ok , oddaję honor calineczce ,
ta kobieta ma nicka calineczka222 - właśnie sprawdziłam
do teraz sprzedaje rzekomo francuskie kowbojki (CO ZA PIPA!!!!)
zaraz wkleję zdjęcia butów z allegro i tego co dostałam ( niech tylko wpadnie w moje łapy :twisted: )
kuźwa , właśnie padł mi aparat , trochę go podładuję i wrzucam ,
teraz wkleję fotę tych cudeniek wg calineczki
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... G_1484.jpg
bardzo mi się spodobały, podobno haftowane (o zgrozo!) ,
jak wyglądają w rzeczywistości zaraz zobaczycie i dodam , że zdjecie nie oddaje ich brzydoty...
podobno mają być francuskie a chyba nawet tajlandzkie nie są , mam podejrzenia , że sprzedająca sama je klei w swojej piwnicy ....
buty masakrycznie śmierdzą klejem , jakimś butaprenem czy czymś podobnym , są z wieśniackiego MATERIAŁU , okropnie pomalowanego jakąś farbą a domniemane skórzane wstawki są chyba ze skóry zwierzęcia , którego nie miałam jeszcze okazji poznać...
buty wyglądają jak kartonowe - mam zamier dokonać spalenia ich w kominku tylko obawiam się o stan mojego kominka po
zapłaciłam za nie 200 zł-teraz są trochę tańsze - i co gorsza , sprzedają je jeszcze inni użytkownicy allegro -PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED KUPNEM RZEKOMO FRANCUSKICH,HAFTOWANYCH KOWBOJEK Z OBSZYCIEM ZE SKÓRY
buty są rozmiaru 39 , jeżeli któraś z Was jest chętna na te CUDA - przesyłam z mety za darmo 8)
kurde , jak one fajnie wyglądają na tym zdjątku , tak fajnie , że kupiłabym je jeszcze raz ...
dodam , że buty mają przyklejony obcas , który świeci się jak psu kulki a te podobno skórzane wstawki nie błyszczą się tak cudnie dlatego , że to francuska skóra tylko tak pięknie pociągnięte są jakimś lakierem ,
a - i te ryski na obcasach - jakoby fajne drewienko są NAMALOWANE!!!!
niech się ta dupa modli , żebym jej nie spotkała