plotki, ploteczki cz.1

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Gosc4
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Gosc4 » 23 maja 2005, 14:54

Szczerze mówiąc to nawet nosa bym nie podejrzewała :roll:
ska-ska ma rację, z wiekiem twarz się wyszczupla. Ona była pulchna swojego czasu, teraz jest chudzina.
Jest najpiękniejszą kobietą na ziemi! I wtedy już była śliczna. Nie widziałam jej zdjęć tak młodych!

Jest jedną z tych niewielu, które dostały sylwetkę "na czasie", szczupłe nogi i tyłek, duży biust. I duże usta. Nawet gdyby ich nie podpompowywała to byłyby dużo większe niż przeciętne.

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 23 maja 2005, 15:03

co do jolie- zdecydowanie ma mocniej zarysowane kosci policzkowe i nie wiem czy to zasluga wysmuklenia twarzy z wiekiem, nosek ma inny, usta dopompowane, cycki poprawione i wydaje mi sie, ze lekko sie zmienil u niej ksztalt oka ale to moze zludzenie. sadze, ze mocno sie zmienila od tego czasu, ale ten "problem" dotyczy wielu gwiazd- jessici simpson czy chocby nicole hilton. bedac w blasku reflektorow trzeba nad soba pracowac aby nie wypasc z obrotu... swoja droga ciekawi mnie, czy gdyby nie robila zadnych korekcji to wygladalaby tak cudownie jak dzis...

wracajac do jordan- nie wiedzialam, ze ma juz dziecko... moze drugie zmieni jej tryb zycia. co do wkladek- jezeli zmieni je na mniejsze bedzie to prawdziwa tragedia dla zjednoczonego krolestwa... ;)
Próżność to mój ulubiony grzech...

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 23 maja 2005, 22:04

Dziewczyny, nie zakrakajcie mnie na śmierć,ale z racji obsesji na punkcie nosów,dziwie sie Jordan,ze ta nie robiła sobie zadnej korekty nosa,choc wg mnie miałaby co poprawiac ....
moze ja mam juz świra? :roll:
she

Awatar użytkownika
molli_e
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: molli_e » 24 maja 2005, 12:59

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 24 maja 2005, 13:54

jak to ładnie ujęłaś-odmieniona :D

Gosc4
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Gosc4 » 24 maja 2005, 13:59

mara pisze:co do jolie- zdecydowanie ma mocniej zarysowane kosci policzkowe i nie wiem czy to zasluga wysmuklenia twarzy z wiekiem, nosek ma inny, usta dopompowane, cycki poprawione
bosz :roll: gdzie ona ma te cycki poprawione?? :roll:

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 24 maja 2005, 16:05

no ma takie- hmmm... bardziej kszaltne i kobiece? no chyba, ze utyla w cyckach... sa jakby pelniejsze.

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 24 maja 2005, 19:43

A z ta Britney na zdjęciu,to co jest nie tak? bo ja nie kapuje,dlaczego "odmieniona"? :roll:
Dla mnie wygląda normalnie, tzn tak jak zawsze... :roll:
no chyba,ze chodziło Wam o to,jak wyglada bez make-up'u i w idiotycznej, aczkolwiek "ludzkiej" pozie??
she

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 24 maja 2005, 19:46

hmm... poprawilam sobie humor- brutney tez nie zawsze wyglada korzystnie czyli jest prawdziwa i zywa babka.

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 24 maja 2005, 19:47

no co Ty She :roll: ,wygląda jak stara,rozczochrana,alkoholiczka z czerwonym od wódy nosem,no może gdyby nie to wdzianko :wink:

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”