Faceci - ufać im? czyli czy nas zdradzają i dlaczego?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 18 wrz 2006, 22:06

Samanthii pisze::gaga2:
Nie zgadzam sie z opinia, ze jesli kobieta nie zrobi wszystkiego na co facet ma ochote- to on pojdzie szukac gdzie indziej ... :?
Ja tez nie godze sie na wszystko nono ! A maz jest mi jak najbardziej wierny ... :wink: ...i seks mamy tez udany ! :D
BO - jesli facet szanuje kobiete ,to nie karze robic jej wszystkiego w lozku na co on ma ochote ! Seks musi smakowac i kobiecie i mezczyznie !!!
No chyba , ze zwiazek oparty jest tylko na seksie... 8) :lol: ..wtedy nie ma innej opcji... :wink:

Po za tym- od czego sa kompromisy ...??? :wink:

spotkalam sie kiedys z przypadkiem ,gdzie facet pragnal pic mocz swojej kobiety podczas jej orgazmu :8-0: ... ...teraz wyobrazam sobie taka sytuacje, gdzie ja jestem z tym kolesiem w lozku :? - i musze mu nasikac do paszczy... :oops: :oops: :oops: A jak sie nie zdecyduje ,to pojdzie na boki ... :8-|:

(no i niech idzie !!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: ) :blurp:
Podpisuje sie pod tym postem...
Ja to wogole nie rozumiem tych obaw...typu och..pojdzie i mnie zostawi,czy skoczy na bok.A co to jeden facet na swiecie???Skonczyly sie czasy,w ktorych kobiety staly przy garach calymi dniami, a w nocy czy mialy ochoty czy nie musialy wypeniac obowiazki malzenskie.
Jeszcze nie bylo takiego faceta,ktory by mi mowil co mam robic.I nie bedzie i wcale nie zyje w ciaglym strachu...ze mnie zostawi.Mam swoje poczucie wartosci,a jak facet pojdzie do burdelu zeby mu polykaly sperme lub sikaly do paszczy tzn,ze nie byl mnie wart!
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 18 wrz 2006, 22:17

Pewnie uznacie, że jestem nieżyciowa, mam klapki na oczach i idę drogą prowadzącą do bolesnego rozczarowania, ale ufam mojemu facetowi w 100%.Oczywiście mam oczy szeroko otwarte - do tej pory misiek nie zawiódł mojego zaufania ani razu, stąd te 100% wiary w niego.
Popieram Sam - nie wsadzajmy wszystkich facetów do jednego wora. Faceci też generalizują, że wszystkie baby są takie same - a my doskonale wiemy, że tak nie jest.
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 18 wrz 2006, 22:30

gracja ja tez swojemu ufam. A pisanie - ja mu ufam ale mam oczy szeroko otwarte.... paradoks - jesli ufasz, jestes spokojna to nie musisz miec oczu szeroko otwartych - tak to jest wlasnie z tym zaufaniem i o to mi chodzi. ,,Ufam, Ale "

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 18 wrz 2006, 22:31

Popieram w 100% słowa Sam....
Jezeli facet robi skok w bok,to oznacza tylko jedno nie jest mnie wart!

Ps:Niektóre opinie nie dość że są szokujące to jeszcze żenujące!!

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 18 wrz 2006, 22:37

ktore ?

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 18 wrz 2006, 22:51

Nicole pisze:gracja ja tez swojemu ufam. A pisanie - ja mu ufam ale mam oczy szeroko otwarte.... paradoks - jesli ufasz, jestes spokojna to nie musisz miec oczu szeroko otwartych - tak to jest wlasnie z tym zaufaniem i o to mi chodzi. ,,Ufam, Ale "
Nicole - oczy szeroko otwarte w moim przypadku to świadomość, że nie każda dziewczyna, która z nim rozmawia czy rzuca mu się na szyję, to jego kuzynka :wink:

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 18 wrz 2006, 22:57

nom.... i jak sie taka ,,kuzynka" rzuci mu na szyje to szeroko otwierasz oczy by sprawdzic, jak sie zachowa.... ale zaufanie ;P :wink: a tak na powaznie to chyba kazda z nas tak ma. Ufa, ale ..

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 18 wrz 2006, 23:02

Bo w 100% to nawet sobie ciężko ufać :oops:
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 18 wrz 2006, 23:23

Nie wpatruję się ani w niego ani w "kuzynkę"żeby sprawdzić czy fajnie im się rozmawia, a tym bardziej, żeby oceniać jego reakcję na tą osobę. Chodziło mi o to, że jeśli pojawia się jakaś "kuzynka" to nie ślepnę i nie udaję, że niczego nie widzę. Oboje ufamy sobie na tyle, że nawet jak jakiś koleś się do mnie "przystawia" to misiek patrzy na to z uśmiechem na twarzy. Jak kiedyś byliśmy na imprezie, to widziałam, że godzinę rozmawia z jakąś laską - nie przeszkadzałam im - potem się okazało, że to dawna znajoma z podstawówki, która opowiadała mu o swoim nieudanym związku. Nie dzwonię do niego, aby spytać gdzie jest i co robi -(sam dzwoni jak dzieje się coś ciekawego)nawet jak nie ma go w domu o 1 w nocy lub o 4 nad ranem w piątki. Myślę, że ufam bez żadnego ale. Sobie też ufam w 100%, bo wiem, jakimi zasadami się kieruję w życiu i nie lecę na miłe słówka, kasę czy wypasiony samochód z willą. Szarmancja też mnie nie rusza. Żeby zdradzić - muszę się zakochać -żeby się zakochać - potrzebuję trochę czasu - jak się zakocham i stwierdzę, że warto odejść to odejdę, aby nie ranić zdradą osoby, którą szanuję i która jest moim przyjacielem. I vice versa

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 18 wrz 2006, 23:30

ja ide spac mam nadzieje ze jutro nie zbierze ktoras z nas tu kilku trupow czyli nie pozabijacie sie o przekonania

a tak na marginesie to jak wspomniala wicherek to jest o zachamowaniach a nie o zaufaniu !! i wolalabym aby wrocic pomalu do tematu 8)
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”