Faceci - ufać im? czyli czy nas zdradzają i dlaczego?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 23 wrz 2006, 00:52

gracja pisze:Ja nie widzę w tym niczego śmiesznego :? Tysiące kobiet na świecie spełnia swoje ambicje jako pani domu. Nie rozumiem tego całego naskakiwania i wyśmiewania się z tego, że kobieta naprawdę dobrze czuje się pracując w domu.
kazda z nas "pracuje w domu" ale proszę cię... na tym nie kończy się aspekt przydatności społeczniej kobiety :evil:
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 23 wrz 2006, 00:59

groszq akurat ten aspekt konczy sie tam gdzie kobieta chce :)

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 23 wrz 2006, 01:04

no niestety Nicole, to jest brutalna rzeczywistość :D
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 23 wrz 2006, 09:12

groszek pisze:Valentina ale to są dokładnie jej słowa... :roll: i tez podobnie jak ty jestem zbulwersowana...
Ty masz problemy z czytaniem tekstu pisanego? Proponuje kurs czytania ze zrozumieniem.... W ciemię bita jestes groszek? Skąd się bierze takie ograniczenie? :roll: Nawet nie umiesz do końca przeczytać powyższych postów zanim farmazony zaczniesz uskuteczniać?
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 23 wrz 2006, 09:22

ja pracuję, bo chcę. Ale rozumiem Monisie, że jeżeli jej mężczyzna ma uposażenie, które pozwala im fajnie żyć, a ona jak najbardziej odnajduje sie w roli pani domu to czemu nie? to, że nie pracuje nie znaczy, że jest pozbawiona amicji. znam 2 takie panie domu, niepracujace. Lasi są inteligentne, zdbane i realizują swoje pasje. można z nimi porozmawiac o wszystkim, to że siedzą w domu nie znaczy, że sa ograniczone...
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 23 wrz 2006, 09:33

a ja mysle ,ze nie latwo jest jednak pogodzic studia z praca...i pamnietam jak zazdroscilam osoba ktore mogly sobie pozwolic na luksus studiowania bez przejmowania sie kasa..wiec tutaj rozumie Monike..skoro ma taka mozliwosc ,zeby nie pracowac i tylko sie uczyc ..to nie ma przeciez nic w tym zlego.. :wink:
a ze lubi dom..ja tez lubilam ..ale mi przeszlo.. :lol: teraz to poprostu kolejny obowiazek :x :lol: ...moze sa takie okresy w zyciu kazdej kobiety , ze bawi ja sprzatanie gotowanie...generalie to mile...i nie ma w tym nic zlego.. :wink:

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 23 wrz 2006, 09:52

blondi 222 pisze:..i nie ma w tym nic zlego.. :wink:
no wlasnie....ja tez siedze w domu z 2 dzieci studiuje niedlugo ide na kurs doszkalajacy by znalezclepsza prace i wiesz co groszku troche mnie urazilas...a monika realizuje swoje pasje UCZAC sie w domu a nie tylko go sprzatajac...ma ten luksus jak napisala blondi ze moze sie w spokoju pouczyc nie martwiac sie o nic..czlowiek nie moze sie uczyc 12 godz pod rzad wiec tez w domu robi cos inego..jak wiele innych kobiet na tym forum...i jeszcze jedno...siedzenie w domu to tez ambicje..np wychowanie dzieci na dobrych ludzi lub dobre prowadzenie domu....to tak jakbys ze sprzataczki wysmiewala sie ze jest sprzataczka..a ponoc zadna praca nie hanbi...
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 23 wrz 2006, 09:59

nawet jesli twierdzi że mnie kocha i to widzę to ostrożności nigdy za wiele, błam raz zdradzona i moze dlatego. Nie wertuę mu telefonu i nie sledzę ale cały czas mam oczy szeroko otwarte, taka juz jestem :roll: :twisted:
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 23 wrz 2006, 10:02

Aneta..mam to samo, niby wszystko ok..ale.......... :wink: jestem czujna.. :wink:

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 23 wrz 2006, 10:09

no pierwsze slyszez ze kobieta ktora siedzi w domu nie ma ambicji!!! :roll: sa jakies tego powody:albo ktos poprostu lubi i stac go na to zeby "tylko "zajmowac sie domem albo wychowuje wlasnie dzieci.ja rowniez siedze w domu z dwuletnia coreczka i zamierzam ja sama wychowywac do 3 roku zycia ,zanim pojdzie do przedszkola.ambicje zawsze mialam i pracowalam i nadal je mam ale w pewnym momencie stalo sie cos wazniejsze od pogoni za kariera.chce sie poswiecic dziecku jak najlepiej potrafie i to jest moj cel na najblizszy rok.na ta chwile nas stac zebym to ja siedziala i wychowywala coreczke ale juz pomalu mam dosyc i nie moge sie doczekac kiedy znow zaczne sie spelniac :)wlasnie teraz mam okazje spelnic swoje marzenie zawodowe ale borykam sie z tym bo nie chce przegapic najpiekniejszego okresu mojej Zuzi. dajcie ludziom prawo wyboru i nie krytykujcie,kazda bedzie sie z nas spelniac na inny sposob i co w tym zlego???

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”