plotki,ploteczki cz.5

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 02 lis 2006, 01:45

palce ma calkiem ok, widac, ze zadbane, ja oprocz malego halluksa nic obrzydliwego tam nie widze :? poza tym trudno sie czepiac palcow u nog bo ich akurat tak czesto jak innych czesci ciala sie nie operuje, jesli nie operuje sie ich wogole (pomijajac niektore przypadki).

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 02 lis 2006, 10:48

W Stanach i w Anglii jest już Foot Surgery Center. Był o tym dokument na Discovery. Pacjentki ( bo głównie kobiety są zainteresowane ) najczęściej operują tam przydługie palce ( skracają; najczęściej tylko jeden, drugi albo trzeci ) , halluksy, wyszczuplają stopy. Więszkość za główny argument podawała, że chce chodzić w bardzo odkrytych butach, na co przed operacją nie mogły sobie pozwolić, bo albo brzydko się stopy prezentowały, albo w ogóle się w nich ( w odkrytych butach na paskach ) nie mieściły.

No, dobra, tyle o stopach.

Dorzucam fotki Nicole Richie ( before and after ).
Chuda jest, zgadza się, ale o niebo bardziej podoba mi się jej obecna sylwetka niż te okrągłe kształty przed.

[align=center]http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ie29ab.jpg
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... hie6pc.jpg
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... le45se.jpg[/align]

Miałam kilkanaście więcej takich porównań, ale gdzie są, nie pamiętam. Na razie te trzy.
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

Awatar użytkownika
olivka23
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivka23 » 02 lis 2006, 11:08

Ona chyba troszczeczke przesadzila z tym odchudzaniem... :/ don't ya think?

Awatar użytkownika
kamelia_26
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: kamelia_26 » 02 lis 2006, 12:53

wiecie,ja straszna uwage przywiazuje do stop i moj maz tez :wink:
viktoria ma strasznie chude i takie powykoslawiane palce-blee
a co do ruchow to porusza sie i zachowuje jakby byla krolowa swiata.ja rozumiem ze ma strasznie duzo kasy i jest znana osoba ale trzeba tez miec troche dobrego zachowania, np.dziekuje i przepraszam.ach, szkoda slow...

co do Nikol to jest to potwierdzone przez jej ojca ze biedaczka ma anorekscje i bulimie(a wogole wiecie ze ona jest adoptowana corka L.Richiego?).tak wyszla na przyjazni z paris h.:)

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 02 lis 2006, 16:15

nikole wymalowana wyglada ok, ale na fotkach z ukrycia wyglada jak smierc.
eddive niewiem jak moga cie sie podobac takie kosci, przeciez ona wyglada jak 13 letni wychudzony chlopiec! dla mnie tragedia.
Love em, my sweet 325CC made my life complete!

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 02 lis 2006, 17:16

To nie tak, że Nicole podoba mi się w swojej obecnej formie, bo ewidentnie jest za chuda, ale w porównaniu z jej poprzednią figurą, dla mnie korpulentną i przysadzistą, ta obecna jest bardziej atrakcyjna. Od poprzedniej trzeba by odjąc jakieś 15 kilo, żeby mi się zaczęła podobać, do obecnej wystarczyłoby dodać 5-7, zeby nie móc jej juz niczego zarzucić. :)
Nie ma wątpliwości, że jest za chuda. Może nie na tych fotkach, ale na wielu innych, wygląda wręcz rachitycznie. Tutaj akurat, w takich zestawieniach, prawa strona wygląda korzystniej.

A tak w ogóle, to ja mam spaczone spojrzenie na piekno. Zawsze identyfikuję je ze szczupłością, a przynajmniej musi być spełniony podstawowy warunek: szczupła sylwetka, żebym mogła zacząć się go doszukiwać. Dopiero potem dostrzegam resztę...
Od
15
XII
05

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 03 lis 2006, 19:37

Jeszcze niedawno Jess wydawała mi się duuużo ładniejsza. Teraz siostra wypada zdecydowanie lepiej.

[ Dodano: Pon 06 Lis, 2006 ]
Jeden z synów Victorii i Davida Beckhamów choruje na epilepsję. Słynna para, której każdy krok jest śledzony przez rzesze paparazzich, obawia się podobno, że błyski fleszy wywołają u 4-letniego Romeo napad padaczki. W ubiegłym tygodniu, Victoria była z synkiem na londyńskim lotnisku Heathrow, gdzie na wszelki wypadek kazała dziecku zasłaniać sobie oczy przed błyskającymi lampami aparatów fotograficznych.

Brytyjska gazeta "News Of The Word" donosi, że w pewnym momencie zaniepokojona piosenkarka krzyknęła do fotoreporterów: "Zostawcie go w spokoju. On jest chory na padaczkę i te błyski mogą spowodować u niego atak. Nie możecie tego robić."

"Victoria i David są zrozpaczeni i bardzo martwią się o swoje dziecko. Romeo bierze leki, które przeciwdziałają atakom, ale takie nieoczekiwane błyski mogą wywołać napad w każdej chwili. Jego rodzice mają tylko nadzieję, że lekarstwa pozwolą ograniczyć częstotliwość ataków do minimum i Romeo będzie mógł żyć w miarę normalnie. Oboje modlą się, aby jego stan uległ poprawie" - mówi przyjaciel Beckhamów.

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 08 lis 2006, 16:27

Od
15
XII
05

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 08 lis 2006, 17:49

Ładnie wygląda. Lepiej niż w blond. Jakoś tak...zdrowiej :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”