Oj, Dziewczyny, ta rozmowa przybrała niezbyt miłą formę.. :? A dlaczego? Bo komus sie nie podoba, że inni wyrażają WŁASNĄ opinię o Dodzie.. To jest przecież forum i temat o Dodzie, więc w czym problem?
Pola pisze, ze brzydko wyglądała, inne Dziewczyny, że wręcz ślicznie. O czym to świadczy? Ze, jak kazda z Nas, Doda jest tylko człowiekiem i ma lepsze i gorsze dni. Ja jej nie widziałam, ale moja 10 - letnia bratanica ją po prostu uwielbia (zna wszystkie piosenki na pamięc! :) ), zatem moja Szwagierka musi z Nią jeździć na wszystkie koncerty. I co powiedziała? Ze Doda jest bardzo ładna, lepsza niż w TV, nie jest jakoś specjalnie spalona na solarium - tak w sam raz, ma ładną figurę, choć raczej lekko okrągłą (to chyba dobrze?) Pewnie na koncerty sie robi, ale wszystkie tu wiemy, ze by kogoś mozna było dobrze zrobić musi spełniac pewne warunki - mieć proporcjonalną w miarę ładną sylwetkę i ładne rysy twarzy.
Valentina podchodzi do Nas jak do jakichś zawistnych zakompleksionych bab.. :) I za kazdym razem jak czytam Jej odpowiedzi (co niby tyczy sie też mnie) to mam uśmiech na twarzy.. Jedno muszę powiedzieć - nie wiem co Doda ćwiczyła, bo tak naprawde to niewiele o niej wiem, ale sporty z dzieciństwa owocuja, więc może i ma ładnie wyrzeźbione te nogi - ja sie nie wypowiadam, bo widziałam tylko to co w gazetach i TV a też raczej czytam poważniejszą prase gospodarczą a nie brukowce - wiecej o gwiazdach wiem z Internetu.. (no w koncu jestem kobietką

). Natomiast jako dziecko ćwiczyłam gimnastykę artystyczną oraz lekkoatletykę (jeździłam na zawody z biegów krótko i długodystansowych). Od lat nie ćwiczę regularnie (choć kocham sporty i jak mam czas to cos tam robie - choć czasu mało

), ale mimo ze nie jestem 20-latka, to mogę śmiało (i może ze jestem na forum nieco zarozumiale) stwierdzic, ze 20-latki, które spotykam zazdroszczą mi figury. Nigdy mi sie w talii nie zrobił nawet gram tłuszczu, mam brzuch tak wyćwiczony, ze kazdy pyta czy jestem fitneską, na nogi i resztę tez raczej nie narzekam. Zatem wiem, jak u mnie ćwiczenia owocują i wierze, ze u Dody również!
Valentino - ja nie interesuję sie i nie wypowiadam tu raczej na temat wyglądu Dody (choć to nie mój typ tak czy inaczej i mówie raczej o rysach twarzy - wolę inną urode, co nie znaczy, ze jest brzydka - na pewno nie jest, bo nie robiłaby takiej furrory!) Przeze mnie kazdy człowiek jest oceniany najpierw pod wzgledem osobowości, charakteru, sposobu bycia, kultury, zainteresowań... I Ona mnie sie nie podoba, bo razi mnie prostactwem i wulgarnością! Nie znosze takich osób i nie mam przyjemności z posiadania takich znajomości - tylko tyle chciałam powiedzieć. A to ze Dziewczyny emocjonują się jej wyglądem itd. Co w tym złego? To jest forum. Na pewno też interesujesz się zyciem jakichś gwiazd, porównujesz je, patrzysz na noski, biusty itd. Czyż nie? A one sa takie jak Doda - sławne i wystawione na publiczną arenę... My nikomu nie robiimy krzywdy. Jestem przekonana, ze żadna z obecnych tu Dziewczyn nie pała zawiścią do Dody - tak osobiste uczucia ( jakże przecież niszczące) miewamy tylko do bliskich osob, które znamy.. To sa tylko zwykłe plotki, relaks po pracy, szkole, na który Forumowiczki sobie pozwalają.. Po co te nerwy? Ty ja znasz, szanujesz, więc jest to zrozumiałe, ze nielojalne by było ją tu obrabiać, ale nie zapominaj, ze nie mówimy o Twojej Mamie czy siostrze - Doda to osoba publiczna i wie z czym wiąże sie jej zawód..
Pozdrawiam! I chyba koniec tych plotek na dzisiaj...