Faceci - ufać im? czyli czy nas zdradzają i dlaczego?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 21 wrz 2006, 15:22

Sam -fajnie to brzmi "mój mąż wychodzi z klientem" :lol:
To Sam dzisiaj baluje wieczorem :lol:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 21 wrz 2006, 15:23

Blondii- zbereznico !!! :oops:

:lol: :lol: :wink:

(jestem co wieczor przymuszana :oops: przez meza do ogladania Le Journal ...) (takie male rodzinne zboczenie ) buuu :wink:
Ale lepsze to ,niz prasowanie koszul,np. !!! :lol: :wink:

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 21 wrz 2006, 16:07

a ja lubie prasowac koszule... :oops:
dobrze ze Robert ma jedna :roll: :wink:
hm...zas temu bedzie za dobrze...od dziś sam sobie niech prasuje... :twisted:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 21 wrz 2006, 17:10

Angela... ...na poczatek mozna wszystko robic - nawet prasowac ... :lol: :wink: Ale pozniej zmniejszaj tempo ...! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1256.gif (lepiej dla Ciebie :oops: !!!) :wink:

(moj maz potrzebuje codziennie jedna do pracy -dlatego tak znienawidzilam prasowanie... :evil: )

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 21 wrz 2006, 17:26

angelika pisze:a ja lubie prasowac koszule... :oops:

Kobieta powinna znać swoje miejsce! Ja uwielbiam prasować koszule! Zapytajcie Valentiny :wink: :wink:
Moj ukochany nie będzie chodzil w pogniecionych ubraniach! Kocham go i nieklamaną radość sprawia mi dbanie o niego w każdym najmniejszym detalu!! Czyste wyprasowane ubrania, porządek w domu, pełna lodówka i dobrze wychowane dzieci, to jest rola kobiety!
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 21 wrz 2006, 17:35

MonisiaPP pisze:Kobieta powinna znać swoje miejsce! Ja uwielbiam prasować koszule! Zapytajcie Valentiny :wink: :wink:
...potwierdzam :) :wink: ...tylko Monisiu przypadkiem tempa nie zmniejszaj... bo będzie chodził wygnieciony jak psu z gardła... :roll: :wink:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 21 wrz 2006, 17:39

MonisiaPP pisze: Czyste wyprasowane ubrania, porządek w domu, pełna lodówka i dobrze wychowane dzieci, to jest rola kobiety!
jasne ... :lol: :lol: :lol: (jak kobieta siedzi w domu i nie ma nic innego do roboty ! :wink: )

no, bedzie chodzil w wygniecionych koszulach - jak Monisia zwolni tempo a mezus bedzie mial tylko dwie lewe raczki... :wink: ...albo jak nie bedzie pieniazkow - ... ... i panie w pralni wtedy nie wyprasuja... :(

kobieta powinna znac swoje miejsce... :roll: ...a jak nie prasuje codziennie koszul mezowi - to juz go nie zna............. i po co komu taka baba ...!??? fuj !!! :x :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 21 wrz 2006, 17:47

Samanthii pisze:............. i po co komu taka baba ...!??? fuj !!! :x :lol: :lol: :lol:
Z tym fuj to Cie chyba z lekka ponioslo... ujmij! Bo jak sądze na forum jest wiele kobiet ktore potrafią dbać o dom być może w przeciwieństwie do Ciebie!! :P
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 21 wrz 2006, 17:49

(jej :P -ale mi "dopieprzylas " - http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1843.gif ) :lol: :lol: :lol:

byc moze ... ...ale tyllko byc moze, Monisia :wink:

(mozesz niestety jedynie sie domyslac... :wink: )

jednak lepiej bedzie zacytowac calosc , Monisiu , bo chyba nie zakumalas do konca ...( ??? ) :lover:

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 21 wrz 2006, 18:06

MonisiaPP pisze:
angelika pisze:a ja lubie prasowac koszule... :oops:

Kobieta powinna znać swoje miejsce! Ja uwielbiam prasować koszule! Zapytajcie Valentiny :wink: :wink:
Moj ukochany nie będzie chodzil w pogniecionych ubraniach! Kocham go i nieklamaną radość sprawia mi dbanie o niego w każdym najmniejszym detalu!! Czyste wyprasowane ubrania, porządek w domu, pełna lodówka i dobrze wychowane dzieci, to jest rola kobiety!
kobieta powinna znac swoje miejsce???no to gdzie jest to miejsce?nie mow,ze przy garach caly dzien .... :roll: :shock: ...

zabrzmialo to troche malo solidarnie :roll: :wink:
KOBIETY NIE DAJMY SIE ZWARIOWAC...
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”