IDEALNE NOGI wg. WAS

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
espira
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: espira » 14 sty 2007, 13:37

Dziewczyny dajmy sobie spokuj z tymi radami typu: najwazniejsze to zaakceptowac siebie takim, jakim sie jest. Wydaje mi sie, ze przede wszystkim my, formuowiczki, mamy z tym szczegolny problem. Ja bym tam oddala swoja figure w zamian za kilka dzieci. Tak to juz jest , ze kazdy chce mniec to , czego mniec nie moze.

milkover
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: milkover » 14 sty 2007, 14:19

virriel pisze:
Niestety wielką wada mojego charakteru jest perfekcjonizm i duże ambicje- to się tyczy także wyglądu. stawiam sobie wysokie wymagania i cele do których konsekwentnie dążę- nie zadowolę się półśrodkami i substytutami.
To zdjęcie jest sprzed 1,5 roku, teraz ważę jakieś 3 kilo więcej i większość pewnie poszła w bryczes :(

A reszty to ja nie pokazałam, więc skąd wiesz, że Ci się spodoba (coś tam w avatarku widać, ale słabo ;) )? 8-) U góry też jest kilka rzeczy do poprawki :p :badgrin:
Faktycznie masz dziwny charakter, na sile dazysz do doskonalosci ktorej nigdy w zyciu nie osiagniesz. Niepotrzebnie chcesz zmienic niektore rzeczy. Nie wiem jaka jestes bo cie nie znam, ale zapewne kazda uwaga do twoich nog czy wygladu spowoduje wieczne zamartwianie sie na ten temat i zapewne bedzie to powod do rozmyslan co tu jeszcze zmienic poprawic. Tymczasem pamietajcie ze jak za duzo poprawicie w sobie,facet w koncu tez nie bedzie zadowolony z Was. My nie lubimy takich zmian. Oczywiscie co innego np wypadek i koniecznosc przejscioa oprecji plastycznych. ALe prosze nie naduzywajcie tego...

Co do reszty ktorej nie pokazalas, nie musialas. Kazdy facet, zazwyczaj lubi jak kobieta jest zadbana, uroda jest na 2 miejscu, a na pierwszym i najwazniejszym liczy sie kontakt z druga osoba. I to tak ze nie musze sie wstydzic ze o 19 ogladam bajki i lubie smerfy i gumisie , bo niekoedy jak sie jest razem czujemy ze wstyd nam cos powiedziec bo co ON lub ONA pomysli. Najgorsze jak ktos klasyfikuje ludzi np w stylu. Ten to ma klase oo widac ze bogaty itd. Mowilas ze pracowalas z cichopek i ze jest zarozumiala. Tez czuje ze taka jest a jaka jestes ty? jaka jestes na co dzien? Tez lubisz sie stroic i wywyzszac? czy ludzie w twoim otoczeniu czuja sie dobrze an luzie czy miazdzysz ich swoim wygladem ?

p.s. :] mam kolezanke ktora jest z urody podobna do ciebie hihi to neisamowite. ALe nogi masz rewelacyjne mimo ze nadal nei wiem co to ten bryczes ale to nic. Dowiem sie kiedys haha

Awatar użytkownika
mona124
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: mona124 » 14 sty 2007, 14:26

Ja też nie wiem co to ten bryczes, mimo że jestem koietą :roll: :oops:

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 14 sty 2007, 14:36

milkover pisze: Faktycznie masz dziwny charakter, na sile dazysz do doskonalosci ktorej nigdy w zyciu nie osiagniesz. Niepotrzebnie chcesz zmienic niektore rzeczy. Nie wiem jaka jestes bo cie nie znam, ale zapewne kazda uwaga do twoich nog czy wygladu spowoduje wieczne zamartwianie sie na ten temat i zapewne bedzie to powod do rozmyslan co tu jeszcze zmienic poprawic. Tymczasem pamietajcie ze jak za duzo poprawicie w sobie,facet w koncu tez nie bedzie zadowolony z Was. My nie lubimy takich zmian. Oczywiscie co innego np wypadek i koniecznosc przejscioa oprecji plastycznych. ALe prosze nie naduzywajcie tego...

Co do reszty ktorej nie pokazalas, nie musialas. Kazdy facet, zazwyczaj lubi jak kobieta jest zadbana, uroda jest na 2 miejscu, a na pierwszym i najwazniejszym liczy sie kontakt z druga osoba. I to tak ze nie musze sie wstydzic ze o 19 ogladam bajki i lubie smerfy i gumisie , bo niekoedy jak sie jest razem czujemy ze wstyd nam cos powiedziec bo co ON lub ONA pomysli. Najgorsze jak ktos klasyfikuje ludzi np w stylu. Ten to ma klase oo widac ze bogaty itd. Mowilas ze pracowalas z cichopek i ze jest zarozumiala. Tez czuje ze taka jest a jaka jestes ty? jaka jestes na co dzien? Tez lubisz sie stroic i wywyzszac? czy ludzie w twoim otoczeniu czuja sie dobrze an luzie czy miazdzysz ich swoim wygladem ?
Mylisz się co do jednego- mnie komentarze innych osób na temat mojego wyglądu nie dołują tak bardzo jak moje własne myśli na ten temat. Ludzie niech mowią co chcą- im nie musze się podobać. Ja chcę się podobać sobie, bo tylko wtedy osiągnę jakiś tam poziom harmonii i będę szczęśliwa sama ze sobą. Opinie innych są mi potrzebne tylko do tego by przekonać się czy oni też zauważają dany problem- rozumiesz? Tzn. nie jest tak, że zupełnie się tym nie przejmuję- bo jak ktoś mi powie ze mam przykładowo ten bryczes (ktory jest moim kompleksem dajmy na to) to wiadomo, że jest mi przykro, ale bez przesady :p
Wiesz... Co do tego jaka jestem to chyba nie miejsce i nie czas na takie wyznania w końcu to wątek o nogach, mogę jedynie powiedzieć, że nikogo nie miażdzę wyglądem bo to było by możliwe tylko i wyłącznie w momencie gdybym sama była z niego zadowolona- wtedy z człowieka enanuje pewność siebie, mi tego brak :p

Wklejam kolejną porcję nożek- mi się podobają te po prawej i drugie od lewej :)

http://www.newizv.ru/images/photos/big/ ... 1-nogi.jpg

milkover
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: milkover » 14 sty 2007, 15:15

misie podobaja 2 od prawej :] lubie jak dziewczyna nie ma za chudych UD

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 14 sty 2007, 15:44

mi tez się podobają drugie od prawej i dupka też fajna, ja miałam zawsze kompleks chudych nóg, może dlatego wolę takię hmmm nie patyczki ;)

też nie wiedziałam co to bryczesy dopóki na forum nie trafiłam ;)

Awatar użytkownika
mona124
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: mona124 » 14 sty 2007, 16:14

turek.mg pisze:też nie wiedziałam co to bryczesy dopóki na forum nie trafiłam
To co to są te bryczesy, bo nadal nie wiem :roll: :(

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 14 sty 2007, 16:15

Nozki , drugie od prawej, ladniutkie :p , lubie jak jest troche cialka na nich :-) .
Moze dlatego za sama mam podobne nogi do tych i (nieco umiesnione od codziennej dwugodzinnej jazdy rowerem)

Turek.mg, tez o bryczesach dowiedzialam sie z forum...i wiele innych ciekawostek :-D

Mona , bryczesy to obszar nogi od biodra do powiedzmy polowy uda (dobrze mowie kobitki???) :roll: Nazwa pochodzi pewnie od spodni do jazdy konnej :-)

milkover
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: milkover » 14 sty 2007, 16:34

pokazcie zdj swoich nozek tylko nie w zamknietej bo tam nie moge wejsc :(

Awatar użytkownika
max mara
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: max mara » 14 sty 2007, 18:51

Bardzo podobaja mi sie drugie od lewej nawet jesli ona nosi stringi na tej wysokosci na ktorej kolezanki obok zakladaja juz staniki ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”