Wróżka

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
molli_e
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: molli_e » 28 maja 2005, 10:20

Nicole, właśnie nie wiem :D kto wie :) hehehe
Moze by mnie pocieszyła i powiedziała, że dostane się za drugim razem :?
Pomimo, że była przekonująca z tymi czarnymi kartami na chorego wujka to jednak jestem świadoma, że mogła nie wiem akurat jakos zgadnąć :) i że reszta rzeczy które mają nastąpić to mogą być głupoty. Chociaż powiem szczerze, że gdzieś podświadomie chyba mam teraz zakodowane, że "będe sobie gdzies tam pracowała, będe miec syna i takiego jak opisała męża itd".
Jeśli to działa na zasadzie "samospełniającego sie proroctwa" (czyli my tak kierujemy sami by to sie spełniło) to już chyba lepiej chodzic do wrózek. które nam "zakodują w podświadomości" tylko dobre rzeczy na przyszłość :D

Gosc4
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Gosc4 » 29 maja 2005, 00:55

:roll:

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 29 maja 2005, 12:42

moze to wszystko dziala na nasza podswiadomosc-nie wiem! ale byl czas, ze regularnie jezdzilam do pewnego wrozbity, ktory stawial tarota!!----99,9% z tego, co mowil----sprawdziło sie!!!!chociaz jednej rzeczy bardzo sie boje, ktora w sumie dopiero powinna nastapic- ale nie wazne! on jest dla mnie numer jeden! i wiem ze nie robi tego dla kasy bo bierze "co łaska".Bylam jeszcze u dwoch innych ale to tylko epizody i to bzdurne!jak sie ktos nie boi stawiania tarota- to polecam gorąco!!!

Awatar użytkownika
laura
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: laura » 29 maja 2005, 17:43

mi sie sprawdzilo wszystko! bylo dokladnie tak jak przepowiedziala mi wrozka.nawet o mamie i bracie!!
fajna rzecz ale juz wiecej nie pojde.jestem zbyt szczesliwa aby zaprzatac sobie glowe. nie znioslabym tego jakbym dowiedziala sie czegos zlego o kims najblizszym..

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 29 maja 2005, 17:48

masz rację Laura! ja tez sie troche boje tego, ze dowiem sie rzeczy, o ktorych wolałabym nie wiedziec przed faktem. Dlatego tez zrobilam sobie przerwe w chodzeniu do mojego wrozbity!

Awatar użytkownika
laura
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: laura » 29 maja 2005, 17:58

to jest niesamowite ze wrozka moze powiedziec nam tyle rzeczy z naszego zycia...
wiecie co..nawet powiedziala mi kolor wlosow i oczu od mojego miska,nie mowiac juz o kolorze samochodu :shock: (poznalam go okolo rok pozniej)
w kazdym razie jest to super sprawa,ale juz nie dla mnie. pozdrowionka

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 29 maja 2005, 18:52

u mojej mamy byl wrozek :wink: nic sie nie sprawdzilo,ja osobiscie tez we wrozkowanie nie wierze

Awatar użytkownika
Cleo
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Cleo » 02 cze 2005, 19:09

Sugar to daj mi namiary,będę bardzo wdzięczna.

Awatar użytkownika
maxin78
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: maxin78 » 05 cze 2005, 12:22

Witajcie dziewczyny.Ja wierze,ze osoby obdarzone takim darem wiel ciekawych informacji moga nam powoedziec.Ja raz bylam u wrozki jeszcze w szkole sredniej,duzo z tego juz nie pamietam,ale powiedzial mi pewna rzecz,ktora mial miesjce 2-3 lata pozniej od wizyty u niej.Otorz,powiedzial mi iz spotkam mezczyzne,bruneta,ale wiedziala,ze w tym czasie bede w zwiazku z bladynem i tak tez sie stalo,stanelam przed trudna decyzja,czarny kontra bladyn (ktorego wybrac):D W tym czasnie nie skojarzylam faktow,dopiero przegladajac moj stary notes przeczytalam i byma zdumiona,jej slowa sie sprawdzily.Wierze rowniez w znaki zodiakow i ich wplyw na ludzi,koligacje miedzy nimi itp.
Ale mowic szczerze nie poszla bym juz drugi raz,zycie jest po to aby zyc niewiedzac co sie stanie,jak poznamy ta przyszlosc mozemy podswiadomie tworzyc podobne sytuacje,a czasmi poprostu nie warto WIEDZIEC :D Zycze powodzenia kademy,mam nadziej,ze informacje ktore orzymacie beda pozytywne.
Pozdrawiam goraco :?
Nie ma kobiet niezrozumialych,sa tylko mezczyzni niedomyslni

Awatar użytkownika
Cleo
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Cleo » 25 cze 2005, 21:40

Poszłabym teraz do wróżki tylko nie mam namiarów na jakąś sprawdzoną.Może ktos poleci mi jakąś wiedźmę :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”