Ja mam raczej pozytywne doświadczenia co do zakupów na allegro. Można tam często spotkać świetne okazje, a markowe kosmetyki kupić nawet o ponad połowę taniej (o ile oczywiście nie trafi się na podróbki lub kosmetyki przedatowane, uszkodzone itp., ale mi się to jeszcze nie zdarzyło). Perfum jeszcze tam nie kupowałam, bo na tym najłatwiej jest się naciąć, więc też będę wdzięczna za podanie sprawdzonych sprzedawców :)
Ostatnio kupiłam sobie świetne skórzane kozaki za niecałe 250 zł, za podobne u mnie w mieście musiałabym zapłacić ponad 400 zł.
Niestety mam nieprzyjemne doświadczenia z samą obsługą allegro- zablokowano moje konto gdzie miałam już wiele komentarzy. Jako powód podano używanie przeze mnie kilku kont- co jest bzdurą. Pisałam wielokrotnie do nich z prośbą o wyjaśnienie tej sprawy, korzystałam z formularza, prosiłam, czekałam i nic :? Nawet nie raczyli odpowiedzieć na któregokolwiek z moich prawie 30 maili !!! To jest naprawdę bezczelność

Teraz korzystam z nowego konta założonego na dane mojego miśka- jestem bardzo zawiedziona tym jak zostałam potraktowana, bo jeszcze w żadnym serwisie internetowym nikt mnie tak nie zlekceważył