Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
moja córka ma małe piersi,jest młoda nie rodziła,a też jędrnych nie ma...
wystarczyło to,że kilka razy tyła i chudła plus to że po pigułkach anty jej piersi rosły i malały ...ma prawie takie jak ja po karmieniu..
paula pisze:moja córka ma małe piersi,jest młoda nie rodziła,a też jędrnych nie ma...
wystarczyło to,że kilka razy tyła i chudła plus to że po pigułkach anty jej piersi rosły i malały ...ma prawie takie jak ja po karmieniu..
paula pisze:co cię dziwi w mojej wypowiedzi
to że mam córkę ,czy to że ona ma piersi, czy może że ma małe a nie jędrne pomimo,że nie rodziła
Ja też rodziłam, dwóch super facetów.
A co do wypowiezi - po prostu, uważam, że to moim zdaniem jakoś tak mało subtelnie/delikatnie (skreślić wg uznania) zabrzmiało - wypowiedź o własnym dziecku, które jak rozumiem posiada coś więcej niż piersi i tabletki.
Tak to odebralam. Po prostu.
Pozdrawiam
Nie był bym taki pewny, chociaż............. chciałbym się mylić.
Topory wykopane,Wielki Bawół wypalić ostatni tytoń..
Jak tu mówić o pokoju.
Kiedy zatracacie się w tym swoim'' przekomarzaniu'',jesteście........prześliczne.