ostatnio oglądany film...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 20 wrz 2006, 23:34

Val dwa Redd'sy Sun nie pomogły........no co Ty w tym przypadku nawet

flaszka by nie pomogłahttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... kjkjkj.gif

Awatar użytkownika
malgorzata55
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malgorzata55 » 21 wrz 2006, 00:29

"Teoria chaosu" w ktorym wystepuje rewelacyjny Jason Ststham - szczerze polecam (film i aktora takze, :lol: )

"Lot 93" napewno długo pozostanie w mojej pamięci, takze polecam
**29-04 dr £Â±tkowski 300CC okr±g³e ¶redni profil, mia³am B/C wysz³o olbrzymie D + usta korium**

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 21 wrz 2006, 16:33

"Samotność w sieci" książka piękna za to film to jakaś patologia!
Cielecka tam pasuje jak świni siodło... :?
Te wszystkie sceny są naciągane, szalenie nudne i niespojne! Gdybym nie przeczytala książki to bym nie widziala o co tam chodzi!
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 21 wrz 2006, 20:33

monia! wrocilas! :D

ja ostatnio widzialam takie filmy:

zabijczy numer- swietna fabula, wartka akcja, zaskakujacy final no i aktorzy palce lizac. polecam.

miami vice- kto w nim gra to kazdy wie, farrel moglby nie miec tych klaczkow ala majdan i wasika ala alfons z lat 80 ale tak to spoko, typowa amerykanska akcja ale na uwage zasluguje to, ze film krecony z reki kamera ala vhs co szczegolnie przy wybuchach daje niezle wrazenie. ogolnie jestem mile zaskoczona.

kobieta w blekitnej wodzie- jezeli ktos oczekiwal thrillera na powaznie to niech nie chodzi na filmy shyamalana albo niech uwaznie czyta podtytul. podtytulem jest opowiesc na dobranoc i tak nalezy to traktowac. shyamalan traktuje swoich odbiorcow jak dzieci i pod pretekstem filmu przekazuje nam jakies przeslania. kazda bajka ma moral tak wiec ta tez go ma- kto nie zrozumial tego strata. tak jak kazdy jego film nalezy to traktowac jak bajke dla doroslych. ja jestem zachwycona choc do szostego zmyslu mu daleko. na szostym zmysle placze jak dziecko ;) znaki mnie nie poruszyly a osada wrecz rozczarowala. slyszalam, ze lady in the water jest nudny i przydlugi- dla mnie przydlugi nie byl, ogladalam jednym tchem. poprostu shyamalan robi specyficzne kino, ktore nie do kazdego trafia. ja natomiast szczerze polecam ten film bo wg mnie jest swietny a bryce howard zagrala fenomenalnie.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
papatka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: papatka » 21 wrz 2006, 22:27

maruś ,
widzę , że kinowe klimaty mamy podobne - i to mnie cieszy :D
chociaż jak dla mnie Miami Vice to kiszka a te dwa pedzie to żenada (a taki dobry rezyser :roll: ) , chociaż akcja rzeczywiście nienajgorsza,
Teorię chaosu także polecam i popieram zdanie Gośki - Jason Statham jest kur... fajny 8) (po jego grze w Rewolwerze poszłabym nawet na operę z jego udziałem :lol: )
12.V.06 - piersi, Skupin
24.XI.09 - brzuch, Skupin

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 21 wrz 2006, 22:32

Czy Jason jet gejem?Tak mi sie gdzies obilo o oczy.Jutro hopsne na "You Me & Dupree"

Awatar użytkownika
papatka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: papatka » 21 wrz 2006, 22:36

ja Ci dam gejem :evil:
zresztą , nawet jak jest gejem i pozna mnie to pewnie się nawróci! 8) - nie dam mu wyboru
12.V.06 - piersi, Skupin
24.XI.09 - brzuch, Skupin

Awatar użytkownika
-asia
Senior Moderator Beauty
Senior Moderator Beauty

Post autor: -asia » 21 wrz 2006, 23:20

mara pisze: kobieta w blekitnej wodzie- jezeli ktos oczekiwal thrillera na powaznie to niech nie chodzi na filmy shyamalana albo niech uwaznie czyta podtytul. podtytulem jest opowiesc na dobranoc i tak nalezy to traktowac. shyamalan traktuje swoich odbiorcow jak dzieci i pod pretekstem filmu przekazuje nam jakies przeslania. kazda bajka ma moral tak wiec ta tez go ma- kto nie zrozumial tego strata. tak jak kazdy jego film nalezy to traktowac jak bajke dla doroslych. ja jestem zachwycona choc do szostego zmyslu mu daleko. na szostym zmysle placze jak dziecko ;) znaki mnie nie poruszyly a osada wrecz rozczarowala. slyszalam, ze lady in the water jest nudny i przydlugi- dla mnie przydlugi nie byl, ogladalam jednym tchem. poprostu shyamalan robi specyficzne kino, ktore nie do kazdego trafia. ja natomiast szczerze polecam ten film bo wg mnie jest swietny a bryce howard zagrala fenomenalnie.
Nie napisałam, że oczekiwalam thrillera...
Wybrałam się na ten film ponieważ przeczytalam jego recenzję w Gazecie Wyborczej ( wg niej ocena 4*) i przyznam, że mialam w związku z tym oczekiwania dość wysokie. Nazwisko zobowiązuje i daje pewne wyobrażenie czego i w jakiej formule można się po filmie spodziewać. Tym bardziej jestem rozczarowana.
Morał podany został na talerzu w taki sposób, żeby zrozumiały go nawet gimnazjalistki i to też mnie w tym filmie razi.

Awatar użytkownika
malgorzata55
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malgorzata55 » 22 wrz 2006, 00:15

papatko, pamietaj zeby zostawic kawałek tego ciacha dla mnie :lol: , chyba nie bedziesz chciwuska? :wink:
**29-04 dr £Â±tkowski 300CC okr±g³e ¶redni profil, mia³am B/C wysz³o olbrzymie D + usta korium**

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 22 wrz 2006, 03:11

Maxi...ja wlasnie 3 dni temu ogladalam "You, Me....." i jest to lekka komedia romantyczna i happy endem...nam sie podobal...
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”