Moderator: Zespół I

oj no to nie wiem...ja powiem szczerze..kiedy zrobilam sobie cycuchy...i wspomnialam mojemu lekarzowi na temat lipo lydek,to powiedzial mi,ze jest to niebezpieczny zabieg(piersi nie ma co porownywac)...moze doprowadzic nawet do zgonu.To byla opinia dr Latkowskiego...ale lipo brzucha robi bo jest fotka w galerii :? wiec juz sama nie wiem co myslec.z operacja powiekszania piersi jest tak jak mowisz,niedoskonalosci mozna ukryc pod stanikiem...ale znowu nie ma tak wielu niedoskonalosci,i komplikacji :)Tomek123 pisze:Bardzo sie ciesze, ze tyle jest zadowolonych kobiet. Akurat moja nie chce powiekszac biustu ale zastanawia sie nad lipo aby poprawic sobie ksztal nog. Mimo, ze jest szczupla, to nogi ma nieco grubsze od reszty. I tu wlasnie mam glowny problem. O ile biust mozna praktycznie bezkarnie poprawiac po kilka razy to odsysanie jest znacznie bardziej ryzykowne. Jesli rezultat nie jest idealny to i tak piersi mozna schowac w kostium, stannik itd. Nog na plazy sie nie schowa, a opinie wielu kobiet na forum sa dosc krytyczne. Nie chce tez byc zle zrozumiany, ja nie mam nic przeciwko operacjom plastycznym. Sa przypadki, kiedy faktycznie potrafia odmienic czyjes zycie. Nalezy jednak zdawac sobie sprawe z ryzyka jakie ona za soba pociaga. Niestety zbyt wiele kobiet podejmuje taka decyzje nieswiadomie, jak ta kobieta z Uwagi, tracac caly majatek i popadajac w depresje.