Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
nie wierze, ze to ona... matko, ale zmiana! w skrocie- wiwat chirurgio plastyczna!
swoja droga mam na roku dziewczyne wizualnie ludzaco podobna do jolie- te same oczy, usta i kosci policzkowe, nosek zgrabniutki... nic tylko zazdroscic.
przed chwila natknelam sie w sieci na brzuchata katie price aka jordan i inne fotki, na ktorych tuli do swych monstrualnie wielkich piersi bobasa... slyszalyscie cos o jej rzekomej ciazy? ja jestem w szoku.
tak... obiło mi się o uszy jest w ciąży i spodziewa się drugiego dziecka...... ojcem jest Peter Andre i dziecko ma przyjść na świat chyba w czerwcu... już przyszło?? :D
drugiego?! to ona ma juz jakies dziecko?! hmm... ciekawe co sobie zafundowala po pierwszej ciazy a co sobie zafunduje po drugiej... swoja droga ciekawi mnie strasznie co sie stanie z jej cyckami po dziecku...