ja akurat dobrze wiem na czym polega zwiazek i to w dodatku udany. nie jestem agresywna tylko chce ci cos uswiadomic. fajnie, ze dbasz o swoja kobiete, ze sie tym interesujesz i przejmujesz ale na boga to maja byc jej cycki wiec powinna byc to tez jej decyzja! nie wiem co ma byc dla ciebie rzeczowym argumentem ale powiem ci cos... ja swoje piersi zrobilam ponad rok temu... moj maz byl przeciwny ale uznal, ze to moje cialo i mam prawo do takiej decyzji. stwierdzil, ze skoro jestem na tyle dorosla aby podejmowac decyzje o powiekszeniu to musze byc tez na tyle dorosla aby swiadomie dokonac wyboru. tak, to byl wlasnie moj wybor. on nie mial nic do gadania. to ja postanowilam wszczepic sobie pod miesien silikon, to ja musialam zrozumiec jakie moga byc komplikacje, to ja musialam wybrac lekarza i to ja musialam zniesc ten caly bol. moj maz mnie wspieral, odradzal a po zabiegu pomagal. i taka powinna byc rola facetow! przed zabiegiem powinni na zdrowy razsadek odradzac ale nie nachalnie- to jest decyzja kobiety a nie jego. za to po zabiegu powinii wspierac jak cos pojdzie nie tak lub cieszyc sie z nmowych nabytkow! nie wyobrazam sobie takiej sytuacji, ze podejmuje decyzje o np. wymianie wkladek a moj maz mowi mi- to ja zadecyduje, to ja sie tym zainteresuje i przedstawie ci fakty, ktore ustale. no ludzie... nie zyjemy w epoce sredniowiecza! napisales "przedstawie jej obiektywne wyniki moich poszukiwan..." i to dla mnie jest pierwsza brednia... jak ty masz jej przedstawiac wyniki swoich poszukiwan to logiczne jest, ze beda one subiektywne. podkreslam LOGICZNE. jezeli zalezy ci na obiektywizmie to usiadz z dziewczyna przed kompem, pokaz jej forum, jak sie po niz poruszac i co gdzie jest- jedynie forum jest obiektywne, bo sa tu informacje i od zadowolonych i od niezadowolonych a na dodatek zaden lekarz nie trzyma lapy na organizacji forum. dlatego prosze cie, pozwol swojej pani podjac dorosla, samodzielna decyzje. niech sama sie tym zajmie bo to jej sprawa. niech pamieta, ze decyzja o operacji jest na cale zycie. zwiazki- przewaznie niesatety nie.
poza tym- piszac brednie mialam na mysli twoje dywagacje na temat penisow i wogole zawarte w dziale plastyka narzadow plciowych.
pozdrawiam i zycze udanego dnia.
Próżność to mój ulubiony grzech...