Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Jestem pod wrazeniem!Jej buzia wczesniej o (jak dla mnie) agresywnej urodzie,wylagodniala.Frytka zrobila sie naprawde ladna.Sliczny nosek i swietnie wyrownane i powiekszone usta.Szczyt sie postaral.
dajcie popatrzec na foty bo ja dopiero za tydzien w domu.
MĂâÂłodym ludziom wydaje siĂĆÂŞ, ĂâÂże pieniĂâÂądze sĂâÂą najwaĂâÂżniejszĂâÂą rzeczĂâÂą w ĂâÂżyciu. Gdy siĂĆÂŞ zestarzejĂâÂą, sĂâÂą juĂâÂż tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....
maxi pisze:Sliczny nosek i swietnie wyrownane i powiekszone usta.Szczyt sie postaral.
wiecie czasami dobra obróbka w foto shopie i nie potrzeba plastyka, mnie się wydaje że u Fryci raczej przeważa fachowość fotografa chociaż Szczyt przy nosku bardzo się postarał
...Siła kobiet nie tkwi w tym, co mówią, ale ile razy to powtarzają..
jolwit1858 pisze:wiecie czasami dobra obróbka w foto shopie i nie potrzeba plastyka, mnie się wydaje że u Fryci raczej przeważa fachowość fotografa chociaż Szczyt przy nosku bardzo się postarał
Kamelka, kazdy ma juz wyrobione o niej zdanie, i taka jak to ona podkresla niby "zmiana" juz nic jej nie da, no niestety bedzie zawsze postrzegana jako *** z Big Brothera
Playboya szkoda wiec kupowac :o bo i to zdjecia po retuszu