A gdzie robiła Doda? cz.II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 20 wrz 2006, 23:07

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 20 wrz 2006, 23:11

Nicole pisze: i co za tym idzie - nic ciekawego.
...a wątek się rozwija i rozwija... już nawet drugą część mamy... :twisted:
Vaneskaa pisze:Mówić mogą, ale ważne żeby mówili z sensem ....
ale kto ma mówić z sensem? :roll:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 20 wrz 2006, 23:19

Val ano rozwija sie rozwija :D ale ludzie pisza tu po to zeby sie zrelaksowac i troche z nich posmiac :) a ludzie lubia nasmiewac sie z innych, niestety :oops: wredny jest ten watek :P dlatego sie rozwija :]

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 20 wrz 2006, 23:29

Ważne żeby Doda z Radkiem mówili z sensem.......co w tym wypadku jest rzecza niemożliwą.......

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 20 wrz 2006, 23:38

Nicole pisze:ale ludzie pisza tu po to zeby sie zrelaksowac i troche z nich posmiac
...zrelaksować i pośmiać... hmmm... ja bym to inaczej nazwała... no ale nie ważne...
Nicole pisze:wredny jest ten watek :P dlatego sie rozwija :]
...rozwija się, bo jak widać jest o czym mówić... :wink:

Valentina pisze:w showbiznesie jest tak, że... nie ważne czy mówią źle czy dobrze, ważne że mówią :!:
Vaneskaa pisze:Mówić mogą, ale ważne żeby mówili z sensem ....
Valentina pisze:ale kto ma mówić z sensem? :roll:
Vaneskaa pisze:Ważne żeby Doda z Radkiem mówili z sensem.......co w tym wypadku jest rzecza niemożliwą.......
...to z tym showbiznesem i mówieniem, to nie chodzi o to, że Doda i Radek mają mowić... :roll: ...tylko ludzie - publiczność, fani, antyfani, Ty, ja, my itp itd. o nich mówimy... :wink: i nie liczy się, czy się o nich mówi źle czy dobrze, tylko ważne, że się o nich mówi :!:
...o to w tym chodziło...
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
ÂŚmieszka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: ÂŚmieszka » 21 wrz 2006, 00:08

No wypraszam sobie - ja sie Dodą nie gorączkuję.. Akurat przypadkowo weszłam tu i poczytałam sobie, ale jest mi ona obojętna, tylko trudno nie mieć o niej jakiegoś zdania, jak wszedzie jej pełno :wink: No i nie zgodzę sie, ze ważne by mówili, bo o innych też mówią, ale nieco inne rzeczy niż o Dodzie. Ona naprawdę jest prostaczką bez klasy - przykro mi, ale takie mam zdanie.. Za nic w życiu bym z siebie nie robiła takiej idiotki - jestem poważną osobą, powszechnie szanowaną i na to sobie zasłużyłam NORMALNYM zachowaniem. A gwiazdy też mogą być róznego pokroju.. Jedne podziwiamy, a inne wyśmiewamy... Znasz Dodę i jest miła? A może tak słyszałaś? No ok. Ale ja bym chyba nie chciała takiej znajomej - sam wulgaryzm w sposobie bycia jak i w sposobie wysławiania się (publicznie!), jak i głupkowaty śmiech mnie do niej zrażają :? I nie to zebym sie wywyższała czy coś takiego - mam nadzieje ze tak mnie nie postrzegacie.. :?

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 21 wrz 2006, 00:45

Val pewnie zazdroscia bys to nazwala, no tak bo zawsze jak sie kogos krytykuje to sie jest zazdrosnym :wink: Giertych tez jest krytykowany, pewnie dlatego, ze jest taki super jak i doda.

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 21 wrz 2006, 07:11

Nicole bbrawa udało ci się to - o giertychy też mówią :lol: :lol: :lol:
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
ÂŚmieszka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: ÂŚmieszka » 21 wrz 2006, 09:04

No ja Dodzie na pewno niczego nie zazdroszcze! Mnie nie zmylą programy do obróbki zdjęć, a i po tym to nie jest mój typ - ze tak powiem.. :wink: Zresztą nie mam czegoś takiego, ze patrzę na gwiazdę i chce cos miec jak ona, ja sie czuję bardzo dobrze w swoim ciele. Jedyne co bym potrzebowała do szczęścia, to może dobrze by było gdybym była nieco wyższa bo mam 164 cm wzrostu, ale mimo tego na brak powodzenia nigdy nie narzekałam.. :wink: Poza tym naprawde uważam, ze pociaga męzczyzn nie tylko wygląd..

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 21 wrz 2006, 16:29

Zostawcie juz biedną Dorotę...

NIE SĄDŹCIE ABYŚCIE WY NIE BYLI SĄDZENI... 8-X
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”