o prosze jaki ten swiat malymara pisze:tak jaaa, to fotki z tunezji. i ma dziwne wrazenie, ze na miejscu zaprzyjaznilismy sie z tesciami jedne z forumowiczek ale nie wiem ktorej
Moderator: Zespół I
Michitka pisze:A ja ostatnio szukam jakiś miejsc, pensjonatów na Słowacji -znacie jakieś godne polecenia??
wróciłam w sierpniu z Kuby, kraj bezpieczny!!! i bardzo ciekawy, polecamviki pisze:kube to moze sobie na razie dpuścic ze względu na sytuacje polityczną.... cholera wie co będzie... u nich wojna domowa wybucha w 5 minut..
odpuść sobie Acapulco.. ten kurort był na topie w latach osiemdziesiątych.. polecam najnowocześniejszy i piękny kurort tj.Cancun ( Playa del carmen) myślę że więcej Wam do szczęścia nie potrzeba..mara pisze:sluchajcie, zaczelam sie rozgladac za podroza poslubna i sie zastanawiam tak...
acapulco, sri lanka czy kreta?
w Hurgadzie polecam Alibaba 5* jest to kopleks 4 hoteli i mozesz korzystać all inclusiv wszystkich 4 hoteli, wysłałam tam mnóstwo przyjaciół i każdy wrocił bardzo zadowolonymara pisze:jaaa, bylam w sousse.
dobra, teraz wybieram sie do egiptu- jaki hotel w sharm brac pod uwage? jaki w el gounie? jaki w hurghadzie? jaki w tabie?
pomozcie.