Faceci - ufać im? czyli czy nas zdradzają i dlaczego?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 10 sty 2007, 18:30

ja nie mam zbyt dużego doświadczenia z facetami- mam 20 lat i od 4 lat jestem w związku. Była niestety przerwa... Nie zostałam zdradzona fizycznie podczas trwania naszego związku, bo w momencie gdy mój mis zrozumiał ze coś wisi w powietrzu zerwał ze mną, a potem dopiero poszedł do niej :-| to zdarzyło się tylko razi trwało bardzo krótko, ale bolało jak cholera. Na szczęście (bo bardzo go kocham) zrozumiał swój błąd i znowu jesteśmy razem. Czas leczy rany, jak o tym myślę to już nie boli, mam wrażenie ze to się nigdy nie zdarzyło, że to był film. Chyba odzyskałam do niego zaufanie i paradoksalnie czuję, że teraz mój związek ma silniejsze fundamenty niż wcześniej. Jasne że czasami się boję, że może kiedyś znowu to zrobi, ale staram się o tym nie myśleć. Wolę zająć się budowaniem naszej wspólnej przyszłości :-)
Nie wiem czy umiałabym wybaczyć gdyby chodziło o kogoś innego, bo sądzę, że nikogo innego nie pokochałabym tak jak jego... PDT_Love_04

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 10 sty 2007, 21:35

Z ciekawosci, czy moge wiedziec ile partner ma lat ? pozdrawiam 8-)
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
katrinn
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katrinn » 10 sty 2007, 22:28

monia. m mogę podpisać się ze swoim doświadczeniem pod Twój post z wyjątkiem tego że ja miałam wtedy miesięcznego malucha, ból nie do opisania, starałam się go zagłuszyć jak każdy ból lekarstwem w moim przypadku był to alkohol, puszczałam na cały regulator jego przysięgę małżeńską, później były chwile zwątpienia i drugie dziecko, które nas z cementowało było to 6 lat temu, i można powiedzieć że się wyleczyłam, nie węsze, nie kontroluje, teraz on bardzo się martwi do tego stopnia że nie chce żebym poszła do pracy boi się że to byłby koniec.... teraz można powiedzieć że jestem szczęśliwa
16.05.07- plastyka brzucha ju¿ po [smilie=happy.gif]

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 10 sty 2007, 23:00

Kamila pisze:Z ciekawosci, czy moge wiedziec ile partner ma lat ? pozdrawiam 8-)
Jeśli to było pytanie skierowane do mnie, to już mówię: mój miś ma prawie 24 lata :-)

Awatar użytkownika
espira
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: espira » 11 sty 2007, 01:03

Kazdy facet zdradza. Twierdza, ze taka ich natura - Moze i tak. Niejedno w zyciu wybaczylam. Zdrade pewnie tez bym w sobie stlamsila.

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 11 sty 2007, 03:00

...Dziewczyny, kiedy tak Was czytam, wlos jezy sie na glowie....a raczej jestem przerazona....ale moge jedynie podpisac sie pod Waszymi slowami....Dlatego zupelnie nie ufam mezczynom, mimo, iz wydawaloby sie zupelnie odwrotnie...
Jakkolwiek, zastanawiam sie, czy jest jakis sposob na to, by uniknac bycia zdradzona???
By do tego dojsc, moze trzeba byloby zapytac sama siebie,jaki moj mezczyzna powinien byc, bym nie miala go ochoty zdradzic? Jakie zatem powinny byc kobiety, by facetowi nie przyszlo na mysl,by nas zdradzic? Recepty jednej pewnie nie ma. Ilu mezczyzn, tyle roznych powodow do zdrady. Na pewno jednak istnieja jakies wskazowki,jakies rady, dzieki ktorym mozna bedzie zatrzymac tego faceta przy sobie,jak sadzicie?
Szkoda tylko, ze swiat nie jest w tym przypadku tylko czarny i bialy, a teoria niekiedy niewiele ma wspolnego z praktyka:( :roll: :?
she

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 11 sty 2007, 12:43

she pisze: Ilu mezczyzn, tyle roznych powodow do zdrady
ja uslyszalam ze byl zmeczony tym ze nie moglismy sie porozumiec przez dluzszy czas, klotniami, a takze problemami ktore byly poza naszym zwiazkiem. chcial sie ma chwile 'oderwac' od otaczajacych go klopotow :roll:
chocby facet sie zarzekal ze nie zdradzi nie dam sie nabarc na te pare nic niewartych slow. skad moge wiedziec, czy gdy bedzie zmeczony proza zycia nie bedzie szukal ukojenia swoich biednych nadwyrezonych nerwow w ramionach jakiejs panienki.. albo spotka przypadkiem super lale, a okolicznosci sprawia ze kalkulacja - warto czy nie wart- :doubt: wyjdzie na moja niekorzysc
ciekawe ilu jest facetow ktorzy powiedzieliby - nie - wiedzac ze szybki numerek z super lalka nie wyjdzie na swiatlo dzienne :doubt: a moze do prawdopodobienstwa trzeba doliczyc wielkosc wspolczynnika zmeczenia dotychczasowym zwiazkiem ? :badgrin:

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 11 sty 2007, 14:22

A moze jedna z prostych rowiazan, aby nie zostac zdradzonym(-na), jest codzienny sex 8-) mozliwe, ze wtedy nie zdazy nawet pomyslec o zdradzie :badgrin:

Tak czy siak, nie ma reguly. Ja chce wierzyc w to, ze nie zostane zdradzona oraz mam nadzieje, ze to ten do konca :-D Zostaje nam teraz tylko pielegnowac siebie nawzajem oh(w1 PDT_Love_03
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 11 sty 2007, 22:08

Codzienny seks z partnerką czy żoną, to nie to samo co niecodzienny seks.
Trudno się nie ślinić na widok zakazanego owocu, zwłaszcza, gdy wygląda apetycznie.
JA już się nie dziwię facetom, których spotykam i zakładam, że każdy może zdradzić.
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
katrinn
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katrinn » 11 sty 2007, 22:25

Joostyna zgadzam się z Tobą i dodam ze facet to samiec..... w życiu nie ma rzeczy którymi się nie nudzimy, sęk w tym że do niektórych podchodzimy z sentymentem, kiedyś powiedziałam mojemu mężowi że traktuje mnie jak stary mebel który się przesuwa z kata w kąt ale nie wyrzuca ze względu na wspomnienia.
16.05.07- plastyka brzucha ju¿ po [smilie=happy.gif]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”