Nałóg - papierosy..

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Olka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Nałóg - papierosy..

Post autor: Olka » 29 maja 2005, 22:45

Witam, czy któraś z Was rozstala się z nałogowym paleniem papierosów? Mi chyba brak silnej woli. :roll:
Slyszalam juz o różnych tabletkach, a nawet o komputerowym "rzucaniu tego nalogu" ale czy to dziala?

Jeśli macie dla mnie jakieś rady piszcie, proszę.

Awatar użytkownika
ETNAA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ETNAA » 29 maja 2005, 23:13

a ja nie słyszałam o komputerowej metodzie!! Gadaj szybciutko co to jest ;)
próbowałam rzucić i nawet 3 miesiące nie paliłam! Jednak wróciłam do palenia - bo strasznie przytyłam, a NIE PODJADAŁAM!! W zasadzie jadłam jeszcze mniej niż zwykle :( chcę rzucić - nie chcę utyć!!

Awatar użytkownika
molli_e
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: molli_e » 29 maja 2005, 23:15

Moja mama paliła kilkanaście lat i rzuciła palenie 10 lat temu. Pamiętam jak mowiła, że musiała mieć cały czas coś w ustach...przede wszystkim pomogły jej landrynki :D no i z pewnością wielka wola walki (chciała skończyć w końcu się truć) efektem ubocznym są pewnie puste kalorie i próchnica zębów...ale ona twierdzi, że jej pomogły hehehe
W każdym razie życzę Ci dużej motywacji i woli walki! Nie poddawaj się :!:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 29 maja 2005, 23:20

podobno hipnoza daje tu rewelacyjne efekty......

a drugi sposób sprawdzony na mojej ciotce to jakieś nakłówanie palcy, nie pamiętam jak to się nazywało ale zabieg kosztował 50zł i była dwa razy i jak ręką odjął :!: nawet nie miała ochoty na nie patrzeć!!
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 29 maja 2005, 23:29

...paliłam ponad 3 i pół roku, prawie całe liceum... ostatniego zapaliłam w Sylwestra 1999/2000, mój chłopak powiedział do mnie... byłbym szczęśliwy, jakbyś nie paliła... i w tamtym momencie po prostu odłożyłam je i już nigdy nie sięgnęłam po papierosa...
...jak widać miłość potrafi czynić cuda :wink: ...
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
Eko
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eko » 30 maja 2005, 05:42

Hej dziewczyny ja polecam metodę komputerową - jest skuteczna :) wiem to napewno bo mój mąż był na takim odwyku :D :lol: i nie palił 2,5 roku teraz przez duży stres i może trochę głupotę znowu pali :( Muszę zaznaczyć, że palił bardzo dużo i bardzo długo (coś około 18 lat).

Pozdrawiam :wink:

Awatar użytkownika
ETNAA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ETNAA » 30 maja 2005, 08:20

:lol: :lol: ja was bardzo proszę - co to takiego?? metoda komputerowa? czy może chodzi Wam o rezonans magnetyczny?

Gosc3
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Gosc3 » 30 maja 2005, 08:45

Uff jak dobrze,że nie ciągnie mnie do papierosów :)

Mój tata palił papierosy ,ale gdy okazało się,że mama jest w ciąży ze mną- od razu rzucił palenie.

W mojej rodzinie pali tylko wujek. Próbował rzucić palenie- żuł gumę Nicorette, nosił jakieś plasterki, ćwiczył. Ale to wszystko diabli wzięli jak jego córka ( a moja siostra cioteczna) odchudzając się wpadła w bulimię :(

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 30 maja 2005, 09:25

a ja pale, czasami udaje ze rzucam, ale wytrzymuje gora 2 dni i nie moge przestac! slyszalam o jakiejs metodzie za 50 zł( blaszki czu cus!) podobno skuteczna bo znam kilka osob, ktore rzucily po tym.
A ja ppale, bo lubie, chociaz wiem ze to juz nie jest ani modne ani zdrowe :wink:

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 30 maja 2005, 09:27

to tak jak ja :oops: ,boję się też,że jak bym rzuciła to bym przytyła :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”