Moderator: Zespół I

widziałam ją u Wojewódzkiego i wyglądała na strasznie niską, nie sądzę, żeby miała więcej niż 160 cm... Ale to jest młoda dziewczyna, wszystko przed nią :) jak się za nią w końcu weźmie jakiś chirurg to efekt może być ciekawy, ale na pierwszy rzut oka widać, że o siebie specjalnie nie dba (tłusty brzuszek i boczkiruta25 pisze:piersi nie z mojej bajki..ale nogi ma boskie, ciekawa jestem ile ma wzrostu??
Milkover- naprawde daruj... To, że wypowiadamy się o niej niepochlebnie nie znaczy, że jej czegokolwiek zazdrościmy ! ! ! Po prostu mamy inne poczucie estetyki w tym względzie- wy faceci to interesujecie się tylko rozmiarem przeważnie. A że piersi są duże to nie jest równoznaczne z tym, że są ładne... Wami kierują jakieś jaskiniowe instynkty- widzicie wielkie doje i już od razu robi sie wam gorącomilkover pisze:Piersi ma zaejbiste przynajmniej naturalne i pewnie jej zazdrosciciea jaka mafajna siostre blondynke hihi ma na imie julia sonnet mmm boska tez.
A jak ktos mowi ze figura sie nie podoba czy cos to klamie i jest zazdrosny hahah odrazu widac. Dla takiej laski warto zginac moglaby mnie udusic udami, albo piersiami :]