Ale w tym przypadku porywa.....
A która gwiazda nie lubi być w centrum uwagi???Każda ma swoje pięć minut i wykorzystuje je tak, jak chce. A skąd wiesz, że jest próżna??? Rozmawiałaś z nią?? Widziałaś jak się zachowuje "na żywo"??? Pamiętaj, że oceniasz jej medialny wizerunek, który zapewne jest tak daleki od rzeczywistości jak stąd do Meksyku...
Ona ma świetny głos i potrafi przykuwać uwagę, a o to chodzi w showbuisnesie - po co komu kolejne szare myszki(np. Brodka, która zapewniam Cię jest próżna i "ma muchy w nosie" - przynajmniej tak się zachowywała za sceną, kiedy miałam z nią kontakt) Żeby być dziś zauważalnym trzeba szokować, bo tą drogą łatwiej dostać się do odbiorców.
Nie słucham jej muzyki, ale czasem jestem zmuszona śpiewać jej utwory - nie należą do najłatwiejszych od strony technicznej. Nie jestem fanką jej odzywek, śmiechu i gadek, ale czy każdy musi się zachowywać tak samo?? Podziwiam ją za to, że wykorzystuje te 5 minut i za baaardzo silną psychikę, która pozwala jej słuchać, ale nie słyszeć tych obelg rzucanych w kierunku jej osoby...To jest dopiero sztuka
...czemu ze wszystkich pragnieĂĆÂą na ĂâÂświecie to Ty mnie wybraĂâÂłeĂâÂś.....