Frytka w Playboyu 2007

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ilona_ol
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: ilona_ol » 30 sty 2007, 10:52

nie cierpię tej gościówy , choćby nie wiem co ze soba zrobiła i tak bedzie brzydka. Cała uroda jest w oczach a te nadal kaprawe i wredne

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 30 sty 2007, 11:12

sorry laski, ale nawet po operacji nie przypadla mi do gustu ... a z retuszem to faktycznie przesadzili, fotki wygladaja jak "malowane" i nudne :?
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 30 sty 2007, 11:19

Wiecie co dziewczyny, my się męczymy z operacjami -a wystarczy jedna sesja by bosko wyglądać :badgrin:
Więc dziewczyny IDZIEMY DO PLAYBOYA :!:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
jolwit1858
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: jolwit1858 » 30 sty 2007, 11:38

hehe, michitka taniej nas wyjdzie :badgrin: :badgrin:
gorsze będzie przebudzenie :doubt: zero cycka zero czegokolwiek :shock: :badgrin:
...Siła kobiet nie tkwi w tym, co mówią, ale ile razy to powtarzają..

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 30 sty 2007, 12:01

ja tam się nie znam, ale wydaje mi się, że jednak cycki narazie ma swoje (ewentualnie jakiś malutki implant). Ja mam naturalne, jędrne (z racji wieku zapewne :p) C i moje cycuchy podobnie się układają w takich pozach, a może nawet mniej się rozlewają na boki. Zresztą też czytałam, że cycki ma dopiero zamiar robić- oczywiście w jej przypadku nie należy we wszystko wierzyć, ale sądzę, że akurat tutaj mówi prawdę- nie przepuściła by okazji do zrobienie wokół siebie szumu, a przecież operacja biustu to doskonała okazja ku temu. Ta dziewczyna nie ma w końcu skrupułów przed obnażaniem swojej intymności ;)
Generalnie nawet po operacji nosa, dalej mi się nie podoba- słoma jej z butów wychodzi, a tego zmienić się nie da nawet tuzinem operacji. Z kalsą trzeba się urodzić, a jak dla mnie ona to zwykła prostaczka :p

kitek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: kitek » 30 sty 2007, 12:07

dobrze prawicie dziewczyny ... :badgrin:

Awatar użytkownika
czwala
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czwala » 30 sty 2007, 12:20

virriel pisze:Generalnie nawet po operacji nosa, dalej mi się nie podoba- słoma jej z butów wychodzi, a tego zmienić się nie da nawet tuzinem operacji. Z kalsą trzeba się urodzić, a jak dla mnie ona to zwykła prostaczka
Dokładnie, a z resztą pierwsze wrażenie robi się tylko raz, a ona je zrobiła w występując w BB, teraz strasznie jej zależy żeby jej wizerunek uległ zmianie ale do tego jeszcze bardzo długa droga
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

29.11.2006 - Dr Grobelny - powiêkszanie piersi

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 30 sty 2007, 12:46

no bo jak bakiewicz zrobi retusz to nie ma ch... we wsi....
ale jednego nie mozna wyretuszowac- braku klasy ;)
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
katrinn
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katrinn » 30 sty 2007, 13:06

madrze mara powiedziała......
patrząc na zdjęcia to na niektórych jest tak zmieniona że trzeba się domyślać że to Frytka......
16.05.07- plastyka brzucha ju¿ po [smilie=happy.gif]

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 30 sty 2007, 13:15

Dla mnie obojętnie jakby nie była podrasowa na tych fotkach to i tak widzę Frytkę (nie tak jak ona by chciała Frikę (nie wiem jak się pisze :roll: )).

Ok. wygląda lepiej niż przed op, ale nadal nie ma tego "coś".

Ps. Oglądałyście z nią wywiad na tvn style? (prowadziła Młynarska). Laska ma cały sztab ludzi co nad nią pracują i z nią jeżdżą: fryzjerka, stylistka, makijażystka. Do programu robili ją chyba dwie godziny, a nadal wyglądała jak frytka :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”