A gdzie robiła Doda? cz.II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 22 wrz 2006, 14:48

dlaczego na privie, w koncu to temat o piersiach dody :? a ty val jestes skarbnica wiedzy jesli mialas okazje zobaczyc ja na zywo.

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 22 wrz 2006, 22:57

Nicole pisze:dlaczego na privie
Dlaczego? bo jestem dobrze wychowana...
...a poza tym to jest "równie interesujace jak przemowy Leppera"...
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 22 wrz 2006, 23:02

no jeżeli o popularność chodzi to lepper jest o kilka punktów wyżej niestety od dodzi i rexia :D ale zawsze mogą zacząć dzieci rodzić to statystyki wzrosną :wink:
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 22 wrz 2006, 23:05

A ja też jestem ciekawa jak wygladają piersi Dody na żywo :)
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 22 wrz 2006, 23:11

Michitka, przecież jest tu kilka stronek wcześniej taki prywatny filmik z domu szanownych państwa, kiedy to dodzi "niechcący" bluzeczka do góry się zadziera :roll: i tam można obejżeć jej prawdziwe wdzięki niepodrasowane :D
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 23 wrz 2006, 00:56

Val dobre wychowanie nie ma nic do tego, sadze ze wiekszosc z nas po obejrzeniu dody na zywo nie mialaby problemow z opisaniem, jak ta dziewczyna tak naprawde wyglada. No chyba, ze strasznie.... i przez dobre wychowanie nie chcesz o tym pisac. :roll: fakt za bardzo interesujace to nie jest ale czemu o tym nie napisac, skoro ktos poprosil.

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 23 wrz 2006, 09:27

miałam nie pisac ale też widziałam dodę na żywo i wyglądała super. najpierw zobaczyłam ja od tyłu bo za nia stałam i mówie do męża - zobacz jaka fajna laseczka. Laseczka sie po chwili odwraca - a to doda. troszke na nia pozerkałam i na żywo wygląda milion razy lepiej (była ubrana w jeansy rybaczki i czarny t-shirt i japonki, fajne włoski i make-up) . myślałam, że jest bardziej krępa, a nie, nie jest wysoka ale jak najbardziej zgrabna i proporcjonalnie zbudowana. wolę ją na zywo niz w gazetach
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 23 wrz 2006, 09:45

ja juz pisalam wczesniej ze widzialam ja rowniez na zywo ale mnie kompletnie sie nie podobala a wrecz bylam w szoku jej wygladem.o piersiach nie moge sie wypowiedziec ale za coloksztalt daje jej -10 punktow.moze miala wtedy zly dzien :? wlosy potargane,posklejane,rozciagniety dresik-o ile mozna to nazwac dresikiem :wink: spodenki tak krotkie ze pol tylka jej bylo widac co nie bylo apetyczne(w gazetkach prezentuje sie super!),nogi kraczate,chude patyki..bleeee.a na tych swoich szpileczkach ledwo szla,no ale moze byla po imprezce :wink: moim zdaniem osoba publiczna a tymbardziej taka Doda powinna lepiej sie starac o swoj wizerunek.choc kazdemu podoba sie cos innego

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 23 wrz 2006, 10:07

Pola a co powiesz o jej makijazu na co dzien... ??? :lover:

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 23 wrz 2006, 10:14

Sam..naprawde chcesz zebym to pisala :lol: chyba mamy to samo podejscie do Dody wiec tylko napisze TRAGEDIA,tak samo mocno oczy pomalowane jak w tv.i tu sie jej bardzo dziwie bo w delikatnym makijazu jest jej naprawde ladnie i jakos wyglada.ale to choroba zawodowa,zawsze napierwszym miejscu zwracam uwage na makijaz :roll:

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”