A gdzie robiła Doda? cz.II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 25 wrz 2006, 23:20

Nicole pisze: bo juz sama nawet nie pamietam, dlaczego ty sie tak czepilas.... nie mam ochoty udzielac sie juz w tym temacie.
...czepiłaś się Ty, a nie ja... ale zresztą i tak nie ważne, bo już mnie znudziły Twoje wypowiedzi, na które trzeba odpowiadać ciągle to samo...
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 26 wrz 2006, 09:15

maxi pisze:(...)Miliony mlodych kobiet w naszym kraju chca byc takimi jak ona.I miliony mlodych mezczyzn chca miec takie laski jak Doda.To jest jej "target".(...)Wracajac do zachowania i wizerunku publicznego Dody, ona posluguje sie jezykiem ludzi,ktorzy ja kochaja,oni ja po prostu rozumieja bo mowi tak jak oni(...).
Zobaczcie ile młodych dziewczyn robi sie na Dodę ( i innych artystów). Włosy, ubiór ociekający dodatkami etc. Dla niektórych jest to kicz dla niektórych nie.
Faceci oglądają się za takimi typami urody i sposobem ubierania, bycia .

Społeczeństwo przyzwyczajone jest do tradycji, do takiej szarej rzeczywistości.
Każdy kto choć trochę inaczej się ubierze jest zaraz źle oceniany, postrzegany. Jak jakiś odmieniec, wariat, psychol. Jak dziewczyna jest ogolona na łyso i ma na głowie tatuaż lub ma ktoś dredy ( teraz już mniej się zwraca na to uwagę), na ciele pełno kolczyków - to zaraz wszyscy wzrok skupiają na tej osobie.
Taka osoba dla siebie jest sobą. Jest odważna. Czy udaje?, robi to na pokaz?
Ja też mimo moich lat chciałabym zrobić coś innego, powiedzieć coś głośno, ale nie wypada.

Dlatego tylko dzieci mogą być szcześliwe bo ubiorą się komicznie, powiedzą to co im ślina na język przyniesie, mają zabójczy śmiech - i jakoś to nikomu nie przeszkadza.

Więc dlaczego jak człowiek sie starzeje to nie może tego robić. Sami doprowadzamy do tego. :evil:
Społeczeństwo boi się przekroczyć tą granicę w inności.
Dlatego Doda i inni jej podobni ( Wisniewski..) stają się dla niektórych guru, wzorem do naśladowania. Chcą się do nich upodobnić.
Zobaczcie ile ludzi przychodzi na ich koncerty - aaaa i jak publiczność jest ubrana. Ta swoboda. Czy tak chodzicie ubrani do pracy - nie. No właśnie. Sami sobie stwarzamy zakazy.

Faceci
Oczywiście jak idą ze swoją panienką, to krytykują. Przecież przy swojej nie będą mówić ( są wyjątki)" ale babka, ta to ma nogi, dupcię i ma czym oddychać hmmm.
To są tylko faceci, mają to w genach - ich prawo. My kobietki też zwracamy uwagę na przystojniaczków (artystów, piosenkarzy...). Ja np. tak robię, nawet jak idę z moim mężem mówię "mmm ale facio", a jak idzie fajna babeczka ' Patrz ale dupcia" :lol:

Każdy ma swoje ideały i każdemu podoba się coś innego. Każdy dąży do jakiegoś wizerunku.
Ile Polaków tyle opinii.

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 26 wrz 2006, 10:50

naszlo mnie na przemyslenia...

byc moze rzeczywiscie jest tak, ze doda i dorota to 2 rozne osoby, ze dorota wykreowala dode na potrzeby mediow. jezeli tak rzeczywiscie jest to jest to naprawde smutne, ze normalna dorota nie sprzedalaby sie tak jak doda. ja nie trawie dody ale to nie znaczy, ze nie polubilabym doroty. doda pokazuje jakie jest tak naprawde to spoleczenstwo i co sie sprzedaje- kicz, tandeta, chamstwo, arogancja i glupota. i nie pisze tego by obrazic kogokolwiek- niestety takie cos widze, gdy patrze na dode. zal mi jest tych 12-latek, ktore ja uwielbiaja i nasladuja, zal mi fanek, ktore sie ubieraja jak doda i mowia jak ona, zal mi ludzi, ktorzy ja chelbia.
jezeli dorota wykreowala dode, bo wiedziala, ze tak sie lepiej sprzeda to naprawde gratuluje pomyslu. mensa sie tego by nie powstydzila.
szkoda jedynie, ze nie odnioslaby takiego sukcesu jako dorota.
dlatego nie linczujcie mnie kiedy krytykuje dode. nie lubie jej, wrecz nienawidze bo epatuje wszystkim czego poprostu nie znosze, nie trawie i nie polubie. jednak ja mowie o dodzie, ktora widze w telewizji, w prasie... nie mowie o dorocie, ktorej okazji poznac nie mialam i naprawde bardzo chce liczyc na to, ze diametralnie rozni sie od dody.

ide na miasto popatrzec na te zalosne klony elektrody.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
Edyta76
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Edyta76 » 26 wrz 2006, 11:20

Mam znajomą ktora miala okazje byc z doda na jednym wieczorze jak sie okazalo u wspolnych znajomych. Powiedziala mi pozniej ze doda na co dzien bez kamer jest zupelnie inna. Nie ma smiechu, arogancji. Wrecz przeciwnie jest totalnie normalna dziewczyna. Mila i sympatyczna. Obserwowala ja caly wieczor i nie miala sie do czego doczepic. Byla ladnie ubrana, dopracowany makijaz, fajna fryzurka. W kazdym badz razie, moja znajoma ma dobre wspomnienia z tam tego wieczoru

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 26 wrz 2006, 12:30

no wlasnie ja tez znudzona jestem gdy ktos podczas krytykowania jakiejsc panienki oskarza krytykanta o zazdrosc ;] to tyle, bo od tego sie zaczelo. Wracajac do tematu szkoda troszke, ze Doda nie wziela udzialu w Tancu z gwiazdami, ciekawa jestem czy Pavlovic mialaby odwage skrytykowac jej taniec :]

Awatar użytkownika
gosia29
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: gosia29 » 26 wrz 2006, 15:01

odwage by pewnie i miała tylko nie wiem czy byłaby gotowa na ripostę Dody :mrgreen:

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 26 wrz 2006, 15:18

ooo to napewno :lol: ale byloby wesolo :wink:

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 26 wrz 2006, 15:18

Bella wlasnie napisalas to o czym zapomnialam.Kazdy facet w obecnosci Maxi a juz zwlaszcza facet, z ktorym Maxi jest zwiazana na widok ladnej laski ma sie obowiazkowo skrzywic i skrytykowac.Nawet jak Maxi powie: ladna laska to facet musi odpowiedziec :No co Ty!!!Nie widzisz jakie ma paskudne to czy tamto...Nie daj boze,zeby sie ze mna zgodzil.Murowany bol glowy w lozeczku :wink:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 26 wrz 2006, 16:32

Nicole pisze:no wlasnie ja tez znudzona jestem gdy ktos podczas krytykowania jakiejsc panienki oskarza krytykanta o zazdrosc ;] to tyle, bo od tego sie zaczelo. Wracajac do tematu szkoda troszke, ze Doda nie wziela udzialu w Tancu z gwiazdami, ciekawa jestem czy Pavlovic mialaby odwage skrytykowac jej taniec :]
bo niestety czasami nie wszyscy na forum maja prawo glosu... :wink:
..jedni moga cos skrytykowac a drudzy musza siedziec cicho -bo im sie pozniej dostaje... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1341.gif

Mara -mysle ze wyrazilas sie dosc jasno i nie bedziesz postrzegana przez co niektorych jako ZAZDROSNICA http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ieszne.gif
podpisuje sie pod Twoim postem 8) :wink:

(poza tym- prawie kazda z Nas wypowiadala sie o Dodzie (a nie o Dorocie Rabczewskiej :? ) -bo wiekszosc z Nas zna tylko Dode - niestety...
(ale zeby sie przekonac ze Dorotka jest inna jako Doda :lol: - trzeba by bylo ja spotkac ... ...porozmawiac a potem stwierdzic , czy chamska Dodka robiona jest pod publike czy tez nie...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... dobrze.gif

Awatar użytkownika
Kamila Magiczna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila Magiczna » 26 wrz 2006, 17:47

Ja napiszę tak , Doda jest głupią idiotką ale piękną kobietą

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”