czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
olivka23
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivka23 » 06 gru 2006, 14:56

ghost caly czas mocno trzymam kciuki za ciebie!!!! PDT_Love_18

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 06 gru 2006, 16:33

Naprawde czuje sie lzejsza i szczesliwsza :-D mam maly mikolajkowy prezent dla mojego mezczyzny i czuje sie pelna wigoru...tak jakby mnie nic nie przytlaczalo 8-)
Ex pisal ze wSwieta to sie chyba zabije tak mu zle...oczywiscie traktuje to z przymruzeniem oka i nabrac sie juz na to nie dam ...nie odpisuje bo inaczej faktycznie nie bedzie temu konca. Czekam n amojego nowego kochanego mezczyzne z obiadkiem( a propos niego...dzis rano nazwal mnie moja ty kochana sniezynko ;) ) i jest git. Caluski pieguski za te dobre mysli od Was [smilie=kiss of love.gif]
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

karen'o
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karen'o » 06 gru 2006, 16:52

ghostdog pisze:Ex pisal ze wSwieta to sie chyba zabije tak mu zle..
Ghost spadam stąd zaraz bo same wstrętne posty piszę pod adresem twojego ex, a nie chce tu wyjść na wredna feministyczną babę ;) na smsy nie odpisuj, a facet niech się zabija to jego business - jest dorosly i ze swoim życiem ma prawo robić co mu się żywnie podoba, byleby się nie mieszal w twoje - niech spada :!: życzę miłego świętowania :*

Awatar użytkownika
mona124
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: mona124 » 06 gru 2006, 21:23

Zajeb.... bym go własnymi rękoma [smilie=real mad.gif] Próbuje grać na Twoich uczuciach, wzbudzić litość, aż się z nerwów zagotowałam jak przeczytałam, że niby się zabije bo tak mu źle. Po tych numerach co odstawia widzę, że tylko ułatwia Ci się zbliżyć do obecnego chłopaka. Oby tak dalej ;) Trzymaj się cieplutko.

Awatar użytkownika
Majoliwka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Majoliwka » 06 gru 2006, 21:37

jestem pewna że przy tak kochającym Cię mężczyźnie jakim jest twój nowy partner szybko zapomnisz o tym beznadziejnym ex :-D :-D :-D trzymama kciuki za Was i uszy do góry ghostdog oh(s1 oh(s1 oh(s1
02.08.06 Dr Kasprzyk okr±g³e Mentor 375/425- teraz siê zacznie!!!

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 06 gru 2006, 22:54

Dawno mnie tu nie bylo ale to co widze a raczej czytam troche mnie zaskakuje...
Mia ciesze sie,ze wszystko sie ulozylo...ze wzgedu na Ciebie no i ze wzgledu na Twoja sliczna coreczke....bo dzieci tez to przezywaja na swoj sposob....

Ghostdog...trzymam kciuki nie daj sie ,badz silna...jestes warta zeby byc szczesliwa!!!!...od 11 jestem wolna wiec wpadnij na ploteczki....mamy zaleglosci...az wstyd zeby sasiadki rozmawialy przez GG ;)
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
kajojlbn
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: kajojlbn » 10 gru 2006, 01:37

wiecie dziewczyny długo zwlekalam z tym zeby napisac tutaj ale nie mam komu o tym powiedziec bo po prostu jakos nie potrafie przed innymi tak patzac w oczy ;/ a tutaj jakos łatwiej jest bo nikt nie widzi jak piszac to płacze ;/

chodzi o to ze moze od poczatku ;/

kiedys byłam z facetem 2 lata baardzo sie kochalismy po rostu swiata poza mna nie widzial ja poza nim tez rodzieliła nas jego mama chlopak strasznie bogaty ja srednio a mamusia znalazla mu bogata partie i zreszta nie wazne od tamtej pory nikogo nie mialam bo strasznie go kochalam nie moglam mu jednak dac tyle co on mnie obdarowywal mi cały czas prezentami robił mi cudowne niespodzianki a ja nie miałam tyle pieniazkow zeby mu kupywac rzeczy tak jak on mnie a jego mamusia cały czas tylko patrzyła co on ode mnie dostaje nie patrzac ze jestem w nim zakochana zapatrzona pieprzona materialistka ;/ nie wazne ;/

zatem zostawił mi dostał nowiutki samochod i wiele innych rzeczy a przy okazji nowa dziewczyne jego mamy znajomej coreczke

ja natomiast zostałam saama przez 1.5 r.nikogo nie miałam poszłam na studia zapierajac sie ze nikt mi go nie zastapi bylam niedostepna dodam ze byłam i jestem nie po to zeby sie chwalic najladniejsza dziewczyna na roku i faceci latali jak debile a ja wciaz zyłam marzeniem ze były wroci ale nie nie wrocił czekalam i nagle jak na złosc spodobal mi sie 1 chlopak przyciagnal moj wzrok swoimi niebieskimi oczkami był taki inny widac ze patrzył obserwował ale nie podchodził ani sie nie slinil jak pozostali i tak poznalismy sie z dnia na dzien zdecydowalam sie sprobowac iiii byyylam strasznie szczesliwa byłam bo teraz to nie wiem jak mam to okreslic ;/

Było fajnie super miłosc para jak z obrazka dodam ze jest przystojny wysoki ma piekne oczy strasznie podoba mi sie fizycznie po 1,5 roku zareczylismy sie a pozniej było i jest coraz gorzej ;/

nie dosc ze sie caly czas klocilismy byłam zazdorsna o niego on o mnie wogole mimo ze jego koledzy dostaja przy mnie hopla i kazdy facet nie moze wzroku oderwac to on nic totalna olewka ;/ tylko ja zazdrosna taka i juz z tego problem ;/

poza tym najgorsze jest to ze ma przyjaciela a on ciagle go gdzies wyciaga nie mowie ze nie ma dla mnie czasu ale jest tylko on lans i jego samochod ja robie wszystko kupuje mu co tylko chce (bo nie było mnie kiedys stac zeby poprzedniemu cokolwiek kupic i chciałam tym nadrobic) ale doszło do tego ze ja nic od niego nie dostaje kwiaty na urodziny i uwaza ze mi wystarczy gotuje pieke buleczki stawiam kino on nie ma pracy zrezygnował ze studiow juz 2 rok nie studiuje bo ja jestem na 3 poza tym były takie 2 syt.ze ja juz nie wytrzymalam :

- pierwsza poszlismy na impreze i byly takie 2 dzieczyny kolezanki kolegii 1 z wielkim biustem wiec ze sie patrzyl to ja sie wkurzyłam i foch bo mi sie przykro zrobiło bo szykowalam sie caly wieczor a on nie dosc ze nie zauwazył to powiedział ze to nie dla niego a pozniej pow.mi ze tanczyl z ta dzieczyna i prawie sie pocałował bo ja sie nim nie zajełam ;/ pozniej powiedział ze to tylko moja wina ;/
tak mi sie zrobiło przykro bo mi takie rzezy nawet do glowy nie przychodza ;/

nigdy nikogo nie zdradziłam nawet z innych chlopakiem na piwo nie poszłam moze jestem za porzadna na te czasy :cry:

- w moje urodziny wziełam 2 kolezanki i po jakims czasie schodzac ze schodow zob.jak ja obejmuje i ;( znowu to samo a on pow.ze tylko cos jej mowil a ze było glosno to ja objał a on na niej wisial nagorsze było to ze byli tam sami nasi znajomi i było mi przykro ;/

mowi ze 2 te rzeczy zrobił specjalnie bo sie nim nie zajełam a kto ma sie mna zajac w takim razie ja chyba nie potrzebuje bo na to wyglada ;/

nic od niego nie dostaje on nie pracuje nie studiuje a robi sobie samochod i zapłacił 3500zł za robote a dla nas nie ma na kino mimo ze mowi ze pojdziemy ;/

i mowi ciagle daj mi wiecej luzu a ja juz sie całkowicie od niego odsunełam a on nie widzi ;/

Dodam ze facet mnie kompletnie zmienił wczesniej bylam blondynka z dl.wlosami wygladałam mowili ze wygladałam jak laleczka ;p a teraz mam prawie czarne ( bo wolał ciemne) ściete na boba juz odrosły wiec tak sa za ucho kazdy pyta czemu zmienilam ale powiem szczerze ze to akurat wyszlo mi na plus oprocz tego zmieilam styl ubierania stonowane kolory braz czern jak on mowi czas zeby wygladac powazniej ogolnie wszystko zmieniłam ;/

ja sie nadal staram kupuje prezenciki nawet go ubrałam i nic nie dostaje w zamian nawet slowa dziekuje tylko ciagle ze jestem zła ze sie czepiam on ostatnio pod wpływem kolegii zaczał palic a ja sie dusze od petow wiec poprosiłam zeby tego nie robil a on dalej dzisiaj bylismy z kolegami ja sie odwrociłam na chwilke a on za moimi plecami palił tak jakby sie nie liczył z moim zdaniem i mowi ze jak mi sie nie podoba to zebym sobie zmieniła a tak poza tym to mnie okłamuje pytam gdzie jest a on ze z mama u cioci a ja mowie przeciez twoja mama jest w domu widze a on ze nie ze jest z nia i sie upiera a pozniej przeprasza wiem ze wtedy załatwial sprawy z samochodem i był z kolega ale nie mozna przeciez tak kłamac ;/ przy znajomych jest milutki kochanie itp. jak czegos chce tez koteczku itp.czasami jak jestesmy sami tez ok ale jak jest kolega to ;/ dodam ze kolega jest sam nie pracuje tylko LANS I LANS a studia to wogole co to jest i moj chyba idzie w jego slady niby dzis bylismy w spr.pracy od stycznia bedzie pracował ale 2lata nic nie robi a my sie tylko oddalilismy od siebie ;/

mowi mi zebym sobie znalazla taaaka kolezanke jak jego kolega i zebym sie zajela soba a dzis mi powiedział ze te zareczyny to nie były takie na serio ale ja zdjełam pierscionek to powiedział zebym go zalozyła ze chodzilo mu o to ze jak bedziemy mieli sie zwiazac to kupi lepszy i wogle a przeciez nie pierscionek sie liczy tylko uczucie ;/

ahaa dodam tylko ze on jest milutki jak chodzi o łozko ale to inna kawestia a seksu i tak nie ma bo jak gdzie ojjj ale o to nie chodzi bo w tym watku jest jescze inaczej a nawet czasem tez jest mi przykro bo mi dokucza nawet w tej kwestii ze mam 21 lat i .... ojjj

Mowi ze zawalista dupa ze mnie i suuper zona bede idealny materiał bo wyksztalcona madra fajna laska do tego sprzata gotuje itp. ale ja naprawde nie mam juz siły ;/ on jest czasem taki arogancki w stosunku do mnie booze a ja nic mu nie robie tylko on i on nawet kolezanki odstawiłam bo MIS ;/ i sie staram co mis chce to ma owszem pokrzycze nawet czesto ale ja po prostu chce zeby jako facet cos robił chce zeby był wyksztalcony mial prace i zeby zaczał powaznie myslec a nie o samochodzie lansie iii naprawde nie mam juz sily ;/

dzisiaj mielismy spedzic wspolny wieczor ale on z kolega siedzi w domu i z piwkami gra na komputerze itp wiem ze jest w domu bo patrze sobie na niego na skype ale sama siedze w domu nawet na ta chandre kupilam sobie smirnoffa ice mimo ze nie pije ;/ ale jakos tak mi lzej na andrzejkach nie bylismy na sylwka tez nie pojdziemy a jak pytam o biust to mowi ze ma byc jak najwiekszy boooooze uchron ja nie wiem mam kolezanke ma kilku facetow ktorzy o sobie nie wiedza i ona ma raj na ziemi a jak czlowiek chce byc uczciwy dobry i dogadza jak tylko moze to dostaje po dupie ;/

wiem ze nie ma nikogo i to jedyne czego jestem pewna i co mnie cieszy ale te wybryki ta cala reszta :cry:

Co ja mam robic :cry: :cry: :cry: juz nie mam sily naprawde nie mam :cry: :cry:

ps. po tym co dzis usłyszallam zdjełam ten pierscionek jesli to było od tak sobie ;/ nie wiem czy go zaloze ;/

Najgorsze jest to ze ja chyba nie potrafie odejsc a on TEZ NIE wiele razy probowalismy zeby sie nie meczyc ale NIE UDAŁO SIE ODEJSC... ANI MNIE ANI JEMU ;/ bo zawsze po burzy wychodzilo slonce tylko co bedzie dalej ...

Jestem strzepkiem nerwow :cry: :( :cry:

Awatar użytkownika
wpz
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: wpz » 10 gru 2006, 09:30

kajojlbn pisze:Mowi ze zawalista dupa ze mnie i suuper zona bede idealny materiał bo wyksztalcona madra fajna laska do tego sprzata gotuje itp
kajojlbn pisze:Co ja mam robic
Kopnąc go w dupę.....bo myśli tylko o sobie :-D
10.03.2006r. - dr ÂŁÂątkowski

"Wszystko, co zgadza siĂŞ z naszymi myÂślami i Âżyczeniami, jest prawdÂą. Wszystko inne doprowadza nas do wÂściekÂłoÂści. "
Andre Maurois

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 10 gru 2006, 10:13

Dokladnie tak, niech spada na drzewo egoista jeden. Jesli jest tak jak piszesz i czujeszc sie nieszczesliwa - masz dopiero 21 lat - z tego co piszesz to chlopakow moglabys miec na peczki - dziewczyno wez sie w garsc i odejdz od niego bo dlugo tak nie pociagniesz (psychicznie). Zycze Ci duzo sily i wytrwania w silnym postanowieniu rozstania - przemysl to sobie, ale wez pod uwage ze idzie Nowy Rok i moze warto zamknac ten rozdzial w zyciu i rozpoczac cos nowego..? zycze Ci duzo szczescia i milosci. pozdrawiam!
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 10 gru 2006, 10:16

Kajojbln to jest taki sam typ kolesia jakiego ja mialam prawie przez 3 lata.Jedyne co z tego zwiazku mialam to mase nerwow.Moje zdanie jest takie ze powinnas poznac jakiegos nowego chlopaka i skonczyc z tym dziadostwem.

Uwierz mi gdybys poszla do niego i powiedziala......To jest koniec,oddaje Ci piersionek i zablokowala go na gg........to moze by sie otrzasnal.....Na poczatku udawalby twardziela ale za pare dni by przyszedl i blagal o wybaczenie.....

Szkoda mi Ciebie bo ja doskonale wiem co czujesz:( UWazam ze nie ma sensu sie dluzej katowac.Jedynym lekarstwem dla Ciebie jest inny chlopak.......

Zycze Ci zebys poznala kogos,kto zasługuje na Ciebie :)

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”