Sprzęt sportowy - jaki wybrać?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

karen'o
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karen'o » 12 paź 2006, 21:47

ja co prawda preferuję deskę i na nartach w ogóle jeździć nie potrafię, ale myśle że w obu tych sportach jest podobnie ze sprzętem na początku :) jeśli jeszcze za bardzo nie jeżdziłaś, proponuję korzystać ze sprzętu wypożyczonego. nie jest może zbyt wypasiony, ale jesli nie będzie ci się podobać, przynajmniej nie ryzykujesz, że wydasz pieniądze na cos czego nie będziesz używać. kupiłabym na pewno spodnie, rękawice i buty bo to podstawa. fajnie, że już niedługo będzie można sobie pośmigać :D dziewczyny, a gdzie jeździcie?

karen'o
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karen'o » 13 paź 2006, 09:57

jeszcze tylko dodam, że jeśli przetrwałabyś pierwszy sezon na nie swoim sprzęcie, to od lutego ceny idą bardzo w dół i można świetny sprzęt w dobrych cenach kupić :D

Awatar użytkownika
crabro
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: crabro » 13 paź 2006, 10:41

Dziekuję bise
ale kupić np. buty, zeby mieć swoje, czy lepiej pożyczać na początku?

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 13 paź 2006, 10:49

ja kupiłam własnie na takiej wyprzedaży na początku sezonu narciarskiego kupiłam nowe buty i narty ale barwy z poprzedniego sezonu - mi to nie przeszkadza. swoja droge mam obrzydzenie do butów i nie włoże cudzych, zaraz wydaje mi się ze dostanę grzyba. i jeszcze dobre, narciarskie skarpety - działaja cuda
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

karen'o
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karen'o » 13 paź 2006, 11:01

crabro pisze:ale kupić np. buty, zeby mieć swoje, czy lepiej pożyczać na początku?
no niby buty też mogą być zbędnym wydatkiem, jeśli jednak nie będziesz chciala jeździć, ale z wypożyczalni to trochę bleee, nigdy nie wiesz na co w środku trafisz :wink: 8) buty zawsze możesz próbować sprzedać jeśli po wyjeździe stwierdzisz, że to nie dla ciebie. na pewno same buty latwiej opchnąć, niż cały sprzęt

Viki, tez deskę kupowałam z grafiką z poprzedniego sezonu. model jest ciągle ten sam a jak wygląda to mi wisi szczerze mówiąc, nie mam ciśnienia na lans na stoku :wink: teraz chcę wiązania nabyć i mam nadzieję, ze w sklepach będą stocki z ubiegłego sezonu

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 13 paź 2006, 11:14

dla wawy i okolic moge polecic ski-team, maja sklepy na karolkowej i 17 stycznia. My wzielismy sprzet dla mnie i dla meza na nieoprocentowane raty na pol roku.

Ja mam na nartach pomaranczowe kwiatki na czerwonym tle :wink: czuje sie jak mloda dziewczynka :wink: te same narty ale z nowym malowaniem były cos koło 600 pln droższe, mimo, ze konstrukcja narty jest dokładnie ta sama. najdłużej wybierałam buty, mam pólmiekkie czy jakoś tak, laziłam po sklepie w róznych parach, żeby sie przyzwyczaić i sprawdzic które najbardziej mi pasuja. obsługa kompetentna, jestesmy zadowoleni.
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

karen'o
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karen'o » 13 paź 2006, 11:30

viki pisze:Ja mam na nartach pomaranczowe kwiatki na czerwonym tle :wink: czuje sie jak mloda dziewczynka :wink:
a ja mam motylko/czachy na desce 8)

ski-team też polecam, ale ja deskę i buty w Łodzi w końcu kupiłam

Awatar użytkownika
crabro
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: crabro » 13 paź 2006, 13:25

A ceny jak się kształtują? Za ile można kupić już coś przyzwoitego? Czy są jakieś marki godne zaufania lub takie od których trzeba trzymać się z daleka?

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 13 paź 2006, 14:10

na pierwsza jazde i nauke - wszystko wypozyczalam - musialam sie nauczyc jezdzic i na poczatek wyprobowac... :oops: ... potem juz wiedzialam w czym dobrze mi bedzie...
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ii/012.gif

szczerze mowiac ,starsze narty mi wcale nie przeszkadzaja- ja wprawdzie swoje dwa lata temu kupilam ale juz wiem ,ze beda mi sluzac dluuugie lata... :wink:

gorzej z ubiorem- straszny dylemat ! :(
zmieniam-ale nigdy nie bylam jeszcze w 100% zadowolona... :cry:

wszystkie kurtki czy spodnie sa za duze- musialam kupowac dzieciece - a wtedy to wiadomo jakie kolory... :x ..i jakie fasony ...
Marzy mi sie naprawde ladny stroj....http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... wowany.gif
jesli macie namiary na jakies ciuszki (moga byc sklepy internetowe ) ,to mozecie napisac - chetnie tez skorzystam... :P

Awatar użytkownika
crabro
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: crabro » 13 paź 2006, 14:16

Oooooo, właśnie dziewczyny, rzucajcie namiary na fajne ciuchy :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”