A gdzie robiła Doda? cz.II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 27 lis 2006, 22:49

Szanuje zdanie innych osob, ale go niestety nie podzielam..
Mialam okazje poznac Dorote osobiscie. Normalna dziewczyna, z ktora mozna na kazdy temat porozmawiac. Jest jakas, zwraca na siebie uwage i mi sie wydaje ze idzie dobrym torem, bowiem kolejna Anna Maria Jopek by juz chyba nie przeszla .. :|
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 27 lis 2006, 22:53

Rina, czyli potwierdza się zdanie, że to kreacja dla mediów :?:
A jak wyglądają na żywo jej piersi?? Bo to pewnie kazdego tu zastanawia

A trzeba było się skusić i przejść się dziś na jej koncert z ciekawości :roll:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 27 lis 2006, 23:07

To tylko i wylacznie moje zdanie.Wyciagnelam takie wnioski po rozmowie, ktora miala sie nijak do tego jaka jest pokazywana przez media... ten temat z nia nie byl poruszany - bo i po co...
A na piersi nie wpatrywalam sie jak zahipnotyzowana :P , rak pod bluzka tez jej nie trzymalam ;> Miala na sobie normalny t-shirt sportowy bez dekoltow, a biuscik w nim wygladal na duze D. Ale to wiadomo jak jest, sama po sobie widze jaka jest rozniza w wielkosci w roznych stanikach badz w roznych koszulkach. Wiec naprawde moze miec mniejsze badz wieksze. :roll:
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 27 lis 2006, 23:10

Dokładnie i odpowiednie staniki :-)
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 30 lis 2006, 22:10

hmm... jezeli moge sie przyłączyć , to chciałam zauważyć ze Michał Wiśniewski też jest jakiś i tez zwraca na siebie uwage i obydwoje wpakowałabym do jednego wora i w kosmos wysłała- czyli tam gdzie ich miejsce :roll:
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 30 lis 2006, 23:32

nom, a ja mysle ze kolejna Anna Maria Jopek by jednak przeszla, podobnie anemicznie ale milo dla ucha spiewa Ania Dabrowska czy Monika Brodka a jakas tam sobie kariere robia, coraz wieksza zreszta. Jeszcze co do Jopkowej to ona utrzymuje sie w show biznesie juz kupe czasu i nic nie zapowiada rychlego konca, natomiast Dodunia z ta swoja kariera wyskoczyla nagle jak Filip z konopii i moim zdaniem rownie szybko jej kariera sie skonczy, sadze nawet ze pomalu ale juz jest w spadkowej fazie.

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 01 gru 2006, 11:09

Jak pisałam wielokrotnie Doda mnie ani ziębi ani grzeje ale ona jest po szkole muzycznej, tańczyła długo u Józefowicza i robiła wiele innych rzeczy także jej kariera nie jest wcale taka krótka...
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 01 gru 2006, 12:53

ja tez chodzilam sobie do szkoly muzycznej kieeedys i tanczylam co nieco, czy to oznacza ze robilam "publiczna" kariere? :badgrin: ona zjawila sie jak piorun z jasnego nieba w programie bar, narobila troche szumu, pojezdzila troche na tym i szum sie skonczyl :-)

Awatar użytkownika
mona124
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: mona124 » 01 gru 2006, 16:30

Narobiła szumu, żeby zostać zauwzoną, a jak osiągnęła to co chciała to wyluzowała. Wcale nie uważam, że całkiem o niej przycichło i napewno nie jest beztalenciem. Też nie jestem jej fanką, nie podoba mi się jej zachowanie, ale staram się oceniać ją obiektywnie ;)

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 01 gru 2006, 18:35

A mnie zastanawia tylko fakt, dlaczego niektórych tak boli osoba Dody(albo Wiśniewskiego)???
W Polsce jest tak, że jak ktoś osiąga medialny sukces, to nie ważne -czy ubiera się zgodnie z najnowszymi trendami mody, czy nie, ma dobry głos(Doda) czy też nie(Wiśniewski)to trzeba go objechać i obrzucić błotem. Dajcie sobie luz - ona robi to,co kocha i robi to profesjonalnie.
Żyjcie i dajcie żyć innym.....
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”