Faceci - ufać im? czyli czy nas zdradzają i dlaczego?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 21 wrz 2006, 14:10

zeby byla jasnosc ..nie chodzi mi o ostentacyjne bekanie, puszczanie bakow czy inne smaczki...ale o takie sytuacje kiedy dzieje sie to nie zaleznie od naszej woli....chyba ze wy macie nad tym calkowita kontrole to gratuluje.. :lol: a ciekawa jestem co robici gdy macie wzdecie czy zatrucie ...wyprowadzacie sie do hotelu.. :roll:

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 21 wrz 2006, 14:22

Blondi nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi, która odnosiła się do tego co napisała Vanesska. Ja zrozumiałam, że ona robiła to naturalnie (przynajmniej z jej wypowiedzi tak wynikało).

Staram się aby niektóre rzeczy nie działy się bez mojej woli i jakoś do tej pory mi się udawało.
Przeszłam z misiem różne choroby - od zatrucia po gorsze - i nie musiałam wyprowadzać się do hotelu. Ale też wiem gdzie jest łazienka i wiem, że nie wszystko muszę przy nim robić.

To tak tylko dla wyjaśnienia bo właściwie robi się z tego nowy temat.

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 21 wrz 2006, 14:28

podziwiam samozaparcie w tak czestym bieganiu do toalety w wypadku zatrucia, niestrawnosci i innych zawirowan w tej czesci ciala.. :lol: :wink:

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 21 wrz 2006, 14:30

sadze tak jak Michitka, uwazam ze przy ludziach pierdziec sie nie powinno, nawet w dlugich zwiazkach jakas klase trzeba miec.

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 21 wrz 2006, 14:39

ale zboczylysmy z tematu..po prostu chodzilo ze nie nalezy robic tego ...z "grubej rury"..jak simpsonowna w MTV pal licho ze kamery i facet...ona wprost..mam gazy i sruuuu...wychodzi sie i jest ok..i koniec tematu :D
dosc o gazach :D

Agus jak juz mialam problemy gastryczne to na moje szczescie bywalo ze on akurat byl w pracy...a jak on mial to zeby nie slychac bylo granatow z lazienki to puszczal w kuchni radio na full :)
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 21 wrz 2006, 14:59

blondi 222 pisze:mozecie mnie zlinczowac... :lol: ..ale ja nie uwazam by w puszczaniu baczkow bylo cos specjalnie zdroznego...to normalne u wszystkich..sa gorsze rzeczy..., a jak sie jest z kims pod jednym dachem to to sie zdarza.. :lol: i nie ma co z tego robic afery...nie sie facet przyzywczaja , ze kobieta to nie aniol i jej gazy nie wedruja do nieba zabierane przez inne anoly w bialych przescieradlach.. :lol: ...bo potem jak zobaczy kobiete chora , lub podczas okresu, czy w czasie porodu lub po nim ...to moze stwierdzic ...ze zostal oszukany :shock: ..i pora na wymiane na lepszy model.., bo ten ktory mial troche mu sie popsul :wink: ...dziewczyny nie popadajmy w przesade..niech wszystko co ludzkie nie bedzie nam obce ..baczek tez.. :lol:
:lol: :lol: :lol:
a to bylo niezle [smilie=yellowcolorz4_pdt_14.gif]

(dzieczynki ,nie wolno tak specjalnie .. ....przy facecie nono -

moj jak ma taki zamiar -to dostaje kopa i jest kara ...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 20kopy.gif)

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... rdziel.gif

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 21 wrz 2006, 15:03

Sam, no ładnie -za chwilę wyjdziesz tutaj na jakąś żonę heterę i jędzę :lol:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 21 wrz 2006, 15:04

Angelika., Sam. :lol: :lol: :lol: ...sikam z tych emotikonek
blondi specjalnie tego nie robi...tylko czasem samo sie.. 8-X :lol: merde

no a co z zapachem :siffle: ..dzwiek to pol biedy.. :lol:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 21 wrz 2006, 15:15

MIchitka, no wiesz ... :lover:

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 42LOVE.gif

wracajac do tematu : Gracja ,ja tez juz mam tak :wink: ... ...a dzisiaj wychodzi se moj maz wieczorem z klientem :lol: :wink: ... ... - a dla mnie TO OZNACZA : zero zakupow ,szykowania kolacji , sluchanie wieczornego dziennika po francusku :twisted: - I ... ... TOTALNIE WOLNY WIECZOR !!!http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/rock.gif

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 21 wrz 2006, 15:17

Sam...o co chodzi z tym dziennikiem po francusku.. :lover: ..przyznaj sie :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”