Jak to jest u Was z tymi świętami?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 29 gru 2005, 09:08

Jedyne wrazenie po swietach to takie ze przytylam 20kg i znow pilam hurtowe ilosci alkoholu, oczywisice z nudów! :roll:
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
Libby
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Libby » 29 gru 2005, 11:25

w pracy mamy zwyczaj, że na pracowej wigilii wszyscy wszystkim składaja życzenia z opłatkiem. dodam, że jest to około 300 gęb do wycalowania z czego raptem parę osób jest mi bliskich czy przychylnych, reszta obojętna bądź z niektórymi się nie trawię. i po co to wszystko?? raz, ze to niehigieniczne, dwa, że męczące jak cholera, trzy, jest to okazja dla obślizgłych dziadów, zeby się poprzytulać i pobredzić jakieś głupoty. poza tym jest to cholernie, cholernie sztuczne. co roku od trzech lat udaje mi się tego dizelnie unikać, zmywajac się w odpowiednim momencie i wracając jak już wszyscy są obcałowani i zmywają sztuczne uśmiechy z twarzy. późneij jak oglądam zdjecia firmowe to mi się śmiac chce jak patrzę kto do kogo się usmiechał i mizdrzył ;-)
błeeeeee

Awatar użytkownika
ETNAA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ETNAA » 29 gru 2005, 12:21

w tym roku miałam to szczęście że poszłam na zwolnienie jeszcze zanim sobie wszyscy składali życzenia :) plus dodatkowy że gdy mój ukochany pojechał do mojej pracy przywiózł mi mnóstwo prezentów i życzeń szybkiego powrotu do zdrowia :)
a z rodziną i znajomymi święta dość miłe i sympatyczne :) ale i tak fajnie ze już po :)
cycuchy od Kubasika - grudzień'05 :)
wypełnienie doliny łez - w trakcie :)

Awatar użytkownika
violka123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Czy lubicie Święta Bożego Narodzenia?

Post autor: violka123 » 27 lis 2006, 17:50

ciekawa jestem jak odnosicie sie do swiat bo ja od jakiegos czasu zauwazylam ze okres przedswiateczny to tzw <wyscig szczurow ",zniknal gdzies nastroj przedswiateczny(oprocz ogromu dekoracji w sklepach)wszyscy na siebie warcza ,spiesza sie ,w marketach wyscigi do kas ,zmeczeni i znudzeni mezowie , biegajace miedzy promocjami zony i dzieciatka wymagajace coraz drozszych prezentow ! gdzie zyczliwosc ,usmiech i nastoj?

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: Czy lubicie Święta Bożego Narodzenia?

Post autor: Rina » 27 lis 2006, 20:15

Nigdy nie przepadalam za swietami, i to obojetnie jakimi. Nie obchodze urodzin, imienin, dnia kobiet i bla bla wielu innych. Nie lubie Bozego Narodzenia, i najchetniej na ten okres swiateczno-noworoczny wyjechalabym gdzies daleko. Nie lubie tego calego wyscigu, i wydaje mi sie, ze on byl od zawsze, tylko bedac dzieckiem tego az tak nie zauwazalam.
Nie lubie tego robienia wszystkiego na pokaz, nie lubie zyczen co roku tych samych, tych postanowien, ktorych pozniej sie nie dotrzymuje. Pewnie jestem jakas dziwna... ale pewnie to wynika z tego, ze mam nature buntownika :P, i nie znosze niczego co jest mi jakos odgornie narzucone... Nie lubie sie bawic - bo dzisiaj sie bawimy, nie lubie jesc bo akurat dzisiaj jemy to i to, a tamtego nie wolno., albo akurat teraz sobie wszyscy bedziemy skladac zyczenia.. ehhh.. :evil:
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

Awatar użytkownika
Mia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mia » 27 lis 2006, 21:20

Rina -nie jesteś sama, ja tez nie cierpię tych świąt i tego udawnia czy poddawania się 'nastrojowi' ... powiedz jak spędzasz ten czas???

Awatar użytkownika
violka123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: violka123 » 27 lis 2006, 21:53

wytlumaczcie mi stwierdzenie "porzadki przedswiateczne",czy to nie glupota przeciez sprzata sie regularnie przez caly rok ,a tu nagle wielkie porzadki w okresie kiedy jest duzo innych zajec i co sie potem dziwic ze kobitki potem w swieta padaja ze zmeczenia,albo te zapasy zarcia na swieta ,przeciez jak sie siedzi i nic nie robi to sie mniej je niz normalnie ,ja tez tak robilam ale zmadrzalam ,stwierdzilam ze np .jesli mylam okna na koncu pazdziernika to nikomu sie krzywda nie stanie jesli przed swietami ich nie wymyje.ludzie nie dajmy sie zwariowac to wlasnie ze zmeczenia i nawalu wymyslonych zajec rodzi sie zlosc :evil:

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 27 lis 2006, 22:20

Mia - Wyszlam za maz za czlowieka prorodzinnego :> Wiec wjezdzamy na kazde swieta, ku jego :-D a mojemu :evil: . Wiem, jakie to dla niego wazne, wiec od tych czterech lat gryze sie w jezyk, albo zaciskam zeby. Ale zna moje nastawienie, i zawsze jest dla mnie taki kochany http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... mour77.gif
Po "kilku glebszych" zaczyna po mnie plywac ta cala otoczka , i traktuje to po prostu jako kolejna kolacje.
W tym roku bede prawdopodobnie sama, bo moj misio w Iraku a ja nigdzie sie nie wybieram :badgrin: Zapewne bede siedziala na gg i umilala czas mojemu kochanie 8-)

violka123 - No dokladnie tak jest, ja probuje naklasc do glowy mojej rodzicielce zeby sobie dala z tym spokoj z tymi wszystkimi porzadkami... W pewnym stopniu mi sie udalo, bo juz nie ma zwyczaju wyciagania tych krysztalow badz innego szklanego dziadostwa do mycia. Jak bylam mala , to mycie tego wszystkiego bylo moja fucha... mialam wtedy te 4 - 5 latek i mi sie podobalo taplanie w wodzie, ale pozniej zaczelam sie tylko wkurzac :badgrin:
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

Awatar użytkownika
violka123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: violka123 » 28 lis 2006, 07:21

jesu przypomnialas mi krysztaly :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: juz sie ich dawno pozbylam ale faktycznie za dzieciaka byla micha z woda i kieliszki ,kieliszeczki ,wazony ,miseczki ,wszystko co tylko mozna zrobic z krysztaly :badgrin: :badgrin: :badgrin:

[ Dodano: Sro 29 Lis, 2006 ]
probuje wymyslic mojej corce zajecie ,juz obkleja i maluje stare bombki ,ale ona uwielbia aniolki ,macie moze jakies pomysly na zrobienie aniolka na choinke :?: uprzedzam na szydelku i iglicach nie umiem robic :doubt:

Awatar użytkownika
bepi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Re: Czy lubicie Święta Bożego Narodzenia?

Post autor: bepi » 29 lis 2006, 14:11

violka123 pisze:ciekawa jestem jak odnosicie sie do swiat bo ja od jakiegos czasu zauwazylam ze okres przedswiateczny to tzw <wyscig szczurow ",zniknal gdzies nastroj przedswiateczny(oprocz ogromu dekoracji w sklepach)wszyscy na siebie warcza ,spiesza sie ,w marketach wyscigi do kas ,zmeczeni i znudzeni mezowie , biegajace miedzy promocjami zony i dzieciatka wymagajace coraz drozszych prezentow ! gdzie zyczliwosc ,usmiech i nastoj?

:badgrin: :badgrin: :badgrin:
a ja chcę uniknąć tej gorączki zakupowej i nerwów oh(w1 i znalazłam na to sposób , :-D
lecę z mężem 16.12 na tydzień odprężyc się do rewelacyjnego hotelu w Turcji, spa :-) itd. a może któraś jest chętna ??? hotel Delphin Palace 5* de lux za naprawdę śmieszne pieniadze, znalazlam oferte bardzo promocyjną ponieważ jest okres przed świętami to ceny poszły max w dół.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”