Monisiu horoskop obejmuje chyba miesiąc więc nie da sie tak dokładnie tylu ludzi wcisnąć do jednego "worka" czyli podpasowaćjednemu horoskopowi gazetowemu naprzykład.Dlatego ludzie nie wierzą w horoskopy bo myślą że to tak jak w gazecie..a tam 3 słowa niby do tylu ludzi przypasowano. Horoskop to bardzo indywidualna sprawa bo miesiąć horoskopowy dzieli się jeszcze na dekady, a wtedy to juz jest bardziej konkretnie, ale ja i takwiere tylko w te indywidualne horoskopy.
Przy tych trzeba podać nie tylko datę urodzin ale dokładną godzine i miejsce urodzenia. Ja najpierw z polecenia zadzwoniłado tej kobiety astrologa i jej powiedzialam szczegóły dat i godzin a ona kazała mi zadzwonić za 10 minut..... i jak zadzwoniłam to powiedziała mi kilka takich zdarzeń z mojego życia że mnie zamurowało
powiedziała mi jak wyglądam- nigdy mnie na oczy nie widząc... a osoba ktora udzieliła mi polecenia też mnie nie widziała bo telefonicznie tylko rozmawiałyśmy.... więc nikt jej tego nie mógł powiedzieć
od tamtej pory wierze w te "czary"
wracając do dekad to Monisiu życze jak najlepiej wiesznie wszystko się sprawdza.
u nas było awanturnie, ja jestem z początku maja a on był z 17września..... skończyło się w momencie jak podniósł na mnie ręke.... nie uderzył ale podniósł i wtedy wyszłam .....NA ZAWSZE

:twisted:
MĂâÂłodym ludziom wydaje siĂĆÂŞ, ĂâÂże pieniĂâÂądze sĂâÂą najwaĂâÂżniejszĂâÂą rzeczĂâÂą w ĂâÂżyciu. Gdy siĂĆÂŞ zestarzejĂâÂą, sĂâÂą juĂâÂż tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....