Faceci - ufać im? czyli czy nas zdradzają i dlaczego?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 23 sty 2007, 18:18

Sam, bylam kiedys w podobnej sytuacji, przyjaciel zdradzal żonę, wszystko jak u ciebie, jednak ja jedna mialam odwage powiedziec mu ze jest skonczonym gnojkiem, bo jeszcze pare dni temu kochal swoja zone i synów. po kilkunastu miesiacach zostawil panne i znow stal sie przykładnym mezem, z perspektywy czasu powiedzial mi kiedys ze zrobil to po naszej rozmowie, do tamtej pory wszysty albo unikali rozmów na ten temat albo mówili żeby robił tak jak chce. Okazalo sie ze mieli gprsze dni, tamta zrobiła maslane oczy i stalo sie.... Tak na prawdę kocha tylko swoją żonę i gdybym mu nie nagadała prawdy to straciłby rodzinę a z tamtą panna tez by nie byl bo było to bez sensu.

a poza tym to on zmienił sie chyba o 180 stopni a nie 360,...
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 25 sty 2007, 19:11

dzisiaj znowu nie moglam sie dodzwonic do mojego kumpla :| ... ...komorka ciagle wylaczonahttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... liwosc.gif - ... ...niby jest na tenisie...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... liwosc.gif

jego zonka sie w ogole nie przejmuje... -wiec niczego nie podejrzewa chyba... :roll: ( jest z kolezankami na kawce... :| )

... a ja mam zle przeczucie... ...mysle, ze znowu do niej polazl... :evil:
( ... a mowil mi, ze jest teraz taki nieszczesliwy i ze chce na bank "zerwac" z tamta.... )

...moj maz jest znowu daleko daleko... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ii/cry.gif - nigdy nie bylam zazdrosna ,jak mial "wyjazd" :x :oops: ale teraz przez glupka (mojego kumpla) mam ciagle jakies "niefajne" mysli... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/p199.gif

-niech on tylko wroci do domku i nie bedzie wystarczajaco wiarygodny :evil:
...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... owanie.gif)

:badgrin: :badgrin: :badgrin:

Awatar użytkownika
Clouver
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Clouver » 25 sty 2007, 22:24

Uważam,że faceci inaczej pojmują miłość. Oni nie potrafia kochać kobiet. Miłość utoższmiają z gotowością partnerki do seksu i posiadania dzieci. Potrzebują takiej cieplutkiej , milutkiej, naiwniutkiej żonki, która pogłaszce po główce i podsunie obiadek i wszystko wybaczy...Najlepiej jak jest średnio urodziwa aby nie byli zazdrośni. Mając takie zaplecze (jak u mamy) wychodzą na łowy aby się sprawdzić - np. poflirtować w tańcu z inną, pozaglądać jej w dekold mówiąc - "moja żona to ma kompleksy po porodzie, ale ty za to masz boskie piersi". ...Dla mnie osobiście to już jest zdrada. Gdyby bowiem ta dziewczyna była chętna i okoliczności by sprzyjały to wielu skorzystało by z takiej szansy. Kobieta natomiast kiedy jest zakochana to nie spojrzy nawet na kopię Jamesa Bonda....
I am a sexbomb producer!

Awatar użytkownika
monia.m
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: monia.m » 25 sty 2007, 22:59

Sprawdza się stare powiedzenie " jak masz miękie serce musisz mieć twardą d....".
Jesteśmy za wrażliwe, dlatego częściej wybaczamy, a faceci to wykorzystują niestety :evil:
Chciałabym być czasami taka silna i nie mięknąć na te maślane, pełne skruchy oczy facetów.
Nie wiem czy człowiek już się rodzi z tą wrażliwością, czy można to w sobie stłamsić :roll:
podniesienie piersi i plastyka brzucha- Broma 09.11.2006-ju¿ po happy!!!

Awatar użytkownika
katrinn
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katrinn » 25 sty 2007, 23:05

monia.m pisze:Chciałabym być czasami taka silna i nie mięknąć na te maślane, pełne skruchy oczy facetów.
zwłaszcza ich tłumaczenia z różnych powodów, które lasuja nam mózg do tego stopnia że w końcu zastanawiamy się: o co ja mu susze głowę....... może i ma rację..... może ja też jestem winna....chyba przesadzam....buzi buzi seks i temat umarł
16.05.07- plastyka brzucha ju¿ po [smilie=happy.gif]

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 25 sty 2007, 23:44

a ja znam taką historie...facet 40 lat, atrakcyjny, adwokat,mądry, z poczuciem humoru, ma żonę 5 lat młodszą, od 7 lat sa małżeństwem, bez dzieci- bo nie chcą ..ale tego nie wykluczają. żona fajna, atrakcyjna...i on ją zdradza z 15 lat młodszą...chociaż mówi, że kocha żone, budują dom, wyjezdżają często na wakacje..naprawdę sielanka...zdradza dlatego ponieważ po 10 latach znajomości, a 7 małżenstwa..znudziła mu sie w łóżku, pragnie nowych doznań, młodego ciała, adrenaliny..zdradza na wyjazdach służbowych, średnio raz na miesiąc...nie ma wyrzutów sumienia, ten stan mu odpowiada..

Awatar użytkownika
monia.m
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: monia.m » 25 sty 2007, 23:49

KATRINN skąd ja to znam.
Potrafią tak pięknie gadać, że zaczynamy myśleć, że to my mamy urojenia i jesteśmy chore z zazdrości.
A może tak boimy się, że coś może okazać się prawdą, iż wierzymy we wszystko co jest dla nas wygodniejsze, a wszystkie inne przesłanki na siłe odrzucamy????
podniesienie piersi i plastyka brzucha- Broma 09.11.2006-ju¿ po happy!!!

Awatar użytkownika
katrinn
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katrinn » 26 sty 2007, 17:28

ruta25 pisze:zdradza dlatego ponieważ po 10 latach znajomości, a 7 małżenstwa..znudziła mu sie w łóżku, pragnie nowych doznań, młodego ciała, adrenaliny..zdradza na wyjazdach służbowych, średnio raz na miesiąc...nie ma wyrzutów sumienia, ten stan mu odpowiada..
zakazany owoc lepiej smakuje ;)
16.05.07- plastyka brzucha ju¿ po [smilie=happy.gif]

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 26 sty 2007, 17:37

I to obu stronom takiego układu...
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 26 sty 2007, 18:25

Ruta - a co na to jego zona http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 000003.gif??? Wie o tym ,ze on szuka przygod u innych ...??????
Bo jesli wie i sie na to godzi - to juz wcale nie jest "zakazany owoc" ;) :?

Mezzzzzzzzu wracaj do domku !!! :badgrin:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ve_020.gif

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”