Polityka...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Re: Polityka...

Post autor: Aneta1981 » 30 wrz 2006, 19:39

Merlinka pisze:

no chyba ze uznacie ze nie ma sensu szarpac sobie nerwow przez polityke - w takim wypadku chetnie odwiedze kosz ;)

:!: :wink:
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 01 paź 2006, 15:28

zdaje sie ze nie jestes tu moderatorem wiec nie do ciebie byla skierowana przytoczona wyzej wypowiedz :twisted:

zgodnie z pkt 2 regulaminu forum beauty "Zakaz dotyczy zaśmiecania działów informacjami nie związanymi z tematem. "
w zwiazku z powyzszym i obowiazujaca zasada ignorantia iuris nocet :wink: przestan zasmiecac moj watkem swoimi bredniami :? nie pasuje temat - zegnam. nie ma obowiazku czytania wszystkich watkow.

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 01 paź 2006, 17:56

Ja na temat polityki do powiedzenia mam tylko tyle, że ostatnie wybory (prezydenckie i parlamentarne) były pierwszymi moimi wyborami w któych mogłam brać czynny udział. Niestety bardzo się zawiodłam na wszystkich partiach. Bardzo mnie to zniechęciło i poważnie się zastanowie zanim kolejny raz oddam swój głos- tak naprawdę nie wiem czy wogóle to zrobię w nadchodzących wyborach samorządowych :(

_Pysia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _Pysia_ » 01 paź 2006, 20:54

włąśnie, czy wszystkie z Was były na wyborach??. bo niestety 60% społeczeństaw nie ma prawa do powiedzenia złego słowa na obecnego "prezydenta" i "rząd".

Virriel może i twój jeden głos dużo nie zmieni, może nawet wcale, ale jeśli myśli tak 60% ludzi to już ma to wpływ na wyniki. Prawo do głosu to nie jakiś tam przywilej tylko obowiązek. Wobec siebie samej. Uważam, że powinny być dotkliwe kary pieniężne za nie branie udziału w wyborach.
...nie mów nic, nie chce wiedzieæ co naprawdê dzieje siê doko³a nas...

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 01 paź 2006, 20:58

Pysia, kobieto, spokojnie. Demokracja własnie na ym polega, że człowiek dokonuje wyboru czy uczestniczy w zyciu społecznym czy nie. jezeli bierze udział to ma prawo wymagac by obietnice wyborcze były dotrzymywane. Jeżeli nie to niestety nie ma prawa do narzekania bo ze swojego głosu nie skorzystał....

jetsem politologiem i uważam, ze głosowanie to nasz obowiązek..
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 02 paź 2006, 16:23

Ja też uważam, że powinno się iść na wybory, jednak na kogo ja mam oddać swój głos jak wszystkie partie to dla mnie jednakowe bagno?
Dodam jeszcze tylko, że wyszyscy narzekają na Kaczyńskich i nikt ich nie lubi, ale jednak ktoś musiał na nich głosować bo w końcu wygrali wybory :P :P :P Troche to dziwne... :wink:

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 02 paź 2006, 17:41

virriel pisze:...ale jednak ktoś musiał na nich głosować bo w końcu wygrali wybory
Moherowe berety ....
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
anetas
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anetas » 02 paź 2006, 18:15

gracja pisze:
virriel pisze:...ale jednak ktoś musiał na nich głosować bo w końcu wygrali wybory
Moherowe berety ....
zdecydowanie :twisted:
made by-dr SZCZYT, 650cc

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 02 paź 2006, 22:59

czy wygra PO czy SLD czy Jaś fasola to i tak dupa, nowe wybory nic nie dadzą bo nikt nie bedzie mial większości aby samodzielnie rządzic i znowu bedzie trzeba tworzyc jakies dziwne mixy koalicyjne :roll:
niestety moje kochane..... przez następne kilka dobrych lat jest nam pisane bagno...totalne bagno :wink:

i tym optymistycznym nastrojem kończe mój monolog :wink:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
anetas
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anetas » 03 paź 2006, 00:09

Wszystko, to wynika z tego powodu, że oni są tam w celu załatwiania własnych interesów. Mało jest wśród tych ludzi polityków z powołania :roll:. Zawsze będą się szarpać między sobą, tam nie idzie walka o przekonania, tylko o sporą kasę :?
made by-dr SZCZYT, 650cc

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”