Ja niestety na podstawie swoich bacznych obserwacji urody latynosek i hindusek muszę się z Tobą nie zgodzić Nicole. Tzn. codzi mi o to, że w Polsce jest dużo ładnych kobiet- pełno ich choćby na zwykłej ulicy w przeciętnym mieście naszego kraju, szczególnie latem. natomiast moim skromnym zdaniem ciężko o dziewczyny z powalającą urodą, taką która się naprawdę wybija. natomiast w przypadku hindusek i latynosek jest odwrotnie- większość dziewczyn jest bardzo przeciętna, żeby nie powiedzieć "raczej brzydka", natomiast trafiają się takie perełki wśród nich że po prostu oczu oderwac nie można

Ja tak uważam, ale to moje zdanie, możecie się z nim nie zgodzić ;-)
Na mojej uczelni studiuje mase obcokrajowców- bardzo dużo jest właśnie hindusów i latynosów, a także murzynów, japończyków, wietnamczyków, amerykanów itp. Spędziłam też sporo czasu w jednym z latynoskich krajów i to nie jako turystka w jakimś drogim hotelu tylko właśnie "wśród ludu" że tak powiem i stąd moje obserwacje

Co do hindusek to muszę niestety stwierdzić, że ogromna ilość z nich ma wąsik i często wyglądają jakby miały brudną od czegoś buzię (tylko błagam nie pomyślcie sobie że jestem jakąś rasistką, bo tak nie jest). Ale muszę się zgodzić z jednym- mają cudowne włosy i to każda, bez wyjątku !
Latynoski natomiast- no coż, to prawda, że mają duże pupy. Buzia nawet ładna, ale ciało nieproporcjonalne niestety. Oni nawet numeracje odzieży z tego powodu mają inną.
Ale tak czy siak ja jestem fanką urody tych perełek o których pisałam i to jest właśnie mój typ
Przyznaję się bez bicia, że oglądałam "Brzydule" i do tego nawet mi się ten serial podobał