[quote="szpaczek"]To ze ktos studiuje na pedagogice nie zapewni Ci ze jest to odpowiednia osoba do dzieci

A nie probowalas znalesc kogos z polecenia?? Jest to jednak najpewniejsza droga.Moja niania wychowala juz wiele dzieci w mojej miejscowosci, dzieki temy czyje sie spokojniejsza. Przemysl tez dokladnie sprawe zostawiania z obca osoba dziecka na noc

(no chyba ze musisz :? ) Dobrze tez jerzeli niania jest dyspozycyjna (ja wlasnie zadzwonilam i ma tu byc za 40minut , to jest bardzo wygodna w naglych sytuacjach)[/quo
Niestety nie mam nikogo z polecenia,a napewno byłoby to najlepsze :? ,ale dzisiaj jestem umówiona z Panią l.40 (była salowa) mam nadzieję,że to będzie odpowiednia osoba,bo już mam mało czasu :? jeśli chodzi o zostanie na noc z dzieckiem to chodzi mi raczej o wyjątkowe okazje ,raczej sporadyczne i może nie dosłownie na całą noc do rana,ale liczę się z tym,że jak wrócę do domu ok.2-ej w nocy to raczej będę musiała zagwarantować tej osobie spanie(chyba,że będzie chciała wrócić do domu) i zapłacić jakoś extra
moja pierwsza taka rozmowa wstępna i nie bardzo wiem o co pytać,ale dam(y) radę
co do ceny zastanawialiśmy się z mężem czy zaproponować stawke za godzinę czy spytać ile ta kobieta zaproponuje?
pozdrawiam