Moderator: Zespół I

:lol: :lol: :lol:ewelina pisze:to zdjecie przypracy przypomina mi dawna rozmowe na temat tej pani, mamy okazje sie przekonac jak pieknie wyglada wykonujac swoj zawod, prawdziwy obraz piekna i zmyslowosci

tu nie ma wzmianki na temat jej szczuplosci...Nicole pisze:jesli te dwie napompowane pilki do gry w koszykowke to super cycki wielkosciowoto ja sie chyba nie znam :?
![]()
to sa cycki ala ewa sonnet tyle, ze tamte sa naturalne i bez stanika leca po kolana :P
to samo mowie fanatycy naturalnosci na temat osob poddajacych sie operacjom... a z tego co kojarze to to forum jest wlasnie dla takichulla10 pisze:Sztuczność czai się w każdym fragmencie jej ciała
mialam nie odpowiadac na twoje posty ale powstrzymac sie nie moge- poprostu rozlozylas mnie tym postem... tak sie nabijasz z jenny to pomysl jak sama musisz wygladac w trakcie sexu- nie mowie o pracy w tej chwili i naprawde staram sie nie byc zlosliwa ani wulgarnaewelina pisze:to zdjecie przy pracy przypomina mi dawna rozmowe na temat tej pani, mamy okazje sie przekonac jak pieknie wyglada wykonujac swoj zawod, prawdziwy obraz piekna i zmyslowosci
wiekszosc kobiet bez makijazu, rozczochrana i przy garach jest aseksualna a czesc z nich jest odpychajaca. dla mnie to nic dziwnego. ja do domowych robot nie zakladam ponczoch, nie nawijam wlosow i nie doklejam rzes a wy?blondi222 pisze:ale jak dla mnie to jest na nich totalnie aseksualna.., wrecz odpychajaca...