czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Kamila Magiczna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila Magiczna » 27 wrz 2006, 16:32

Super Ghosciku, nawet nie sądziłam że to tak szybko będzie :wink: tylko pamiętaj że jeśli nie czujesz za wiele sympatii do tego gościa to nie rań go , ciężko się wychodzi z takiego czegoś,pamiętaj :wink: , ja myślę że jednak coś do niego czujesz skoro tak daleko to wszystko się posuwa, dużo, dużo szczęścia i miłości i słodkości w życiu życzę Ci

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 27 wrz 2006, 18:19

Dziekuje moje Aniolki :wink:
Gadalam z Ex przez telefon...i postawilam sprawe tak ze sie wyprowadze i sporzadzimy umowe...wspomnialam ze bedzie taka sama sytuacja o ktorej on wspominal ze jak bedzie chcial zaczac zycie z nowa laska to on wyprowadzi sie a ja znajde kogos do mieszkania.No wiec mu tu przypomnialam ze to moze zadzialac w druga strone i ja sie wyprowadze....pogadamy o tym lepiej w weekend bo On wraca w piatek wieczorem
Jak mu zyczylam"no to pouzywaj sobie jeszcze(mialam dodac z ostatnich dni wakacji.."ale mi wszedl w slowo i powiedzial" nie ma tutaj czego uzywac" czy jakos tam i powiedzial ze pogadamy jak on wroci i mial smetny glos...Albo wojna w raju albo on lubi miec druga laske w zapasie...kto wie? Takie odnioslam wrazenie...jak w smsie pytalam czy przywiezie swoja Lady ze soba to odpisal ze nie....i nic nie wiadomo...zobaczymy.Bardzo przepraszal za te glupoty ktore wypisywal, o tym ze mnie tyle razy wiecej zdradzal(po czym popedzilam na testy na HIV, ze strachu)i pisal zze to nieprawda, alez palnt,kuku :evil: .Wiec dzis powiedzialam mu ze jezeli ja zdecyduje sie na wyprowadzke to nie bede miala nic przeciwko temu by ona sie tu wprowadzila....zwisa mi to mieszkanie jezeli nie bede tu mieszkac...dlatego potrzebuje spisac z nim umowe by potem z czyms nie wyskoczyl.
Z nowym manem idziemy pograc w squosha i poplywac...super zabawa i czuje sie radosnie....zobaczymy jak sie z tym wszystkim sytuacja rozwinie.....buziolki
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 27 wrz 2006, 19:40

Ghostdog ja obstawiam za tym,zeby on sie wyprowadzil.... :wink: Mieszkanko jest mile,przytulne...nie bedziesz musiala inwestowac od nowa np. w udekorowanie,czy meble....
Dobrze Ci radze ...doprowadz go do stanu ..zeby sam chcial sie wprowadzic...Ty masz swojego faceta tutaj, a jego laska mieszka w Polsce. Zapraszaj go do siebie...a dlaczego Ty masz sie dostosowywac...Czy on sie dostosowywal kiedy cie robil w konia...i oklamywal.Nie poswiecaj sie i nie lituj bo nie ma nad kim i nad czym.Teraz masz nowe zycie i to on sie musi dostosowac, i zrozumiec ze Ty masz prawo przyprowdzic kogos do domu,a jak nie to niech sie wyprowadzi....Bo bedzie tak,ze potem nic z tego nie bedziesz miala...nie takie historie sie slyszy...BADZ OSTROZNA...KASA POTRAFI UDERZYC DO GLOWY I ZNISZCZYC RELACJE W RODZINIE A CO DOPIERO JAK JESTESCIE JUZ TYLKO WSPOLLOKATORAMI :!: :!: :!:
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
wpz
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: wpz » 27 wrz 2006, 20:27

Ja chociaż nie znam całej historii to też uważam tak jak Elajustyna.
Jak masz kogoś to dlaczego nie mozesz go do siebie zaprosić.
A jak ex sie cos nie podoba to niech się sam wyprowadzi....

A moze nie powinnam się wypowiadać
10.03.2006r. - dr ÂŁÂątkowski

"Wszystko, co zgadza siĂŞ z naszymi myÂślami i Âżyczeniami, jest prawdÂą. Wszystko inne doprowadza nas do wÂściekÂłoÂści. "
Andre Maurois

Awatar użytkownika
Mia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mia » 27 wrz 2006, 21:53

ja tez popieram Elę :!: Ghost - wciąż jesteś ZA DOBRA :!:
to on wybrał odejście więc niech odchodzi, kobieto nie rób mu miejsca, to on niech sie usunie :!:

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 28 wrz 2006, 00:07

wpz pisze:Ja chociaż nie znam całej historii to też uważam tak jak Elajustyna.
Jak masz kogoś to dlaczego nie mozesz go do siebie zaprosić.
A jak ex sie cos nie podoba to niech się sam wyprowadzi....

A moze nie powinnam się wypowiadać
wpz..dlaczego napisalas ,ze nie powinnas sie wypowiadac to jest forum i temat feel free :wink:

Ghostdog zrobi tak jak bedzie uwazala za sluszne.Ja uwazam,ze dobrze jest czasami poczytac opinie osob postronnych,bo mozna zauwazyc rzeczy ,ktorych sami nie dostrzegamy.
Ja nie znam dobrze jej Ex,ale nie robi na mnie specjalnego wrazenia.Po drugie nie lubie ludzi,ktorzy unikaja kontaktu wzrokowego podczas rozmowy.To tak jak by chcieli cos ukryc.
Dlatego mam obawy co do tej wyprowadzki...jak to mowia "Panskie oko konia tuczy".
Ghostdog jest teraz happy...ale zeby ta euforia nie przeslonila jej oczu.
Nie chce tutaj krakac ale czasami tak jest wlasnie jesli chodzi o kase."Kochajmy sie jak bracia ale rozliczajmy sie jak Zydzi".
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 28 wrz 2006, 12:49

Tak tak swieta racja..dlatego ja chce sporzadzic z nim umowe ktora mnie zabezpieczy....ze on mnie nie zaskarzy ze np;2 lata nie placilam rat(bo robil to ktos kto sie na moje miejsce wprowadzil) i do tego on wczoraj skwierczal ze wroci z Polski splukany :D :lol: :lol: :lol: :twisted: :roll: heheheheh a ze wisi mi 1000 funtow za komputer i polowe za psa(sam sie zaoferowal) to w umowie tez trzeba bedzie to umiescic ze po podziale zysku z mieszkania ja dostane te ciut wiecej.....i wtedy nawet gdyby chcial sie od tego odwolywac to nie da rady bo wszystko bedzie prawnie uregulowanie....och ciekawa jestem jak to bedzie jutro jak on wroci.....dlatego ze ja chce sie juz szybko wyprowadzic to ten kumpel ktory mieszka wcaz u nas w duzym pokoju(uwielbiam ten miesiac ktory razem bylismy sami na chacie , taka frajda hehehe)zostaje do czasu az podejmiemy z Ex decyzje.Ja mam wolny poniedzialek a ze jest tylu prawnikow rodzinnych ze na pewno taka umowe szybko sie sporzadzi.Jedyne to to ze nie jestem pewna czy on dalej jest z ta laska czy nie...juz zadnych opisow na Gadu Gadu nie ma...ale kto wie....ale powiedzmy ze chcialby do mnie wrocic?......hmmmm.......................
Jak sobie porownam Ex z moim nowym manem to to jest jak niebo i ziemia.....zmiana o 180 % i mimo ze mam pociag do "bad boys" to nie ma w Ex nic(nawet w lozku!!!)nic, i jeszcze raz nic co by spowodowalo bym do niego wrocila......koniec kropka.
Moze duzo koiet wraca do ex bo to jest nieraz powrot do czegos znajomego.....nie koniecznie lepszego....tylko ze ja nie lubilam i nie byam(patrzac w stecz)szczesliwa z Nim....wiec nie ma powrotu.
Wole zaryzykowac nowe doswiadczenia....ale musze sie odseparowac od Ex bo chce na 100% byc wolna i zaangazowana w ukladanie sobie zycia z nowym cudownym mezczyzna.Napisze jak juz bede cos wiedziala :D :wink:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 28 wrz 2006, 13:00

popieram Ghost...njpierw nalezy zerwać stare układy...żeby bumerangiem nie wracaly :)
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 28 wrz 2006, 14:40

Ghostdog

Brawo!!!!!!!!! :gg:
A Twój ex. wie o nowym "nabytku" :lol:
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
kabar
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kabar » 28 wrz 2006, 17:09

Ghost dawaj nam tu nowe wiesci jak wroci ex!!! ja to sie tak wkrecilam w Twoja historie ze uwielbiam czytac jak piszesz jak bardzo sie zmnienilo Twoje zycie(na lepsze)i jak wszystko idzie w dobra strone :) :)

pozdrawiam :)

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”