Dziewczyny czy wierzycie w astrologie i sens znaków zodiaku

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
daria
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: daria » 23 maja 2005, 12:53

Ja BYK -On RYBKA. Ja z pozoru spokojna ale do pewnego momentu, później zamieniam sie w furiata ale moja Rybka potrafi mnie uspokoić i wyciszyć. Co ja bym bez niego zrobiła :P Chyba pasujemy do siebie-to już 15 lat :wink:

Ami
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Ami » 23 maja 2005, 13:06

Gaga, a możesz zdradzić gdzie go robiłaś i u kogo?? Coś pisałaś o 10 latach??

Monia, ja słyszałam że ona panna on byk jest ok, ale odwrotnie to niewiem :wink: mi tylko te byczka brakuje :lol:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 23 maja 2005, 14:13

Ami standardowo za tąkase robią wszyscy na rok!! ale taką ogólną prognoze co się bedzie w życiu działo to ci nakreślą. jamiałam dokładniejszy na 10 lat bo panią astrolog interesował bardzo mój horoskop. :lol:
robiłam w Wawie. jest jeszcze w Wawie jeden facet alejest nieprzyjemny i zarozumiały i baaaardzo drogi. chyba ma jakieś kompleksy bo wszystkich dołuje,a ta pani u której ja byłam to jest na prawde pozytywna bo nawet jeśli wychodzi coś dołującego z horoskopu to podpowiada Ci jak tego uniknąć.
jedna babka byław ciąży jak była u niej i miała robiony horoskop z którego wychodziło że dziecko się w wodzie udusi... :shock: jak się potem okazało babka chciała rodzić w wodzie a dziecko było jakoś tak umiejscowione że pępowina oplatała mu szyje :!: astrolog powiedziała jej żeby absolutnie nie rodziła w wodzie i poszła na badania- wtedy okazało się że gdyby nie ona byłaby tragedia....coś w tym musi być....

Monisia ja byłam z Panną- ciężki związek, rozpadł się po 2 latach za dużo starć było... ale wszystko jeszcze zależy od dekady...
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 23 maja 2005, 14:21

:shock: :D Gaga a jakie dekady? Jestemy juz 4 lata :( Ja jestem 20 maja on 12 wrzesnia?

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 23 maja 2005, 17:55

ja byk on koziorozec i nadal nic nie wiem :cry:

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 23 maja 2005, 18:11

szyszunia :D
...z doświadczenia nie wiem, bo mój mężczyzna był wodnikiem... ale książkowy opis to...
Związek oparty na współpartnerstwie, wierności i zaufaniu, z mądrymi planami na życie. Bez wielkich uniesień, ale i bez upadków. Cechować go będzie wierność zasadom i poczucie bezpieczeństwa. Pan Koziorożec mógłby poświęcić chwilę uwagi zabawie i oderwać się nieco od rzeczywistości. Chwila szaleństwa na pewno Wam się przyda i nie pozwoli Wam wpaść w tryby nudy. :wink:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 23 maja 2005, 18:21

dzieki Valentinko :lol:
brzmi zachwycajaco :wink:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 23 maja 2005, 19:44

Monisiu horoskop obejmuje chyba miesiąc więc nie da sie tak dokładnie tylu ludzi wcisnąć do jednego "worka" czyli podpasowaćjednemu horoskopowi gazetowemu naprzykład.Dlatego ludzie nie wierzą w horoskopy bo myślą że to tak jak w gazecie..a tam 3 słowa niby do tylu ludzi przypasowano. Horoskop to bardzo indywidualna sprawa bo miesiąć horoskopowy dzieli się jeszcze na dekady, a wtedy to juz jest bardziej konkretnie, ale ja i takwiere tylko w te indywidualne horoskopy.
Przy tych trzeba podać nie tylko datę urodzin ale dokładną godzine i miejsce urodzenia. Ja najpierw z polecenia zadzwoniłado tej kobiety astrologa i jej powiedzialam szczegóły dat i godzin a ona kazała mi zadzwonić za 10 minut..... i jak zadzwoniłam to powiedziała mi kilka takich zdarzeń z mojego życia że mnie zamurowało :!:
powiedziała mi jak wyglądam- nigdy mnie na oczy nie widząc... a osoba ktora udzieliła mi polecenia też mnie nie widziała bo telefonicznie tylko rozmawiałyśmy.... więc nikt jej tego nie mógł powiedzieć :shock:
od tamtej pory wierze w te "czary"

wracając do dekad to Monisiu życze jak najlepiej wiesznie wszystko się sprawdza.
u nas było awanturnie, ja jestem z początku maja a on był z 17września..... skończyło się w momencie jak podniósł na mnie ręke.... nie uderzył ale podniósł i wtedy wyszłam .....NA ZAWSZE :!: :twisted:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 23 maja 2005, 19:59

Mam nadzieje ze nasz przypadek jest indywidualny, w kazdym badz razie na razie sie nie bijemy :twisted:
Gaga napisz prosze jeszcze ile placilas za te porade?

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 23 maja 2005, 20:13

ja byłam jakieś 2 lata temu i płaciłam około 300zł chyba. myśle że 400zł nie przeskoczyło.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”