Skad ja to znam:)glowka do gory:)bedzie dobrze.Vaneskaa pisze:Kazdy jest dobry jak tylko cos chce:((((
P.S a kto to jest Lessi???
Moderator: Zespół I

Skad ja to znam:)glowka do gory:)bedzie dobrze.Vaneskaa pisze:Kazdy jest dobry jak tylko cos chce:((((

wiem, że to teraz pewnie i nie pomoże, ale pomyśl trochę o tym tak:Vaneskaa pisze:Czesc dziewczynki
Jestem zdolowana.........pisalam Wam ze moj ex mial od razu laske jak zerwalismy,ale to jeszcze nic........dzisiaj sie dowiedzialam ze mnie zdradzal.....((((((((((((((((
Czuje sie jak najgorsza szmata,taka ponizona,niechciana(((
I jeszcze mysl ze nie ma mojej Lesi.....
Nawet mialam mysli samobojcze,ja sie nigdy tak nie czulam,nie wiem co mam ze soba zrobic((((
o -jak pieknie .. :D [smilie=yellowcolorz4_pdt_12.gif]blondi 222 pisze: pamietaj , ze w mysl piosenki Marka Grechuty ...wazne sa tylko te dni ktorych jeszcze nie znamy.., waznych jest kilka tych chwil tych na ktore czekamy.., pamietaj ,ze po kazdej nocy przychodzi dzien i po kazdej burzy ..swieci slonce..
..dla ciebie tez zaswieci..uwierz..
Vaneskaa, nie gadaj głupot....Ty się czujesz jak szmata, to on powinien się tak czuć szmatławiec jedenVaneskaa pisze:Czesc dziewczynki
Jestem zdolowana.........pisalam Wam ze moj ex mial od razu laske jak zerwalismy,ale to jeszcze nic........dzisiaj sie dowiedzialam ze mnie zdradzal.....((((((((((((((((
Czuje sie jak najgorsza szmata,taka ponizona,niechciana(((
I jeszcze mysl ze nie ma mojej Lesi.....
Nawet mialam mysli samobojcze,ja sie nigdy tak nie czulam,nie wiem co mam ze soba zrobic((((