Ideał kobiecej urody

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
_dagusia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _dagusia_ » 09 sty 2007, 18:42

alba śliczna !
ale przemyślałam sparwę i jednak to nie alba jest moja ikoną, fakt uważam że ejst świetna, ale na ikonę czegoś jej brakuje ...

mianem IKONA po głębszym namyślę mogę określić ...

wg mnie tylko ona na to określenie w pełni zasługuje ...

NIKT INNY TYLKO - Norma Jean Mortenson CZYLI MARYLIN MONROE !!!!!!!!!!
jU¿ pO !!! mam cycuszki !!!

" PIENI¡DZE SZCZʦCIA nie daj± ... dopiero ZAKUPY " M. Monroe

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 09 sty 2007, 20:29

ikona kobiecosci napewno tak, ale zanim ja przerobili na takowa wygladala zupelnie przecietnie.
ja uwazam ze jako odwrotnosc jej przypadku, czyli wyjatkowa uroda i sexapil, pierwotnie nalezala do pameli anderson z gorszym skutkiem przerobek.
Love em, my sweet 325CC made my life complete!

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 15 sty 2007, 20:04

Nicole pisze:tak patrze na jessice albe i patrze... i nie mam pojecia, czemu wg ciebie te oczy sa za blisko osadzone :) wydaje mi sie, ze osadzone ma wlasnie bardzo na miejscu - nie za blisko, nie za daleko a w sam raz, i tak patrzac na jej buzie to chyba dalej jej osadzic tych oczu by nie mozna :roll: :-)
Wiesz tak mysle patrzac na zdjecie i juz wiem o co mi chodzi.Poprostu Jessica jest dla mnie taka "pyzą" a mi sie kobiety pyzy nie podobaja.Wiec srednio sie zachwycam jej uroda :roll:
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
Michalinka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: Michalinka » 16 sty 2007, 15:59

Dla mnie ideałem kobiecej urody jest Kate Hudson. To przecudna blondyneczka, bardzo subtelna i kobieca. Jedyne co mi się w niej nie podoba to brak biustu. Ostatnio gdy oglądałam jej zdjęcia to stwierdziłam, że nawet ja mam większe piersi (a uwierzcie, że nie mam czego w stanik włożyć - no chyba że poduchy od push up-ów).

Z facetów podoba mi się obecny Bond czyli Daniel Craig (chyba tak się pisze). Wiem, że na jego temat są zdania podzielone, ale mnie się podoba, chociaz nie mogę powiedzieć, że jest moim ideałem. Chyba nie mam męskich ideałów.

Chciałam wkleić zdjęcia Kate, ale niestety nie wiem jak to zrobić. Nie potrafię znaleźć na forum informacji na ten temat, chociaż pamiętam że, kiedyś dawno, ktoś na ten temat pisał. Jeśli gdzieś na forum jest instruktaż obsługi "wklejarki" to proszę o informację.

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 16 sty 2007, 17:40

Mi się Kate Hudson akurat wogóle nie podoba, choć wydaje się dość sympatyczna. Miło mi natomiast powitać kogoś z Gliwic :-)

Awatar użytkownika
katrinn
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katrinn » 16 sty 2007, 21:26

mnie się zawsze podobały zadbane dojrzałe kobiety np. Danuta Stenka, Grażyna Torbicka
16.05.07- plastyka brzucha ju¿ po [smilie=happy.gif]

Awatar użytkownika
mona124
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: mona124 » 17 sty 2007, 00:02

katrinn pisze:mnie się zawsze podobały zadbane dojrzałe kobiety np. Danuta Stenka, Grażyna Torbicka
Ojjjjejjj tylko nie Torbicka!!! :doubt:

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 17 sty 2007, 14:19

Danuta Stenka - ladna, zadbana osoba :-D
Ma piekna urode i jest dobra aktorka :p
Co do Torbickiej, dawno jej nie wiedzialam , nie mam pojecia jak wyglada teraz, ale zawsze nalezala tez do pieknych i zadbanych kobiet :-D

Awatar użytkownika
crabro
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: crabro » 18 sty 2007, 17:57

Torbicka (oczywiście młoda) to już dla mnie relikt socjalizmu...... Czego ona tak ciągle tkwi na Woronicza :?:
Na dźwięk jej nazwiska przypomina mi się od razu "Paw Królowej", gdzie Masłowska w genialny sposób zakpiła z prowincjonalizmu, używając do tego jej nazwiska.
Jej uroda jest taka banalna, bez charakteru, mdła.....
Zdecydowanie wolę Stenkę.
Kate Hudson - słodka dziewczynka, ale jakaś taka nijaka..... Dla mnie kobieta musi mieć "charakter" w wyglądzie i naprawdę nie ma znaczenia, czy to blondynka, czy brunetka :-)

Awatar użytkownika
_dagusia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _dagusia_ » 20 sty 2007, 18:08

kate hudson - brak cyckow i w gole dno ... jak dla mnie oczywiscie
jU¿ pO !!! mam cycuszki !!!

" PIENI¡DZE SZCZʦCIA nie daj± ... dopiero ZAKUPY " M. Monroe

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”