Moderator: Zespół I
Czemu nie mozesz brac slubu(chodzi Ci o to ze w takiej sukience bo nie mozesz koscielnego)??? Ja tez nie moge koscielnego i co z tego slub bedzie w skansenie na schodach palacyku :D :D :Dangelika pisze:popieram ...a cycuszki zaj...tut.. sie prezentuja...CUDO!!!turek.mg pisze:Szpaczku wyglądasz cudnie, cyce super i naturalne, szczęściara,
suknia piękna :D
nic sie nie martw...oj szkoda ze ja juz slubu nie moge brac ;(
I wlasnie to mnie do niej przekonalo, zeby wszystko trzymalo sie stylu, poza tym zdecydowalam sie na klasyczna zeby pozniej nie zalowac, bo przeciez to tylko raz (czasami dwaSukienka jest bardzo ładna, będzie idealnie pasować do stylu i klimatu uroczystości Very Happy
wcale nie przesadzam nawet moja mama powiedziala ze duzo grubiej wyszlam na tych zdjeciach :?szpaczek nie marudź! cycki są suuuper a z tym 10kg to też przesadzasz Wink
i tu lezy przyczyna tak naglego zakupu, ona kosztowala 3,5tys ale teraz wyprzedawali kolekcje 2006 wiec kupilysmy ja za 2tys :D :D :DIle płaciłaś za sukienkę??
Nie strasz Pysia bo ja nadal wierze ze uda mi sie kupic kremowe sandalki z samych paseczkow, moze cyrkonie i koniecznie duza szpila :D Jezeli ktorac takie zobaczy to prosze o lineczka :DJa w końcu mam buty, Tyle się za nimi schodziłam, ale są piekne Wink Myślałam ,że kupienie fajnych szpliek mi szybciej pójdzie, a to zajeło mi 3 tygonie Confused
Zaczynam powoli spac spokojnie... sukienka bardzo ladna - mozesz Szpaczku spac spokojnie ... ! Laughing Smile