ostatnio oglądany film...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Ami
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Ami » 09 paź 2006, 09:16

Bardzo polecam wam Plac zbawiciela. Jak dla mnie rewelacja. Tak życiowy, że aż trudno uwierzyć w coś takiego. Ciesze się że nie miałyśmy z kumpelą chusteczek, bo było ciężko... cały czas oczy do góry żeby nic nie poleciało.
Film pokazuje, że niestety nie mamy wpływu na nasze życie, jedno wydarzenie może zniszczyć całe życie... możemy tylko starać się naprawiać pewne rzeczy... aby żyć lepiej...

Polecam.

Co do diabeł ubiera się u prady, to chcę zobaczyć ponieważ książka jest rewelacyjna.

Awatar użytkownika
Przemek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Przemek » 09 paź 2006, 12:25

ostatnio ogladany to NAGI INSTYNKT 2 wiem stary juz ale glowna pani jest po prostu uhh ta kobiecosc i to zachowanie iodeal :)

ogladal ktos lot 93?:)
dr Irena Grobelny..?
dr Skupin --> totalna klapa..
dr Zdzitowieckiego--->totalna klapa

FITNESS>>

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 09 paź 2006, 19:32

Wczoraj bylam na "Diabel ubiera sie u Prady". Zaluje,ze nie przeczytalm kasiazki zanim poszlam na film, w kazdym razie wg mnnie film moglby byc lepszy. Jakis taki prosty.... :roll: Fajne klimaty, inny swiat, obsada tez niczego sobie ...ale generalnie mogliby sie bardziej postarac. Jak dla mnie- dosyc slaby ten filmik...
she

Awatar użytkownika
picpi@
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: picpi@ » 11 paź 2006, 00:31

Ogladalam ostatnio zawijasy na parkiecie w fimie STEP UP , polecam osobom, ktorelubią tańczyć i nie tylko wlasciwie. Super film a glowna bohaterka jest moją muzą -urocza istota chcialabym mieć wysportowane cialo jak ona i tak super fikać na parkiecie> na 5 :!:

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 03 lis 2006, 10:24

A ja byłam ostatnio w kinie na filmie "Ludzkie dzieci" i nawet mnie sie film spodobał, co u mnie nie zawsze się zdarza. Może dlatego, że nie wiedziało się co się stanie za chwile i nie będzie miał happy endu. Film z przesłaniem.
A wczoraj oglądałam na dvd hiszpański film starszy "Po drugiej stronie łóżka" - też niezły
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
margo706
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: margo706 » 03 lis 2006, 14:59

Wczoraj ogladalam najnowsza czesc Omen.Calkiem niezly,lepszy od poprzednich czesci.

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 03 lis 2006, 17:09

"9 kompania",robi wrazenie...zwlaszcza jak sobie czlowiek uswiadomi,ze nasi chlopcy wkrotce zostana wyslani do Afganistanu."Infiltracja" tez mi sie podobala,zwlaszcza zakonczenie, zupelnie niehollywoodzkie.

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 03 lis 2006, 23:37

potwierdzam 9 Kompania rewelacja!
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 09 lis 2006, 06:30

"BORAT" jest niesamowity, zeby dostac na niego bilety poraz pierwszy od lat musialam czekac w dluuugiej kolejce i to kilka godzin przed seansem, poniewaz wszystkie wczesniejsze byly wysprzedane!! najlepsza komedia od lat, dla mnie rewelacja :-D
Love em, my sweet 325CC made my life complete!

Awatar użytkownika
martucha20
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: martucha20 » 09 lis 2006, 13:18

Ja ostatnio widziałam "Pułapkę" i "Ludzkie dzieci".
Pierwszy film mnie powalił....strasznie strasznie mi się podobał....ale to chyba dlatego,że po raz pierwszy do samego końca nie przeszło mi przez myśl jak się zakończy...i kto tu jest biednym czerwonym kapturkiem, a kto złym wilkiem.....I pomimo tego iż w całym filmie można zobaczyć 5 osób (z czego 3 pojawiają się na minutę) film robi wrażenie!

"Ludzkie dzieci" jak dla mnie film dobry,ale bez rewelacji. Dobra muzyka - to trzeba przyznać. Cały film bardzo mroczny. Mój facet 3 razy zaczął na nim chrapać. Obciachowiec jeden-więcej z nim nigdzie nie pójdę :-D
"Lepiej byæ nienawidzonym za to jakim siê jest,ni¿ kochanym za to jakim siê nie jest"

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”