A gdzie robiła Doda? cz.II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 26 wrz 2006, 21:38

a ja bym sie pokusila o stwierdzenie, ze jest robiona na piekna kobiete. Przynajmniej do mnie jej typ urody nie przemawia. Ktos kiedys pisal, ze piekna kobieta nawet w worku na ziemniaki wygladalaby pieknie, chyba chodzilo o Petre Nemcova, a doda w worku na ziemniaki wygladalaby jak ziemniak , ale to tylko moje zdanie :] mozliwe ze w prywatnym zyciu jest mila osoba bo czasem gdy leci jakis program nie zwiazany bezposrednio z przymusem robienia show (np widzialam kawalek dody w ,,dzien dobry tvn") to doda rzeczywiscie ladnie sie wypowiada, tak nawet cieplo. Ale nie sadzicie ze aby potrafic wykreowac taki wizerunek, jaki wykreowala Rabczewska, czyli pyskatego kurwiszonka, trzeba jednak cos z takiego kurwiszonka w sobie miec? Np cieplej i zyczliwej Cichopek w takiej roli nie widze :) :)

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 26 wrz 2006, 23:23

No, zebysmy sie nie zdziwyly jak Cichopek cos pokaze :wink: .Ogolnie zeby pracowac w show biznesie trzeba miec jakis ekshibicjonizm w sobie.

Awatar użytkownika
Violet
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Violet » 26 wrz 2006, 23:31

Oh God, nie znosze Cichopek :roll: Mam wrazenie, ze to jej "cieplo" i "zyczliwosc" zaleje mi ekran TV :wink:

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 27 wrz 2006, 04:40

zgadzam sie z Nicole, wulgaryzm i chamstwo nie przemawia do mojej wyobraźni, odpycha nawet w połączeniu z ładną buzią :roll:
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 21 paź 2006, 16:19

dziewczyny, od piatku doda jest w chicago i mialam ta przyjemnosc wysluchiwania jej "przemowien" na wszystkich mozliwych polskich stacjach radiowych. Niedosc ze prosi aby jej nie zawiesc i oby jak najwiecej ludzi sie na jej koncertach pojawilo to jeszcze takiego pieprzenia juz dawno nie slyszalam. Boze ona gada bez ladu i skladu i do tego te przerywniki w postaci glupawego szczebiotu! nie chce urazic jej wielbicielek ale dopoki jej na zywo nie uslyszalam to z wygladu moglam powiedziec ze jest calkiem calkiem , ale jej osobowosc i sposob myslenia przeslonil mi jej dosyc przykluwajacy wzrok wyglad i kojarzy mi sie tylko z glupkowatymi tekstami w stylu " hahahaaha bedzie jazda i nie myslcie ze bede latala bez stanika hahahahahaha" :shock:
Love em, my sweet 325CC made my life complete!

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 21 paź 2006, 16:45

oj ta doda :roll: nawet w stanach zrobi nam obciach :lol: a czytalyscie wywiad w vivie?podobno wydala swoja marke DODA LINE produkowana we Wloszech.rajstopy,bielizna a nastepnie chce zajac sie perfumami,torbami,ciuchami i cholera wie czym jeszcze
poszla w slady gwiazdek a napewno probuje nasladowac Paris.i znajac jej pewnosc siebie dojdzie do tego.i tu ja podziwiam.szumem wokol siebie robi niezla kase.no ale coz poza ta kasa???

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 21 paź 2006, 16:59

tak wspomina o tej linii non stop, i ze chce ja na stany rozciagnac (international line) :shock:
Love em, my sweet 325CC made my life complete!

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 21 paź 2006, 17:53

Co do Cichopek to musze powiedzieć, że ona wcale nie jest taka miła na jaką się kreuje. Miałam "przyjemność" pracować z nią podczas jednego z pokazów mody i była dla wszystkich wokoło bardzo nieprzyjemna, zadzierała strasznie nosa.
Znalazłam też w necie opakowania rajstop które firmuje Doda (mam nadzieje, ze dobrze umieściłam zdjęcia ):)
http://j.pudelek.pl/p/ppliki/213/25d967 ... 5_even.jpg http://j.pudelek.pl/p/ppliki/213/dd5c4b ... f_even.jpg http://j.pudelek.pl/p/ppliki/213/65c79d ... 5_even.jpg

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 21 paź 2006, 18:05

no na tych dwoch fotkach w czarnych rajstopkach to troche przegieli z przedluzeniem nog,od kolana :roll:
a o Cichopek tez tak slyszalam,a po tancu z gwiazd to juz podobno palma jej uderzyla niezle

virriel ,jesli moge zapytac z jaka agencja wspolpracujesz?pyatm bo tez kiedys sie w to bawilam.z Networkiem

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 21 paź 2006, 18:23

pola28- obecnie jestem tzw. wolnym strzelcem, tzn. kożystam ze swoich kontaktów w branży, że tak powiem :P i pracuję już tylko dorywczo, kiedy mam czas i trafi się naprawdę interesujący pokaz czy sesja. Niestety studia nie pozwalają mi czasowo na stałą współpracę z agecnją. A współpracowałam z już z kilkoma agencjami.
Natomiast wracając do tematu, to na tych zdjęciach Doda moim zdaniem ma te nogi nie tylko wydłużone ale przede wszystkim nieźle ją wysmulili, ona ma taką raczej masywną budowę, a tutaj wydaje się bardzo smukła i zgrabna.

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”