A gdzie robiła Doda? cz.II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ÂŚmieszka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: ÂŚmieszka » 20 wrz 2006, 16:09

A ja mam te czarne 14-centymetrowe szpile, które ma Doda na okładce CKM-u.. Oczywiście dodam, że to nie są buty na wyjście... :wink: Chyba bym sie spaliła ze wstydu ruszając sie domu w czymś takim!

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 20 wrz 2006, 17:41

generalnie podsumowujac Dode...hmmm nawet ciezko ujac w jednym slowie.ale jak dla mnie mega tandeciara,wulgarna,wyuzdana i zero klasy!ale trzeba jej przyznac ze faceta dobrala sobie idealnego jak dla niej :o normalnie jak dwie polowki jablka,trafil swoj na swojego :roll:

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 20 wrz 2006, 17:46

:lol: :lol: :lol: doda i jej reksio - całkowity brak dobrego smaku, ale przynajmniej jest się z czego pośmiać
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
ÂŚmieszka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: ÂŚmieszka » 20 wrz 2006, 18:20

Nie oceniam raczej jej urody, bo kiedy mówie ze jest pospolita i przeciętna (ale zrobiona), to odbiera sie to jak zazdrosć, a ja jej naprawdę niczego nie zazdroszczę! Po prostu lubie kobiety atrakcyjne ale z osobowością, tajemnicze... Przecież liczy sie nie tylko wyglad! A ona jest zwyczajną prostaczką zakochaną w sobie... Studiowała (przynajmniej przez rok) psychologie, ale w Rozmowach w toku Pani psycholożka jej powiedziała, ze byłaby kiepskim psychologiem ,bo mówi tylko o sobie i koncentruje sie na sobie a psycholog ma interesowac sie własnie innymi ludźmi.. Coś w tym jest, jednak Doda nie miała klasy by sie zachowac jak trzeba - wszystko skwitowała tak, ze wyszło na to iż jest świetna i jej wszyscy zazdroszczą i przez to krytykują.. :? Moze kiedyś jak wydorośleje to będzie jej wstyd za to co wygadywała i za to, ze była tak płytką osobą... Co do kobiet, to dla mnie ideałem jest Brigitte Bardot (młoda) - była piękna. Ale widziałam też dziś zdjęcia zdaje sie Cyryl ?(czarna z kręconymi włosami) I dla mnie Ona też jest piękną kobietą. Takie piekne kobiety po prostu mają coś w sobie, w spojrzeniu, w sposobie bycia, poruszania się.. A Doda to tylko Doda - robi dużo szumu i myśli ze jest gwiazdą, bo ileś tam facetów by chciało sie z nią przespac :wink: Nie lubię też śpiewającej Dody, choć trzeba przyznac ze jakiś tam głos ma, choć też - jak dla mnie - przeciętny. A w tej materii (muzyka - zwłaszcza poważna - przede wszystkim opera i technika operowego śpiewania) mam wiele do powiedzenia..

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 20 wrz 2006, 22:37

Doda i Radek to prywatnie bardzo sympatyczni ludzie.
Ich publiczne zachowanie, styl itp. to coś w rodzaju "show", które robią... bo jako osoby medialne doskonale o tym wiedzą, że w showbiznesie jest tak, że... nie ważne czy mówią źle czy dobrze, ważne że mówią :!:
...jak widać doskonale im to wszystko wychodzi... skoro tak się tu gorączkujecie... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 20 wrz 2006, 22:45

nie wiem czy tak doskonale bo ludzie maja ich za posmiewisko

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 20 wrz 2006, 22:49

Nicole pisze:nie wiem czy tak doskonale bo ludzie maja ich za posmiewisko
Valentina pisze:w showbiznesie jest tak, że... nie ważne czy mówią źle czy dobrze, ważne że mówią :!:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 20 wrz 2006, 22:57

nie nie nie.... nie zgadzam sie, w show biznesie rzeczywiscie wazne jest zeby o kims bylo glosno jesli chce sie byc na topie, dlatego gwiazdy wypuszczaja na swoj temat rozne, czasem skandaliczne ploty, ale jesli chodzi o dode i radka to oni mineli sie z celem - w oczach wielu ludzi (jak to widac na forum) ta para to jedna wielka kompromitacja i co za tym idzie - nic ciekawego.

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 20 wrz 2006, 22:59

Mówić mogą, ale ważne żeby mówili z sensem ....

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 20 wrz 2006, 23:05

o dodzie nie da sie mowic z sensem :lol:

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”