zazdrość. Już jako dziecko przejawiałam niezdrową ciągotę wizualną w kierunku mlecznej krówki milka :D

Awatar użytkownika
katrinn
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katrinn » 31 sty 2007, 12:44

dodajmy że jej piersi sąprzed karmieniem i już wiszą, po laktacji będą to dwa nalesniki wiszące do pasa, mim zdaniem lepiej niech nie zdejmuje biustonosza :roll: milkover źle odbierasz to co piszemy na jej temat przeciez sa wątki gdzie opisujemy nasze ideały kobiecego piękna natomiast ona się do niego nie zalicza dlatego mozemy wyrazic swoje zdanie i napewno bez zazdrości.... patrząc na nią wole moje cynamonki :badgrin:
16.05.07- plastyka brzucha ju¿ po [smilie=happy.gif]

Awatar użytkownika
mona124
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: mona124 » 31 sty 2007, 21:19

milkover pisze:Piersi ma zaejbiste przynajmniej naturalne i pewnie jej zazdroscicie :p a jaka mafajna siostre blondynke hihi ma na imie julia sonnet mmm boska tez.
A jak ktos mowi ze figura sie nie podoba czy cos to klamie i jest zazdrosny hahah odrazu widac. Dla takiej laski warto zginac moglaby mnie udusic udami, albo piersiami :]
Tak, zazdroszczę jej jak cholera!!!! Tylko nie wiem czego :roll:
Poprostu nie mój typ urody, tak samo jak pewnien typ mężczyzn mi sie nie podoba ;)
Nie zazdroszczę jej ciała, cycków, ani niczego, bo mam ładniejsze swoje :badgrin: i naturalne!!! ;)

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 31 sty 2007, 21:47

A że piersi są duże to nie jest równoznaczne z tym, że są ładne... Wami kierują jakieś jaskiniowe instynkty- widzicie wielkie doje i już od razu robi sie wam gorąco :p Oczywiście są wyjątki na szczęście, które mają bardziej wysublimowane poczucie estetyki :-)
ide powiedziec chlopiszczu ze jest bezguscie bo lubi duzy biust ;) pewnie sie ucieszy.
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
jolwit1858
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: jolwit1858 » 01 lut 2007, 09:26

e tam szpaczku nie wiesz jak to jest, tutaj na forum bronimy wszystkie nasze cyce ;) czy ładne czy brzydkie wszystkie nam się podobają PDT_02
natomiast obce :roll:
jeśli dziewczyna nie podlega pod średnią miarkę BH to wiadomo że każda zajadła sroka jej dopili ;) bo to co cieszy oko panów niekoniecznie jest estetyczne dla Pań :badgrin: ...

małe jest piękne, duże jest syte ;) :roll: :roll: :badgrin:
...Siła kobiet nie tkwi w tym, co mówią, ale ile razy to powtarzają..

Awatar użytkownika
malaczarna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: malaczarna » 01 lut 2007, 09:53

Nie sadze, zeby upodobanie do duzych (czy malych -tak samo) piersi bylo bezgusciem, bo wlasnie "o gustach sie nie dyskutuje"; to zalezy od indywidualnych upodoban; ja oprocz facetow "sliniacych sie" na widok duzego cyca znam tez takich, ktorzy lubia "takie male poręczne" ;)
Ale problem tkwi nie w tym, co sie jakiemu facetowi podoba, tylko w tym, ze tu akurat facet przypisal nam zazdrosc (pisze nam, bo choc sie nie wypowiadalam, to mi sie tez biust Ewy nie podoba). To juz jest nadinterpretacja - bo my kobiety tez mamy swoje poczucie estetyki i nie zawsze krytyka innej osobniczki wynika z zazdrosci, tylko z osobistych przekonan, co jest ladne, a co nie.
Ja po prostu nie chcialabym miec takiego biustu - nawet kiedy powiekszalam, nie chcialam przesadzic.
Poza tym, moim zdaniem oczywiscie, taki biust, jak Ewy, wyglada wzglednie w biustonoszu, ale juz bez - nie, nie, dziekuje, postoje ;)
(6 lipiec 2005 - jak szybko ten czas leci)

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 01 lut 2007, 19:27

Ewa bez biustonosza absolutnie nie powinna stac, :badgrin:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”